Με τις δηλώσεις Συψα & Τσιόρδα ο Προσαλέντης ανέδειξε την Απάτη με τα Ψευδή Κρούσματα (Video)

Πρεμιέρα στο Ραδιο Αμαζόνιος για την σεζόν..Ηχητικά που καίνε την Κυβέρνηση. Μην φοράτε μάσκα -Φορέστε Μάσκα!! Λοιμωξιολόγοι για γέλια!!!!

Ξεκίνησε από 07/09/20 η Δημοσιογραφική εκπομπή του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη στο Ράδιο Αμαζόνιος. Μπορείτε να την ακούτε στο amazonios.net κάθε μέρα στις 11.00 εκτος Σ/Κ.Η αποκαλυπτική εκπομπή σήμερα ξεκίνησε με τις δηλώσεις Σύψα και Τσιόρδα των φορτωμένων Λοιμοξιολόγων που μας έλεγαν να μην φοράμε μάσκες και στη συνέχεια έκαναν τούμπα όπως τους κατευθύνουν τα Παρανοϊκά Ναζίδια που θέλουν τον ελεγχο του πληθυσμού και την μείωση μας..

Υπάρχει ενα ηχητικό που ακούγονται και οι δυο να μας λένε επιστημονικές ασυναρτησίες.Μην φοράτε την Μάσκα κάνει κακό είναι μόνο για τους Ασθενείς ..Μετά ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ Φορέστε τη μάσκα..Μονο και μονο με αυτό δείχνουν πόσο επικίνδυνοι είναι αλλά και ψεύτες γιατί δεν μπορούν να ισχύουν και τα δυο…Επίσης ο Χρόνης Προσαλέντης πέρασε το ηχητικό από Τσιόρδα που ομολογεί την ΑΠΑΤΗ με τα Κρούσματα…Ο κ.Τσιόρδας στην Καθημερινή Ενημέρωση από το Κρατικό Κανάλι μας είπε οτι το διαγνωστικό μηχάνημα δεν διαχωρίζει τον Κοβιντ 19 αλλά βγάζει θετικούς ολες τις οικογένειες Κορωνοιών απο τις γρίπες..

Μετα φταίνε οι Γονείς που κατέβηκαν στους δρόμους? Συψας και Τσιόρδας είναι στην Κυβερνητική Επιτροπή Υγείας και αυτά τα έλεγαν Δημόσια…πολλές φορές και είχαν εμπεδωθεί απο τους Τηλεθεατές. ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ είναι για τους ΑΣΘΕΝΕΙΣ….και δεν πρέπει να τις φορούν οι πολίτες. Μιλάμε για ΑΣΧΕΤΟΥΣ η ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ…Να τα βράσουμε τα πτυχία τους..Αλλα όταν τους πληρώνουν με Τσουβάλια οι Φαρμακευτικές τι περιμένεις?

Η αποκάλυψη αυτής της απάτης δείχνει οτι έχουμε ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ..ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ να καταγράφουν όλες τις γρίπες ως Κορωνοιό…Ετσι με τις εισηγήσεις  τους και  ψευδή Κρούσματα ο Μητσοτάκης και όλες οι Μαριονέτες του Διέλυσαν την Οικονομία και αφαίρεσαν όλα σχεδόν τα Δημοκρατικά μας δικαιώματα…με το πρόσχημα του Κορωνοιού…

Η ΑΠΑΤΗ με τα ΤΕΣΤ ξεσκεπάστηκε με τα δικά τους κατέληξε ο Χρόνης Προσαλέντης αποκαλύπτοντας με αυτά τα ηχητικά την ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ των πολιτών. Είναι επικίνδυνοι για την Υγεία μας …Αυτά δεν είναι Ιατρική Διάγνωση αλλά ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΜΑΣ..

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO και απολαύστε ενα κομματι απο την Πρεμιέρα της εκπομπής του Ραδιοφώνου μας..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close