Ασφαλή Οδικό αξονα Πόρος Αργοστόλι εξήγγειλε ο Μητσοτάκης…Η Κέρκυρα Βραχονησίδα για Κούλη & Ρόδη..

Ξανα η Κέρκυρα εκτος χάραξης Οδικού Αξονα Βορρά Νότου…..Μετα τον αξονα στην Κρήτη 290 χιλιομέτρων και την εξασφάλιση 2 δις ο Πρωθυπουργός εξήγγειλε Οδικο άξονα στην Κεφαλλονιά απο τον Πόρο στο Αργοστόλι…παρουσία της Περιφερειάρχου Ιονίων Νήσων κ.Ρόδης Κράτσα..Ο λογος που επικαλέστηκε ξανα ο ιδιος ..

Ασφαλής μετακίνηση ασφαλείς Υποδομές  και παράλληλα έντονο αναπτυξιακό πρόσημο καθώς θα διευκολύνει και θα επιταχύνει τη μετακίνηση επισκεπτών και εμπορευμάτων. Ο άξονας αυτος ειναι 37 χιλιομέτρων.

Ο σχεδιασμός του Οδικού Αξονα Αργοστόλι – Πόρος βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο ωρίμανσης  καθώς έχει χαρακτηριστεί Εργο Εθνικού επιπέδου οι μελέτες αναμένεται να ολοκληρωθούν το φθινόπωρο. Θα ακολουθήσει, εντός του έτους, η δημοπράτηση του έργου με προϋπολογισμό της τάξης των 55 εκατομμυρίων ευρώ.

Εθνικού επιπέδου εργο για την Κέρκυρα η κ.Ροδη Κράτσα (Περιφερειάρχης Ιονίων Νησων)  και ο Μητσοτάκης δεν εχουν για την Κέρκυρα παρα τις προεκλογικές υποσχέσεις τους…Την Κέρκυρα την θέλουν μη ασφαλή στην μετακίνηση ..Θέλουν ενα νησι Βραχονησίδα…Μια χάραξη που δεν θα ξεπερνούσε τα 80 χιλιόμετρα θα εδινε ασφαλή μετακίνηση και περισσότερο Τουριστικό ρεύμα ..

Να τα βλέπουν αυτα οι της Κέρκυρας διοτι το σχέδιο τους δεν εχει ανάπτυξη για το Νησι…Δειτε και το Video με την Περιφερειάρχη κ.Ροδη Κράτσα πως δούλευε προεκλογικά τους Κερκυραίους για τον Αξονα …Το οραμα της Κυβέρνησης της εσβησε με Φουλάρια και Φωτογραφήσεις…Ταξιδάκια και εργολαβίες στα σκουπίδια για να μεταφέρονται τα σκουπίδια εκτος νησιού για το Μπαγιόκο  με μποϊκοτάζ του Εργοστασίου..

Η Κέρκυρα δεν ειχε ποτε τύχη να προχωρήσουν εργα Υποδομής αλλα να παραμένουμε εγκλωβισμένοι σε ΑΘΛΙΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ και να χάνονται ζωές…..

Η κ.Ρόδη Κράτσα μίλαγε για εργα που οι προηγούμενοι ειχαν ρυθμό ΧΕΛΩΝΑΣ!!! Λείπει η Ηγεσία και ο Οραματισμός για το αύριο!!

Μονο που η επιλογή του Μητσοτάκη μας ελεγε για σχεδιασμό του Αξονα Βορρά Νότου αλλα ΠΝΙΓΗΚΕ το Αύριο της Κέρκυρας και η ΧΕΛΩΝΑ παραμένει σημα κατατεθέν..Η Ηγεσία επέλεξε αλλες περιοχές για ανάπτυξη..

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button