Με την Υποχρεωτική Ασφάλιση ο Μητσοτάκης στηρίζει και τη κόρη του στην CVC

Υποχρεωτική Ασφάλιση Κατοικιών ανακοίνωσε απο την ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης….Αντι το Κράτος να εχει θωρακίσει με αντιπλημμυρικά εργα τη Θεσσαλία σου ζητα να πληρώνεις εχεις δεν εχεις ασφάλιση γιατι το Κράτος KOYLISTAN μοιράζει τα εκατομμύρια για εργα τα οποια γίνονται για τα εργολαβικά συμφέροντα και με μια κακοκαιρία  πέφτουν γκρεμίζονται..

Βέβαια ενας ακόμη λόγος ειναι να βοηθήσει τη κόρη του Σοφία Μητσοτάκη που ειναι στην CVC που εχει αγοράσει τη  ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.

Η Σοφία Μητσοτάκη, όπως και η ίδια αναφέρει στο προφίλ της στο Linkedin, εργάζεται ως investors relation manager στη CVC Capital Partners από τον Αύγουστο του 2021. Υπενθυμίζεται ότι η εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής, την οποία οι εργαζόμενοί της χαρακτήρισαν «ξεπούλημα», ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2021.

Μάλιστα ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Τράπεζας ειχε εκδώσει ανακοίνωση τοτε που ελεγε:

Η CVC Capital Partners προσέλαβε σαν investors relation manager την κόρη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Σοφία, στα γραφεία της στο Λονδίνο.

Νόμιμο ναι, ηθικό και δεοντολογικό όμως;

Το να επενδύει στη χώρα μας ένα hedge fund που αγόρασε κοψοχρονιά την Εταιρία μας και να προσλαμβάνει την κόρη του πρωθυπουργού που, μέσω του Τ.Χ.Σ., έδωσε την έγκριση για το ξεπούλημα της Εταιρίας μας, πόσο ηθικό και δεοντολογικό είναι;

Πόσο ηθικά είναι άραγε όλα στον χώρο των business…

Ετσι είναι ας πληρώσει ο Έλληνας ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ την ασφάλιση της Κατοικίας του για να μπαίνει χρήμα στην CVC συμφερόντων της κόρης Μητσοτάκη γιατι δεν πήγαιναν καλα οι δουλειές και πρέπει να την ενισχύσει ο Κούλης!!

Ακούστε και τον Τραπεζικό στο Γρηγόρη Σερέτη (Fokus FM)  που αναφέρεται στην Υποχρεωτική Ασφάλιση στο πρόβλημα που θα εχουν πιθανώς οι Ασφαλιστικές σε περίπτωση πληρωμής αποζημιώσεων καθώς  και τη Κόρη του Μητσοτάκη.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button