Κατάχρηση εξουσίας: Διάλογος αστυνομικών με κοπέλα σε παγκάκι!!!(video)

Αστυνομικοί διώχνουν κοπέλα που κάθεται μόνη της σε παγκάκι γιατί δεν «επιτρέπεται» από τα Αντισυνταγματικά Περιοριστικά μέτρα  και την απειλούν με προσαγωγή.Τους λαθρομετανάστες  που συνωστίζονται στις πλατείες και όπου επιθυμούν που γυρίζουν ανα 10 ανα 100 και κάθονται αγκαλιαστά στα ΑΤΜ και Σούπερ Μάρκετ ? Εκεί ΚΟΤΕΣ!!! Τελικά οι Ελληνες πολίτες ενοχλούν. Ένα μεγάλο εύγε στο κορίτσι που απάντησε τα αυτονόητα.

Διαβάστε σχόλια αναγνωστών..

Την εχουν δει αφεντικά τα μπατσάκια της κυβέρνησης και για αυτό κάνουν έτσι..Να δούμε όμως όταν θα αρχίσουνε να τους κόβουν μισθούς και να τους απολύουν απο τα ποστα τους η τους θέσουν σε διαθεσιμότητα και τους πάρει τα σπιτάκια τους η ΑΑΔΕ..Γιατί θα γίνει και αυτό σε όλους θα πάρει τα σπίτια η εφορία κάποια μαύρη μέρα..για να τα δώσει σε λαθρο ..Τι θα κάνουν τοτε? ..Με τι μούτρα θα αντικρίσουν όσους τώρα αδικούν ..Έχει ο Θεος και βλέπει και ο λαός σύντομα θα εξεγερθεί και θα τους πάρει στο κατόπι [Παισιος]και αυτοί θα τρέχουν να ξεφεύγουν με τα ελικόπτερα[Καντιωτης ] και δεν θα μπορούν. Φωνή λαού οργή Θεού που λέμε ..

“Πέσιμο” εκ του ασφαλούς σε παιδάκια και γενικότερα σε ανθρώπους που έχουν τον μικρότερο βαθμό ικανότητας να υπερασπίσουν τους εαυτούς τους. Ότι ακριβώς κάνουν και τα κακοποιά στοιχεία που αναζητούν σίγουρα θύματα. Ο ορισμός της δειλίας και του άνανδρου.

Μιλάει για νομοθεσία ο μπάτσος και όχι για παραβίαση ατομικής ελευθερίας του κάθε πολίτη. Εκεί μας κατάντησαν Έλληνες ξυπνήστε !!!
Πουλημένη όλη η αστυνομία χτυπάει τον Έλληνα κ χαϊδεύει τον μετανάστη ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Κωλομπατσε, αν ήταν καμιά παρέα Αφγανών, ούτε που θα έδινες σημασία, κι έβγαλες την ψευτομαγκιά σου στο κοριτσάκι! Δεν πειράζει, θα γυρίσει ο τροχός.
Δικτατορία! Το καταλάβαμε ή ακόμα έχουμε αμφιβολίες;
Ντροπή σας φασίστες να τραμπουκίζετε μια αθώα κοπέλα που κάθεται μόνη της στο παγκάκι και δεν ενοχλεί κανέναν…Ούτε στη χούντα δε γίνονταν αυτά. ..Αφού δεν υπάρχει συνωστισμός όπως φαίνεται γιατί της κάνατε προσαγωγή στο τμήμα? ??Από που μπορεί να κολλήσει κορωνοιο ένας άνθρωπος μόνος του? Από τα φύλλα των δέντρων που διαπνέουν? Και από ότι φαίνεται η κοπέλα ούτε πρεζόνι είναι ούτε περιθωριακό στοιχείο ούτε τίποτα ένας απλός πολίτης που ήθελε να βγει μια βόλτα είναι

Αυτό μπορεί να πάει μέχρι πολύ μακριά φίλε μου..Από εισβολές στα σπίτια μας για βιολογικό υλικό.. τεστ κτλ., μέχρι απαγόρευση διαδηλώσεων κτλ. Άκουσα ότι τώρα μέχρι 200 άτομα επιτρέπεται σε κάποια διαδήλωση..Με το πρόσχημα του υγειονομικού φόβητρου βρήκαν το άλλοθι για να αλλάξουν τα ιδανικά του πνεύματος των σύγχρονων δημοκρατιών..Ελευθερία έκφρασης και λόγου, ότι δεν το υποστηρίζουν αυτοί βλέπουμε ότι λοιδορείται και στιγματίζεται, είδαμε άπειρα παραδείγματα από τους δημοσιογράφους της τηλεόρασης. Στέρηση προσωπικής ελευθερίας και ατομικών δικαιωμάτων, το είδαμε με τα μέτρα κατά του ιού, πληρώναμε ως και πρόστιμα, αύριο μπορεί να μας φυλακίζουν, μας απαγόρευαν να δούμε αγαπημένα μας πρόσωπα έστω κι αν είμασταν και ήταν τα ίδια απόλυτα υγιείς, με την υπόνοια ότι.. ίσως είχαμε τον ιο!..Αυταρχισμός, επιβολή μέτρων με το ζόρι..αν έρθει και υποχρεωτικός εμβολιασμός τότε θα είναι το αποκορύφωμα. Θα κάνουν προπαγάνδα ότι αυτοί που αντιδρούμε δεν είναι υπεύθυνοι πολίτες , ότι θέτουμε σε κίνδυνο τους υπόλοιπους κτλ..κάποιοι θα καρφώνουν τους”αντιφρωνούντες” ήδη υπάρχει χαφιεδισμός, για το “καλό” υποτίθεται της τάξης και της ασφάλειας..Κάτι τέτοιο βλέπω να έχετε..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close