Κατάπτυστο Video .Απειλούν τα παιδιά μας οτι θα τα πετσοκόψουν αν δεν φορέσουν μάσκα.Spot από τον Δήμο Ηλιούπολης

Spot Τρομοκρατίας για μαθητές από τον Δήμο Ηλιούπολης.ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!

Ένα κατάπτυστο βίντεο με πρωταγωνιστές έναν γελοίο “ηθοποιό” και έναν απαράδεκτο Δήμαρχο…Τον κ.Γιώργο Χατζηδάκη.Ένα βίντεο ξεκάθαρου εκφοβισμού προς τα παιδιά !!!…Αν είναι δυνατόν !!!..

Στο VIDEO o ηθοποιός λέει στο σποτάκι πως για όποιον αρνείται να βάλει μάσκα στο σχολείο έχει πετσόκομμα, θέλοντας να περάσει το μήνυμα, ώστε να τηρηθούν όλα τα παράλογα μέτρα με πρόσχημα την “Πανδημια” που δεν είναι Πανδημια αλλά σχέδιο ελέγχου των πολιτών.

Ο ηθοποιός εμφανίζεται με μάσκα λέγοντας ..Θα σας πετσοκόψω, όποιος δεν φοράει μάσκα θα τον πετσοκόψω. Μιλάω σοβαρά, παιδιά, όποιος δεν φοράει μάσκα θα τον πετσοκόψω.

Τότε βγαίνει από την πόρτα ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης και του λέει  Ε, Γιαννόπουλε, ήρεμα δεν κάνουμε ταινία. Θα τρομάξουμε τα παιδιά.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος στην συνέχεια βγάζει την μάσκα και λέει έχει δίκιο ο Δήμαρχος παιδιά. Δεν θα σας πετσοκόψω μωρέ αλλά Θα σας πετσοκόψω ως οριστική θέση του ακόμη και μπροστά στο Δήμαρχο.Μετα την Τρομοκράτηση πετάει ενα γέλιο αλλά κλείνει με πετσόκομα!!

ΕΔΩ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ SERVER ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ

Και όμως είναι…Τσιόρδας και Σύψας εισηγούνται Μάσκες και ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΆ ΜΕΤΡΑ με μια Μαϊμού ΠΑΝΔΗΜΙΑ ..Αρχικά μας έλεγαν οτι είναι επικίνδυνες ..και οι λογαριασμοί τους φορτώνονται με ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ απο τις Φαρμακοβιομηχανίες..

Πανδημία έχουμε όπως αναγράφει το καταστατικό του ΠΟΥ  με θνησιμότητα 12% …Εδω έχουμε θνητότητα με ΨΕΥΔΗ κρούσματα 0,0019% .Αυτό είναι Πανδημια? ΟΧΙ Και όμως παίρνουν ΒΑΡΒΑΡΑ μέτρα με αναξιόπιστα Τεστ και ψευδή Κρούσματα μας έκλεισαν 2 μήνες ΦΥΛΑΚΗ σπίτια μας κατέστρεψαν την Οικονομία και τις δουλειές μας και συνεχίζουν ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ το σχέδιο τους σε βάρος της Υγείας μας και για την πλήρη εξόντωση μας..

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button