Η Disney+ χρησιμοποιεί τις Drag Queens για να προωθήσει και να χρηματοδοτήσει πρόγραμμα στα Δημόσια Σχολεία

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΌ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ DISNEY ΑΚΟΜΑ…

…Η Disney+ προώθησε ένα αφιέρωμα με drag queen για παιδιά, ενθαρρύνοντας τα παιδιά από το νηπιαγωγείο να ενταχθούν στην οργάνωση ακτιβιστών για την ταυτότητα φύλου και την τρανς GLSEN.

Η Disney+ χρησιμοποιεί Drag Queens για να προωθήσει και να χρηματοδοτήσει το πρόγραμμα σπουδών LGBTQ στα Δημόσια σχολεία

Η ατζέντα γίνεται ξεκάθαρη σαν την ημέρα όταν ακολουθείτε τα ίχνη του χρήματος.

⚠️ Μποϊκοτάζ στη Ντίσνεϊ

Από τότε που πήρε δημόσια θέση ενάντια στην πολιτεία της Φλόριντα και τον νόμο για τα δικαιώματα των γονέων στην εκπαίδευση που απαγορεύει τη διδασκαλία της ταυτότητας φύλου και της ιδεολογίας των τρανσέξουαλ στα παιδιά από το νηπιαγωγείο έως την τρίτη τάξη, τα πλοκάμια του λόμπι των LGBTQ πάνω από την εταιρεία Walt Disney έχουν αποκαλύψει μια βαθιά ριζωμένη ατζέντα για να αποκτήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πρόσβαση στα παιδιά.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, αποκαλύφθηκε ότι ένα μέρος των πωλήσεων που αναμένονται από την επερχόμενη συλλογή 2022 Pride Merch της Disney θα διατεθεί στην GLSEN (προφέρεται “glisten”), μια εταιρεία άσκησης πίεσης με στόχο την προώθηση ενός προγράμματος σπουδών για τα ΛΟΑΤΚΙ στο δημόσιο σχολικό σύστημα των ΗΠΑ. Το 2020, η Disney δώρισε 100.000 δολάρια στο GLSEN για να υποστηρίξει το έργο τους στο πλαίσιο του “Μήνα Υπερηφάνειας” εκείνης της χρονιάς.

Η ομάδα υπεράσπισης των σχολείων Parents Defending Education αναφέρει στον ιστότοπό της ότι το έργο της GLSEN έχει επηρεάσει άμεσα ” καταρτίσεις εκπαιδευτικών”, “οδηγούς σχολικής πολιτικής” και “προγράμματα σπουδών” σε σχολεία σε όλη τη χώρα.

Πέρυσι, η Disney χρησιμοποίησε το αφιέρωμα της Disney+ με τίτλο “This Is Me”, ένα αφιέρωμα για την υπερηφάνεια των ομοφυλοφίλων, για να ενθαρρύνει τα παιδιά να υποστηρίξουν την ακτιβιστική ομάδα ομοφυλοφίλων και τρανσέξουαλ GLSEN.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘEΜΑΗ υποστηριζόμενη από διαφημίσεις έκδοση της υπηρεσίας streaming της Disney δεν θα δέχεται αλκοόλ ή πολιτική διαφήμιση για να διατηρήσει ένα φιλικό προς την οικογένεια περιβάλλον

Το “This Is Me” παρουσίασε μια σειρά από drag queen performers, καθώς και άλλες “διασημότητες που δεν συμμορφώνονται με το φύλο”. Το σόου προσέφερε εκτελέσεις δημοφιλών τραγουδιών της Disney που επαναπροσδιορίστηκαν με LGBTQ θέματα.

Κατά τη διάρκεια του αφιερώματος, ο Andrew Levitt γνωστός και ως Nina West ενθάρρυνε τους θεατές να υποστηρίξουν το GLSEN δηλώνοντας ότι η Disney+ είναι πολύ περήφανη που υποστηρίζει αυτόν τον υπέροχο οργανισμό, πριν κατευθύνει τους θεατές στην επίσημη ιστοσελίδα του οργανισμού.

Το GLSEN ιδρύθηκε από τον Kevin Jennings, ο οποίος είναι πρώην αξιωματούχος της κυβέρνησης Ομπάμα που υπηρέτησε στο Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ.

Η εκτελεστική διευθύντρια του GLSEN Melanie Willingham-Jaggers ήταν μία από τις πολλές προοδευτικές φωνές που καταδίκασαν τον διευθύνοντα σύμβουλο της Disney Bob Chapek για την αρχική του απόφαση να παραμείνει σιωπηλός σχετικά με την ψήφιση από τη Φλόριντα του νομοσχεδίου για τα δικαιώματα των γονέων στην εκπαίδευση, το οποίο έκτοτε έχει κατοχυρωθεί με νόμο.

“Έχουμε την προσδοκία ότι αυτοί με τους οποίους συνεργαζόμαστε δεν θα λειτουργούσαν εναντίον μας, αλλά η σιωπή ενάντια σε αυτό το μισητό νομοσχέδιο από τον CEO της Disney Bob Chapek μέχρι η δημόσια πίεση να επιβάλει μια αντίδραση λέει πολλά και είμαστε θυμωμένοι και βαθιά απογοητευμένοι”, δήλωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘEΜΑ : Αφού σπρώχνει την πολιτική WOKE κάτω από το λαιμό των καταναλωτών, η βαθμολογία της Disney για την προτίμηση κάνει τεράστια βουτιά.

Τον Ιανουάριο του 2022, η εκτελεστική διευθύντρια του GLSEN Willingham-Jaggers δήλωσε στο NBC News ότι βλέπει τα σχολεία ως “εκτροφείο” για ακτιβισμό.

“Οι ΛΟΑΤΚΙ+ νέοι στα σχολεία και οι μαθητικές τους ομάδες, όπως οι GSA, ήταν πάντα το κέντρο, το είδος του εκτροφείου, το έδαφος από το οποίο βγαίνουν αυτές οι σπίθες ακτιβισμού”, είπε. “Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι οι νέοι θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε το όραμα προς τα εμπρός και τον τρόπο που θα προχωρήσουμε στο μέλλον”.

ΕΠΟΜΕΝΟΗ Mattel ακολουθεί το παράδειγμα της Disney και ανακοινώνει την τρανσέξουαλ Barbie


Προστατέψτε τα παιδιά σας από όλα τα “προϊόντα” τους!!

Πείτε όχι στην πορνογραφία, στις πλατφόρμες κοιν. δικτύωσης, τις ιστοσελίδες γνωριμιών, την Walt Disney και σε όλα τα σκουπίδια και τον εκφυλισμό που έχουν κατακλύσει τις κοινωνίες μας.

Καμία από τις παραπάνω βιομηχανίες δεν θα μπορούσε να παραμείνει ζωντανή χωρίς την οικονομική βοήθειά σας.

anatropi

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button