Ακόμη τέσσερεις λιποθυμίες με μάσκα σε σχολεία και οι γονείς φοβούνται να μιλήσουν!! Λιποθύμησε και Δασκάλα!!!

Σε ανάρτηση “βρήκαμε” αυτη την περίπτωση που δεν εχει ανακοινωθεί επίσημα απο το σχολείο. Δυο μαθητές Δημοτικού λιποθύμησαν σύμφωνα με την μαρτυρία του Μαγκότσου Αλέξανδρου το ενα εξ αυτών στο 4ο δημοτικό Σχολείο του Πύργου Ηλείας.

Σύμφωνα με την ανάρτηση οι Γονείς φοβούνται να μιλήσουν. Οπως αναφέρει ο κ.Μαγκότσος το γεγονός του το επιβεβαίωσαν δυο μαμάδες στο Νοσοκομείο της περιοχής Ηλείας λεγοντας του οτι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!! Η μια μητέρα του ενός παιδιού ηταν τόσο τρομαγμένη που δεν αποκάλυψε σε ποιο σχολείο πάει το παιδι της που λιποθύμησε. Η δεύτερη είπε οτι πηγαίνει στο 4ο Δημοτικό Πύργου.

Eπισης όπως βεβαίωσε η Δασκάλα  Ειρήνη Καζουκα  που δεν το ανάρτησε στο τοίχο της αλλα σε συνομιλία λιποθύμησε η ιδια από τη χρήση μάσκας στο Δημοτικό που εργάζεται γιατι φορά τη μάσκα και μιλά συνέχεια στα παιδιά .Κανει διδασκαλία μέσα από αυτό το “πανί”..Μάλιστα η ιδια αποκάλυψε οτι στο ιδιο Δημοτικό σχολείο λιποθύμησε και δεύτερο άτομο συγκεκριμένα η Πληροφορικός τους.

Η δασκάλα περιγράφει και την κατάσταση με τους μαθητές του Δημοτικού σχολείου που διδάσκει.Αναφέρει οτι τα παιδιά δεν αντέχουν και ζητούν απο την Διευθύντρια του σχολείου να ειδοποιήσουν τους γονείς τους να έρθουν να τα πάρουν γιατι δεν μπορούν με την μάσκα. Μάλιστα 11 παιδιά έφυγαν σε μια μέρα μη μπορώντας να αναπνεύσουν!!!

Η κατάσταση αρχίζει να αγριεύει και να γίνεται κάθε μερα πιο επικίνδυνη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΛΙΠΟΘΥΜΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑΣ και ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΑΣΚΑΛΑΣ

 

Ηδη είχαμε  εναν μαθητή 9χρονο που φορούσε μάσκα  Νεκρό και ένα μαθητή Γυμνασίου για την μάσκα  στην Εντατική και ακόμη Κεραμέως -Μητσοτάκης -Χαρδαλιάς και οι “φουσκωμένοι” Λοιμωξιολόγοι επιβάλλουν την μάσκα της Υποταγής…..και μερίδα Ελλήνων  περιμένουν στο ακουστικό τους ενω τα παιδιά δυσανασχετούν και δεν έχουν δικαίωμα να αναπνέουν κανονικά….Δυστυχώς υπάρχουν γονείς που δέχονται τα βασανιστήρια στα παιδιά τους!!!

H Mάσκα προκαλεί οξυγονική αποστέρηση και μη αναστρέψιμες νευρολογικές βλάβες στους αναπτυσσόμενους εγκεφάλους των παιδιων. Ομως  μερίδα Γονέων τα αφήνει να κινδυνεύουν με αναπηρία η και με το θάνατο τους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ

9χρονος Πέθανε στο σχολείο φορώντας την Μάσκα της Κεραμέως και Μητσοτάκη

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button