Διχαστική δήλωση Μητσοτάκη για τα νέα παιδιά: Οι νέοι διάσπειραν τον Κορωνοϊο

ΣΠΕΡΝΕΙ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ..ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ..

Την ιδια ωρα κυκλοφορεί με την κόρη με κατεβασμένη τη μάσκα  και την σύζυγο Μαρέβα ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ στην Αθήνα..Μαζι του και ολοι σχεδόν οι Δημοσιογράφοι στα κανάλια ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΑ ενω την επιβάλλουν στους Εξαθλιωμένους – Φτωχοποιημένους πολίτες..Το δούλεμα συνεχίζεται..

Για την διασπορά του Κορωνοϊού όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη σύμφωνα με τον Κυριακο Μητσοτακη φταίνε οι νέοι και η διασκέδαση τους.

Αυτή είναι η γνώμη του Έλληνα πρωθυπουργού που θεωρεί την νέα γενιά δημόσιο κίνδυνο για την ανθρωπότητα από ότι φαίνεται.

Ισως για αυτό φρόντισε να μην κάνει τίποτα για την εκπαίδευση στην Ελλάδα, ισως για αυτό έχει γραμμένους τους νέους ανέργους και έβαλε τόσους σκληρούς περιορισμούς στους ανέργους που θα πάρουν το βοήθημα των 400 ευρώ.

Ισως για αυτό εκβιάζει τους νέους με στράτευση στα 18 για να τους στείλει στο άνθος της ηλικίας τους να φυλάνε σκοπιές στον Έβρο.

Έχουμε ένα πρωθυπουργό που έχει μια αθλια γνώμη για τους νέους ανθρώπους αλλά τουλάχιστον έχει την ειλικρίνεια και το φωνάζει ώστε να ξέρουν ότι τους φοβάται.

Γιατί οι πράξεις του και οι δηλώσεις αυτό δείχνουν, φοβο για την νέα γενιά, που διψά για ζωή και εκείνος της χρεώνει τη διασπορά του θανάτου. Αν είναι δυνατόν.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button