Αποστολή Παραπληροφόρησης από τα Xoaxes…για τον Νόμο 4862/20 για 2η φορά.

Τα Ellinika xoaxes που ούτε το Ελληνικά δεν ξέρουν να το γράψουν στην Ελληνική γλώσσα χτύπησαν δεύτερη φορά με μάσκα το Νόμο 4862/20. Προχθές   με τον ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΠΕΡΔΙΚΟΠΟΥΛΟ και σήμερα με τον  ΑΝΔΡΟΝΙΚΟ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΛΗ…

Προσπαθούν μέρες τώρα να πείσουν ότι ο Νόμος 4862 δεν αφορά παιδιά που θα μπορεί  να  τα πάρουν ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ  και υποχρεωτική θεραπεία με ιατρικές πράξεις. Για αλλη μια φορά. Ψεύδονται και δείχνουν περίτρανα ότι η αποστολή τους είναι να ΚΟΙΜΗΣΟΥΝ τους πολίτες υπηρετώντας την Κυβέρνηση που εκτελεί ΕΝΤΟΛΕΣ της Νεας Τάξης …Ο Φόβος τους είναι μην ξυπνήσουν περισσότεροι γονείς και χαλάσουν τα ΒΡΩΜΙΚΑ σχέδια για πλήρη Υποταγή των Πολιτών και στη μείωση του πληθυσμού δηλαδή στην Μαζική εξολόθρευση του..

Οπου και να κρυφτείτε θα σας βρουν γιατί με αυτά που κανετε ξυπνάτε ακόμη πιο πολλούς Ελληνες..Σας έχουνε πάρει χαμπάρι τι ρόλο έχετε..

Σήμερα ο Κουτρουμπέλης θέλησε να πείσει τους Ελληνες οτι το ρεπορτάζ της ΕΤ3 για τις Φυλακές -Απομόνωσης ανηλίκων δεν θα είναι υποχρεωτικές αλλά όποια παιδιά θα τα “βαφτίζουν” με Κορωνοιό θα πηγαίνουν εθελοντικά πίσω από ΣΙΔΕΡΟΦΡΑΧΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ….και χωρίς τους γονείς τους!!!!

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΛΗ και ΠΕΡΔΙΚΟΠΟΥΛΕ οταν θα ξεσπάσει η ΟΡΓΗ των Γονέων για τα παιδιά τους    αλλά και όλων των Ελλήνων για οτι εκτελείτε και εσεις ΕΝΤΟΛΕΣ ΥΠΝΩΣΗΣ και ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ θα ειναι αργα …Αν είχατε λίγη ΤΣΙΠΑ θα είχατε παραιτηθεί από αυτό που κανετε..Θα συνιστά ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ σε ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του Ελληνικού πληθυσμού όταν η Κυβέρνηση τα εφαρμόσει. Μην νομίζετε οτι δεν θα απονεμηθεί Δικαιοσύνη η οτι δεν θα σας βρουν οι Ελληνες οταν θα αρχίζουν να εφαρμόζουν τα κολλητήρια σας στη Κυβέρνηση το Νόμο 4862..Να εύχεστε να μην περάσετε απο Λαϊκά Δικαστήρια …..και εσείς και τα Πολιτικά Καθάρματα που καλύπτεται με τις Μάσκες στα θέματα  που Κοινοποιούν Μέσα ενημέρωσης που δεν είναι στο σύστημα και δεν τα παίρνουν  απο αυτό…

Συνεχίστε να βάζετε μάσκες  στα θέματα συνεχίστε αυτή τη Βρώμικη αποστολή σας …Η αλήθεια δεν κρύβετε από κάτι  Μασκαράδες σαν και εσάς..

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ανακοίνωσαν Δομή για ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ απο την Οικογένεια νέων- μαθητών με Κορωνοιό!!! (3 video)

Τα Hoaxes έθεσαν “μάσκα” στο Νόμο 4862/20 .Αυτη τη φορά με τον Αθ.Περδικόπουλο

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close