Δικογραφίες από το “Souper Market” στα Δικαστήρια..Αναμένεται “έκρηξη” αποκαλύψεων

Τα γνωστά Πολιτικά Super Market της Κέρκυρας κατάφεραν με το Κύκλωμα που δρούσε στη Δικαιοσύνη της Κέρκυρας να “κρύβουν” τα επιβαρυντικά στοιχεία σε Δικογραφίες που έπρεπε να ηταν  μέσα. Ολα τα “βαριά” αποδεικτικά και οτι ηταν γενικά επιβαρυντικό για τα Πολιτικά Πρόσωπα που ασκούσαν εξουσία στη Κέρκυρα ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ…Στη συνέχεια τα Βουλεύματα επιβεβαίωναν και πατούσαν πάνω στην Τρύπια- αδύναμη Δικογραφία και τα Πολιτικά πρόσωπα έβγαιναν ΛΑΔΙ!!!

Ας αφήσει η πρώην Εισαγγελέας κ Τατάκη τα περι ψειρών διότι ο Εισαγγελέας Λαμπρίδης δεν βγήκε τις ψείρες αλλά στοιχεία που θα ξαναζωντανέψουν τις Δικογραφίες και θα φθάσουν οσοι την γλύτωσαν ξανα κατηγορούμενοι για να δικαστούν.. Οσοι την γλύτωσαν να περιμένουν κλήσεις…σε απολογία..Τώρα δεν θα βρεθούν Γατάκια με Ψείρες…. για να τους σώσουν..

Με τις κατηγορίες της «Υπεξαγωγής δημοσίων εγγράφων κατά συρροή» και «κατάχρησης εξουσίας κατά συρροή», παραπέμπεται στον Ανακριτή, από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας Διονύση Λαμπρίδη, η πρώην εισαγγελέας Κέρκυρας Μαρία Τατάκη για την υπόθεση των εξαφανισμένων δικογραφιών.

Οι κατηγορίες απαγγέλθηκαν από τον εισαγγελέα Λαμπρίδη που διεξάγει την έρευνα της υπόθεσης, σε συνεργασία με τον Εισαγγελέα Εφετών κ. Κουκούτση και τον Άρειο Πάγο.

Ηδη ΟΚΤΩ  Δικογραφίες για το Τεμπλόνι εκει οπου τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ γινόταν το ενα πάνω στο αλλο …και απαλλάχθηκαν πολιτικά πρόσωπα ανοίγουν ξανά. Επίσης Δικογραφίες για υπεξαιρέσεις Χρημάτων για μη απόδοση ΦΠΑ κ.α περνούν ελέγχους οπως και τα βουλεύματα.. Δικογραφίες που χρεώθηκαν σε πρώην εισαγγελείς δεν χαραχτηρίστηκαν και δεν κρίθηκαν αλλα κρατήθηκαν στα συρτάρια για να προστατευτούν τα πρόσωπα που εμπλέκοντο..Και δεν είναι μονο για την Τατάκη..Στοιχεία υπάρχουν και για προηγούμενη Εισαγγελέα της Κέρκυρας.Τα συγκοινωνούντα δοχεία διαπλοκής Πολιτικών και Δικαστικών ελέγχονται και διασταυρώνονται…Σε λίγες μέρες αναμένεται έκρηξη απο αυτές τις υποθέσεις και κάποιοι αρχίσαν να παίρνουν τα χάπια τους..

Ηδη η π.Εισαγγελέας κ.Τατάκη  τέθηκε ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου  (ΑΔΣ) ύστερα από ερώτημα του υπουργού Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα που  συνεδρίασε στις 9 Σεπτεμβρίου 2020 προκειμένου να κρίνει εάν η εισαγγελική λειτουργός πρέπει να τεθεί σε αργία ή όχι. Ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού συμβουλίου παρουσιάστηκε η ελεγχόμενη εισαγγελέας η οποία πάντως δεν μπόρεσε να δώσει πειστικές απαντήσεις σε ότι αφορά την εξαφάνιση των δικογραφιών!

Ερωτώμενη από τους Αρεοπαγίτες η κυρία Τατάκη, απλά δεν απάντησε για τον τρόπο που “χάθηκαν” δεκάδες φάκελοι αλλά και κούτες οι οποίες περιείχαν ιδιαίτερα σημαντικές δικογραφίες από τα Δικαστήρια της Κέρκυρας που αφορούσαν ιδιαίτερα σημαντικές υποθέσεις. “Η παρουσία της ήταν απογοητευτική.Τα γατακια και ψείρες δεν επεισαν τους Αεροπαγίτες και το αποτέλεσμα ηταν να τεθεί σε ΑΡΓΙΑ.

Στην Φωτό οι Δικογραφίες σε ανθεκτικές σακούλες ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ..Ξεσκονίζονται για να τεθούν στα ράφια προς  ελεγχο..

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close