O «Βόθρος» Που Μας Κυβερνά Εδώ Και 48 Χρόνια….

Το κείμενο το αφιερώνω σε όλους τους ανιστόρητους, που δεν ψάχνουν να μάθουν την αλήθεια ότι σε Ελλάδα και Κύπρο κάποιοι ανώμαλοι και προδοτες  ηγέτες και πολιτικοί έφεραν την καταστροφή διότι η Νέα Τάξη τους εκβίαζε με αποκαλύψεις.  Κάποιοι πιστεύουν ακόμη σε ‘’ΕΘΝΑΡΧΕΣ’’ και σε ‘’ελληνες’’ ηγέτες.

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΥΑΛΩΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ:

Πρώτο συστατικό στοιχείο της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ: Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ η οποία καταργεί την Πατρίδα και τοποθετεί πάνω από αυτήν το ΚΟΜΜΑ και τις ΕΝΤΟΛΕΣ που παίρνει τούτο από τους ΞΕΝΟΥΣ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΟΥ

Δεύτερο συστατικό στοιχείο της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ: Η Αρχομανία, Όποιος έπασχε από το πάθος της Αρχομανίας την οποία τοποθετούσε πάνω από την Πατρίδα, αυτός ο Αρχομανής ήταν επόμενο να γίνει Όργανον της Νέας Τάξης.

Τρίτο συστατικό της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ: Η φιλοχρηματία. Λόγω της απληστίας του, ο φιλοχρήματος εύκολα αποδέχεται να πουλήσει την πατρίδα του για να πάρει λεφτά, γι’ αυτό και χωρίς δυσκολία αποδέχεται πρόταση να γίνει πράκτορας μιας ξένης Δύναμης για να παίρνει λεφτά.

Τέταρτο συστατικό στοιχείο της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ: α) Παιδεραστία.  β) Μοιχεία.  γ) Ομοφυλοφιλα.

Όλοι αυτοί τελούν, φυσικά, υπό μόνιμο εκβιασμό των ξένων πρακτόρων….. οι οποίοι επιβάλλουν στους πολιτικούς αυτό που θέλουν, με την απειλή του εκβιασμού να αποκαλύψουν την ομοφυλοφιλία τους την μοιχεία τους η την παιδεραστία τους…….Αποτελεί πάγια επιδίωξη των «Μεγάλων Δυνάμεων» να τοποθετούν σε ηγετικές θέσεις τέτοιου είδους ανθρώπους στις ελεγχόμενες χώρες «Μπανανίες»

Οι αρχαίοι μας  πρόγονοι  Θεωρούσαν όλους τούς  Παιδεραστές,  Μοιχούς, Ομοφυλόφιλους ακατάλληλους για δημόσια αξιώματα. Γιατί; …Όχι για λόγους ρατσιστικούς …Όχι επειδή πίστευαν ότι δεν είχαν ικανότητες ή εξυπνάδα …Τους θεωρούσαν ακατάλληλους, γιατί γνώριζαν ότι τα πάθη τυφλώνουν τους ανθρώπους και αυτοί οι  άνθρωποι είχαν και έχουν πάθη …Πάθη μάλιστα πολυδάπανα και όποιος έχει ακριβά πάθη είναι θέμα χρόνου να εκδηλώσει «τάση» προς τη διαφθορά

Ο Αθανάσιος Στριγάς στη σελ. 273 του βιβλίου του “Οι τυμπανιστές του Πενταγώνου” γράφει: “Πέντε μέρες πριν από την επιστροφή του στην Ελλάδα, μεταφέρουν τον Καραμανλή ( τον οποίον τον εκβίαζαν για πολύ σοβαρό Ηθικό παράπτωμα ) με άκρα μυστικότητα στο νοσοκομείο MEMORIAL της Ν. Υόρκης όπου υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις. Εκεί υπέγραψε ένα κείμενο παρουσία του Υπουργού Κίσινγκερ και του Τόμ Καραμεσίνη. Στο σημείο (4) γράφει πως ο Καραμανλής σαν πρωθυπουργός της Ελλάδας που θα γινόταν στις 23 Ιουλίου 1974 “δεν θα αφήσει να εμπλακεί η Ελλάδα σε πόλεμο, με την Τουρκία για κανένα λόγο, έστω και αν η Τουρκία επιδοθεί μονομερώς και σε νέες κατακτήσεις Κυπριακού εδάφους.

