Στη Βουλή Νομοσχέδιο απο το ΣΥΡΙΖΑ -Τσίπρα για τους Γάμους ομοφυλόφιλων (Video με Τσίπρα)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  Αλέξης Τσίπρας  που δηλώνει ΑΘΕΟΣ ειναι αυτος που κατέθεσε Νομοσχέδιο για να παντρεύονται και να αποκτούν παιδια οι ομοφιλόφιλοι-gay κλπ..

Μάλιστα  δημοσίευσε ένα βίντεο στο Tik Tok στο οποίο αναφέρει: “Κανένας νόμος δεν μπορεί να επιβάλει ποιον θα αγαπήσουμε” για να δικαιολογήσει την κατάθεση του Νομοσχεδίου..εχει  τίτλο… “Άρση διακρίσεων λόγω φύλου στο Οικογενειακό Δίκαιο, κατοχύρωση Δικαιώματος Γάμου για όλα τα πρόσωπα και αναγκαίες προσαρμογές της νομοθεσίας”  .

Η πρόταση νόμου παρέχει αδιακρίτως το δικαίωμα σε κάθε τύπου γάμο, όμως στην πράξη, θα μπορεί αυτός να τελείται βασικά υπό τον τύπο του πολιτικού γάμου, ενώ υπό τον τύπο του θρησκευτικού γάμου θα μπορεί να τελείται αποκλειστικά στην περίπτωση που ένα θρήσκευμα ή δόγμα θα τον αποδέχεται.

Μεχρι και  τεκνοθεσία  προβλέπει!!! Το δικαίωμα στον Γάμο συνεπάγεται ότι αυτομάτως τα μέρη κάθε είδους ζευγαριών αποκτούν πλήρως τα δικαιώματα που αναγνωρίζονται στους συζύγους  και ιδίως μεταξύ αυτών το Δικαίωμα τεκνοθεσίας και το δικαίωμα πρόσβασης στις μεθόδους Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής ανεξάρτητα από φύλο  χαρακτηριστικά και ταυτότητα φύλου ή σεξουαλικό προσανατολισμό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί την κυβέρνηση αν σέβεται τα Δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ ομοφυλόφιλων προσώπων και αν αποδέχεται τη διατύπωση του Ψηφίσματος της 14ης Σεπτεμβρίου 2021 (2021/2679/(RSP)) του Ευρωκοινοβουλίου ότι τα ΛΟΑΤΚΙ+ Δικαιώματα είναι Ανθρώπινα Δικαιώματα  τότε οφείλει να φέρει άμεσα σε συζήτηση και προς ψήφιση την πρόταση νόμου στην Ολομέλεια του Νομοθετικού Σώματος της Χώρας.

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button