Αστυνομίες & Εισαγγελίες ασκούν διώξεις κατα Πολιτικών για τα μετρα και οι Χώρες τα παίρνουν πίσω!!(Video)

Πισω απο το παραβάν Αξιωματούχοι Αστυνομικοί και Δικαστικοί εχουν επαφές σε πολλές Χώρες της Ευρώπης και συζητούν μεταξύ τους για τα Εγκλήματα που διαπράττονται με πρόσχημα την Τεχνητή Πανδημία…

Υπάρχουν Χώρες οπως η Αγγλία που ασκήθηκαν διώξεις μετα απο καταγγελίες με πληρη αποδεικτικά οτι τα σκευάσματα ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ η εχουν σοβαρές παρενέργειες που καθιστούν ανάπηρους πολλούς πολίτες..

Βλέποντας τις αντιδράσεις των πολιτών και τις διώξεις αλλα και τον κίνδυνο να συλληφθούν μετα απο την  στάση των Αστυνομικών και Δικαστικών Αρχων οι Χώρες μια μετα την άλλη σταματούν τα περιοριστικά μετρα και τα σπανε με την Νεα Ταξη..

Την Αρχη εκανε ο Πρωθυπουργός της Αγγλίας Μ.Τζόνσον που το ανακοίνωσε μεσα στη Βουλή και ακολούθησαν Ισραήλ , Τσεχία, Φιλανδία, Σουηδία, Ελβετία Ιρλανδία κ.α

Οι κατηγορίες ειναι βαρύτατες και σε Βαθμο Κακουργήματος( χωρίς Παραγραφή) για τους Πολιτικούς και οσους εκτελουν Αντισυνταγματικές εντολές  και παραβιάζουν Διεθνείς συμβάσεις αλλά και το Ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τις Ιατρικές Πράξεις.

Δειτε στο Video τι γίνεται στην Αγγλία στο παρασκήνιο της Αστυνομίας και αναγκάστηκε ο Τζ;oνσον να σταματήσει τα μέτρα.

Το video ανέβασε η “Θεσις έξοδος απο το αδιέξοδο” ellinonthesis και αρχικά το κατέβασαν πλατφόρμες..Στη συνέχεια ανέβηκε ξανα και θα δούμε ποσο θα αντέξει..

Ενα απόσπασμα δείτε το εδω  στο amazonios TV..Δειτε στο Video ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν οσοι συνεχίζουν τους εκβιασμούς για εμβολιασμό και τα Αντισυνταγματικά περιοριστικά μέτρα…και στην Ελλάδα ψηφίζουν ακαταδίωκο!!

*Αν το κατεβάσουν θα ανεβει εδω απο τη δική μας πλατφόρμα.

Μεγάλη συμβολή εχουμε και απο την  προσφυγή που κατατέθηκε στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για πολυάριθμες παραβιάσεις του Κώδικα της Νυρεμβέργης. Αυτές περιλαμβάνουν διάφορα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και εγκλήματα πολέμου όπως ορίζονται από το Καταστατικό της Ρώμης, τα άρθρα 6, 7, 8, 15, 21 και 53. Η προσφυγή στρέφεται κατα των  Anthony Fauci, Peter Daszak, Melinda Gates, William Gates III,Albert Bourla +11
ΟΛΟΚΟΛΗΡΗ ΗΠΡΟΣΦΥΓΗ  ΕΔΩ

 

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button