Παράδειγμα : Το Πραξικόπημα στην Κύπρο ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ σε Μυστική Σύσκεψη στο σπίτι του Πάνου Κόκα στο Παρίσι μετά τον θάνατον του Διγενή (που έγινε στις 27 Ιανουαρίου 1974).

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΥΤΟ ; σχεδόν 6 μήνες μετά τον θάνατο του Διγενή, έγινε η προδοσία της Κύπρου με το πραξικόπημα, και όμως όλοι κατηγορούν τον Διγενή ότι έκανε το πραξικόπημα………

Στη Μυστική Σύσκεψη του Παρισιού πήραν μέρος εκτός των Άγγλων και άλλοι , ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ

Στη Μυστική αυτή Σύσκεψη έλαβαν μέρος και οι ακόλουθοι Πολιτικοί:

α) Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

β) Ο Μπουλέντ Ετσεβίτ. ( ο πρωθυπουργός της εισβολής ) Και

γ) Ο Μακάριος. Ναι! Καλά διαβάσατε: ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ!.. ( τον Μακάριο το εκβίαζαν οι Άγγλοι για πάρα πολύ σοβαρό παράπτωμα …………από τον καιρό που ήταν εξόριστος στις Σεϋχέλλες) …….

Στην Επιτροπή έγινε αποδεκτό ότι ο Κίσσιγκερ ήταν ο Κεντρικός Συντονιστής του Πραξικοπήματος – Εισβολής.  ΜΑΚΑΡΙΟΣ- ΚΙΖΙΝΓΚΕΡ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 1974….ΜΕ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΙΣΒΟΛΗΣ…….ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ…….

ΣΧΟΛΙΟ : την ώρα της σφαγής της Κύπρου ο μακάριος γελούσε με τον Κίσινγκερ, την ώρα που οι τούρκοι έσφαζαν, βίαζαν, λεηλατούσαν και κατάστρεφαν εκκλησιές.

Κ. Καραμανλής : Ο άνθρωπος, που εκβίαζαν οι Γερμανοί από την εποχή της Κατοχής, και μετά και οι Άγγλοι , οι γερμανικές υπηρεσίες, εξαιτίας των μαρτυριών και των στοιχείων του Μέρτεν, στην κυριολεξία να τον είχαν κάνει………… τους. Ότι του ζητούσαν – ακόμα και την μεγαλύτερη προδοσία για τη χώρα – τους το έκανε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ότι οι Γερμανοί – και όσοι βρίσκονταν πίσω απ’ αυτούς – ήθελαν να ρυθμίσουν εις βάρος της Ελλάδας, αυτόν χρησιμοποιούσαν για να το φέρουν εις πέρας.

Ο τότε Πρόεδρος της Κύπρου γνώριζε, αλλά πρέπει να μετείχε και στην ετοιμασία και εφαρμογή ενός σεναρίου, το οποίο πρόβλεπε την υποκίνηση κινήματος εναντίον του στην Κύπρο και την, στη συνέχεια, «κατάπνιξή του στο αίμα» (φαίνεται ότι υπήρξε απόλυτη σιγουριά γι’ αυτό, όπως θα δούμε στη συνέχεια), με ταυτόχρονη κίνηση να πέσει το στρατιωτικό καθεστώς των Αθηνών, με την απόλυτη συνεργασία των Αρχηγών Όπλων της Ελλάδας, αλλά και πρώην πολιτικών, με πρώτο στη σειρά τον αυτοεξόριστο Έλληνα πολιτικό Κωνσταντίνο Καραμανλή, όπως και άλλους δεδηλωμένους «δημοκράτες αντιστασιακούς», προερχόμενους από διάφορους πολιτικούς χώρους. Ο Καραμανλής διέμενε τότε στο Παρίσι από το Νιόβρη του 1963, όταν έφυγε από την Ελλάδα με το ψευδώνυμο «Τριανταφυλλίδης».

