Δρ Fleming: Αυτός ο ιός είναι τεχνητός…. Είναι ένα βιολογικό όπλο (Video)

«Αυτός ο ιός είναι τεχνητός με σκοπό το κέρδος. Είναι ένα βιολογικό όπλο και η ανάπτυξη του είναι παραβίαση της Συνθήκης για τα βιολογικά όπλα.»

«Ο Δρ. Μένγκελε αυτή τη στιγμή στριφογυρίζει μέσα στο τάφο του αναρωτώμενος πως γίνεται να μην είχε την ικανότητα τότε να πετύχει τέτοια ανθρώπινη χειραγώγηση…»

Ο Δρ Richard M. Fleming είναι Πυρηνικός και Προληπτικός Καρδιολόγος, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Waterloo της Αϊόβα, ΗΠΑ. Παρακολούθησε το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Αϊόβα και έχει πτυχία Φυσικής, Βιολογίας, Ψυχολογίας και Χημείας. Παρακολούθησε το Πανεπιστήμιο Iowa College of Medicine, το Creighton University και το University of Texas Health Science Center στο Χιούστον.

Εκτός από την εκπαίδευση στην Καρδιολογία, έχει ειδικές πιστοποιήσεις στην Τομογραφία Εκπομπής Ποζιτρονίων. Διετέλεσε Πιστοποιημένος Διοικητικός Τομέας στην Εσωτερική Ιατρική το 1990 και Πυρηνική Καρδιολογία το 1996. Ανέπτυξε τόσο την Ενοποιημένη Θεωρία των Αγγειακών Νόσων, καθιερώνοντας το «Φλεγμονή» ως αιτία στεφανιαίας και περιφερικής αγγειακής νόσου και την εξίσωση τετραγωνικής ροής αίματος για το αποθεματικό στεφανιαίας ροής στις αρχές έως τα μέσα της δεκαετίας του 1990.

Έχει δημοσιεύσει περισσότερες από 50 εργασίες σε ιατρικά περιοδικά κριτικής, Πάνω από 50 παρουσιάσεις σε επιστημονικά συνέδρια σε όλες τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ασία, έχει γράψει 8 κεφάλαια σε ιατρικά εγχειρίδια και έχει γράψει 3 ανεξάρτητα βιβλία για την υγειονομική περίθαλψη. Έχει υπηρετήσει ως καθηγητής και καθηγητής σε διάφορα πανεπιστήμια και το 2003 βραβεύτηκε γιατρός της χρονιάς.

Η τρέχουσα δουλειά του στο SPECT Cardiac imaging προάγει την ανίχνευση ευπαθών φλεγμονωδών πλακών (VIP) μέσω της μείωσης της δοσολογίας ακτινοβολίας χρησιμοποιώντας αρχές παρόμοιες με την ανίχνευση μαύρων οπών και σκοτεινής ύλης.

ellinikiafipnisis.blogspot.com

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

 1. ΔΙΑΔΩΣΤΕ

  ΜΗΝ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ εάν έκανες το “Εμβόλιο”! Ο αναλυτής πληροφοριών David E. Martin ελέγχει τα αρχεία των Πατεντών που αφορούν τον SARS-CoV2…

  .
  Όλη η αλητο-συμμορία στο σκαμνί με αποδεικτικά στοιχεία από τους ίδιους!
  Σε αυτό το βίντεο έχουμε πραγματική *Ερευνητική Δημοσιογραφία*.
  Όλη η σκευωρία αποκαλύπτεται με αδιάσειστα στοιχεία για το ποιοί εμπλέκονται γύρω από το φιάσκο του αιώνα!
  Ο αναλυτής πληροφοριών David E. Martin ελέγχει τα αρχεία των Πατεντών (διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας) που αφορούν τον SARS-CoV2 και το τι διαπίστωσε είναι τρομακτικό…
  Μιά συνέντευξη με τους David E. Martin and Reiner Fuellmich στην Ανεξάρτητη Γερμανική Επιτροπή Ερευνών για τον Κορονοϊό που σχηματίστηκε τον Ιούλιο του 2020.
  Κατάλογος με 120 προ-πανδημικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που σχετίζονται με τα “Νέα Χαρακτηριστικά” του SARS-CoV-2

  http://www.press-gr.com/2021/09/david-e-martin-sars-cov2.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button