Αντίστροφη μέτρηση για Μητσοτάκη – Σωτήρη και τους ειδικούς ..Καρφώνει ο ενας τον αλλον.(Video)

Το κολλητάρι του Μητσοτάκη  ο ΣΩΤΗΡΗΣ πριν πάρει ΕΝΑΝ ΣΚΑΣΜΟ χιλιάδες ευρώ απο τις Φαρμακοβιομηχανίες και την Κυβέρνηση εδωσε-κρέμασε  στην Καθημερνή Ενημέρωση το τρόπο με τον οποίο ανεβάζουν τα κρούσματα και τους θανάτους..
Στην τελευταία εμφάνιση του με τον Κυριάκο το μέλος της Κυβερνητικής Επιτροπής υγείας έδωσε και κρέμασε ξανά την Κυβέρνηση  ..Του ξέφυγε κατι πολύ σημαντικό ..Ο Σωτήρης Τσιόρδας ειπε  «Δεν σας έδειξα μια διαφάνεια στην οποία φαίνεται ότι το 86% των μεταδόσεων (…) συμβαίνει μέσα σε κλειστούς χώρους.»
Δηλαδή με απλά λόγια οτι στο μεγαλύτερο ποσοστό η διασπορά γίνεται σε κλειστούς Χώρους!!! και μένει 4 % στους ανοικτούς χώρους!!!!!
Όμως οι ΦΟΒΕΡΟΙ αυτοί Κομπογιαννίτες επιστήμονες κλείνουν Πλατείες ,Δημόσιους χώρους απαγορεύουν την μετακίνηση με εγκλεισμούς και μας Φυλακίζουν σπίτια μας.Απο την αλλη  επιτρέπουν τις μετακινήσεις ως σαρδέλες στα ΜΜΕ αφηνουν τα παιδιά μας στα σχολεία στοιβαγμένα σε αίθουσες 25 με 30 ατομα ..

Ο πρωθυπουργός δήλωσε μέσα στη Βουλή οτι “επεσαν” εξω οι ειδικοί που τους χρυσοπληρώνει….Γιατί δεν τους αλλάζεις αφού δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους?? Γιατί δεν καλεί διακεκριμένους Επιστήμονες? Το πρώτο πράγμα που θα έκανε ο κάθε Πρωθυπουργός όταν ομολογεί οτι απέτυχαν οι Λοιμωξιολόγοι του αντικαθιστά αλλιώς είναι Πολιτικός απατεώνας..
Τον Αύγουστο δήλωνε ΨΕΥΔΩΣ οτι δεν θα πάμε ξανά σε Εγκλεισμό!!
Ολο αυτό δείχνει ΠΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ειναι…Κατεδαφισαν τη Χώρα..Ειναι δόλιοι και επικίνδυνοι και οτι το σχέδιο εξόντωσης μας Ψυχικά και ηθικά αποδεικνύεται από παντού..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button