Εχασαν το μέτρημα…στην Ελβετία..Εμβολιάστηκαν 169 χιλ και πέθαναν μετα 2.300!!!!

Η Ελβετία ξεκίνησε μια εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού στις 23 Δεκεμβρίου, αφότου η Swissmedic ενέκρινε τη χρήση του εμβολίου των Pfizer / BioNTech στη χώρα. Σύμφωνα με την Ελβετική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας, περισσότεροι από 169.000 Ελβετοί έλαβαν ήδη τουλάχιστον μία δόση εμβολίου. Η χώρα ανέφερε περίπου 2.300 θανάτους μεταξύ ηλικιωμένων που έλαβαν το εμβόλιο κατά COVID-19.

Σύμφωνα με την Swissmedic, η Ελβετία κατέγραψε 26 περιπτώσεις ανεπιθύμητων ενεργειών που προκλήθηκαν από εμβόλια που θεωρούνται μη σοβαρά και 16 περιπτώσεις σοβαρών παρενεργειών από την έναρξη της εθνικής εκστρατείας εμβολιασμού.

«Οι περισσότερες από τις αναφορές δεν ήταν σοβαρές (26,62%) και περιλαμβάνουν ήπιες αντιδράσεις που είναι ήδη γνωστές από τις κλινικές δοκιμές. 16 αναφορές (38%) ταξινομήθηκαν ως σοβαρές» δήλωσε η αρχή.

Πολλές Χώρες δεν ψάχνουν απο ποια αίτια πεθαίνουν και ειδικότερα αν πέθαναν απο το εμβόλιο….Το μέτρημα χάνεται και ολα μπαίνουν σε μια δεξαμενή. Πολύ λιγες περιπτώσεις ειναι αυτές που γίνεται νεκροψία για τα ακριβή αίτια..

*** Ο  τεράστιος αριθμός νεκρών των 2.300 αναφέρεται σε δημοσίευμα στο Πενταπόσταγμα…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button