Ξεσπά 22χρονος για τον πατέρα Αντώνιο: «Αυτά για τον πατέρα μου δεν τα επιτρέπω, είναι όλα ψέματα. Μου έσωσε τη ζωή»

Ένας ακόμη ο  22χρονος πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου στη δομή της Χίου, δίνει τη δική του απάντηση σε όσα καταγγέλλονται για την Κιβωτό του Κόσμου και τον πατέρα Αντώνιο.

Ξεσπά 22χρονος για τον πατέρα Αντώνιο: «Είναι όλα ψέματα. Μου έσωσε τη ζωή»

Ειδικότερα, ο νεαρός παίρνει θέση, τονίζοντας ότι είναι ψέματα οι καταγγελίες για κακοποίηση στην «Κιβωτό του κόσμου», οι οποίες έχουν τη μορφή χιονοστιβάδας.

Σε συνέντευξή του στους «Αταίριαστους», αμφισβητεί τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και υπογραμμίζει ότι ο πατέρας Αντώνιος του έχει σώσει τη ζωή. Ο νέος ηλικίας 22 ετών και ονόματι Τσαμπίκος Λούτσα, μιλάει επωνύμως και παίρνει θέση για όλα όσα έχουν καταγγελθεί τα τελευταία 24ωρα. Ο ίδιος ζούσε στη δομή της Αθήνας και αργότερα μεταφέρθηκε στη δομή της Χίου για να γίνει αποσυμφόρηση στους χώρους του Κολωνού.

22χρονος πρώην τρόφιμος στέκεται δίπλα στον πατέρα Αντώνιο

«Για μένα η Κιβωτός είναι, δεν ξέρω και εγώ τι. Το παν να πω! Χρωστάω τη ζωή μου στην Κιβωτό. Ποτέ δεν έχει γίνει αυτό. Όσο είμαι εγώ ακόμα, δεν έγινε ποτέ. Ποτέ! Ο πατήρ ήταν πάντα εκεί, πάντα, πάνω από το κεφάλι σου και σου έλεγε το καλό. Αυτά που άκουσα, έπεσα από τα σύννεφα. Λέω αυτά για τον πατέρα μου, δεν τα επιτρέπω, είναι όλα ψέματα. Δεν είναι αλήθεια γιατί τον ξέρω 15 χρόνια τον άνθρωπο και ευγνωμονώ καθημερινά που τον γνώρισα γιατί μου έχει σώσει τη ζωή», επεσήμανε ο 22χρονος πρώην τρόφιμος όταν ερωτήθηκε αν έχει δει περιστατικά βίας.

ipliroforia.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button