Η ΑΝΑΜΕΙΞΗ του Μακαρίου στο σχέδιο δεν βγαίνει μέσα από μαρτυρίες ζώντων ή θανόντων, που κάποιος μπορεί ίσως και ν’ αμφισβητεί, αλλά από γραπτά κείμενα. Από τις σελίδες εφημερίδας, η οποία εκδόθηκε ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΩΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. Επρόκειτο για την εβδομαδιαία «Ελεύθερος Λαός»   Μελετώντας, λοιπόν, κανείς τον «Ελεύθερο Λαό», βρίσκει στις στήλες του άκρως αποκαλυπτικά και συνταρακτικά στοιχεία, για το τι ακριβώς θα γινόταν στην Κύπρο και την Ελλάδα τους μήνες που ακολούθησαν την έκδοσή του. Γεγονότα, που αποκλείεται να μην ήξερε ο Μακάριος, αφού – επαναλαμβάνουμε – στεκόταν πίσω από τον «Ελεύθερο Λαό», ο οποίος κυκλοφόρησε ως απόλυτα δικό του προσωπικό δημοσιογραφικό όργανο.

Στη δεύτερή του έκδοση ο «Ελεύθερος Λαός» (13.4.74) μπήκε στο «ψητό» και άρχισε τις αποκαλύψεις, που απέβλεπαν, πέρα από την προβολή του Μακαρίου – που πλήρωνε – και στην ενημέρωση των αναγνωστών του για τα όσα θ’ ακολουθούσαν. Το κύριο θέμα της εφημερίδας είχε την ένδειξη «Αποκλειστικότης» και στεγαζόταν υπό τον τίτλο «Επανέρχονται Βασιλεύς Κωνσταντίνος και Καραμανλής». Σ’ αυτό αναφέρονταν και τα εξής:

«Υπό την πίεση των ραγδαίων εξελίξεων των ελληνικών πραγμάτων και των σημειουμένων διαφοροποιήσεων εις τας ελληνοτουρκικάς σχέσεις, καθίσταται πλέον επιτακτική ανάγκη, αναγνωριζομένη υφ’ όλων των εθνικώς σκεπτομένων Ελλήνων, ότι προέχει η λύσις του ελληνικού πολιτικού προβλήματος δια του σχηματισμού κανονικής εξουσίας η οποία, συγκεντρώνουσα την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας του Ελληνισμού, να συνενώσει τους Έλληνας και ν’ αντιμετωπίσει την οσημέραι διογκουμένην τουρκικήν απειλήν. Προς τούτο, ήρχισαν ήδη να υπερφαλαγγίζονται τα υφιστάμενα εμπόδια και να προετοιμάζεται η οδός δια την επάνοδον εις Ελλάδα του Βασιλέως Κωνσταντίνου και του τέως Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο οποίος συγκεντρώνει, κατά κοινήν ομολογίαν, την εμπιστοσύνην της συντριπτικής πλειοψηφίας του πολιτικού κόσμου και του πληθυσμού».

ΣΧΟΛΙΟ : αυτό έχει γραφτεί τον Απρίλιο του 1974 και μετά από 3 μήνες έγινε το πραξικόπημα και η εισβολή στην Κύπρο και επανήλθε ο Καραμανλής ……..και έγινε Πρωθυπουργός και μετά Πρόεδρος,

Ύμνοι και για τον Ανδρέα Γαλατσάνο

Στο ίδιο ρεπορτάζ της (13.4.74), η εφημερίδα ανέφερε, επίσης, ότι «ο Αρχηγός της Ελληνικής Στρατιωτικής Αστυνομίας Δημήτριος Ιωαννίδης, ο θεωρούμενος ως ο ισχυρός της νέας καταστάσεως, ευρίσκεται υπό δυσμένειαν» και ότι «ο Αρχηγός Στρατού αντιστράτηγος Ανδρέας Γαλατσάνος, ο οποίος φέρεται ως υποστηρικτής της επανόδου του Καραμανλή, επεκράτησε σε διαμάχην του με τον Ιωαννίδην. Κατά τας αυτάς πληροφορίας, προστίθετο, ο αντιστράτηγος Γαλατσάνος διευκρίνισε την θέσιν του και έθεσεν επί τάπητος την αξίωσιν επανόδου του Καραμανλή».

Τις πληροφορίες της περί Καραμανλή, η εφημερίδα συνέχισε και την επόμενη Κυριακή 21.4.74, και, μεταξύ άλλων, έγραψε: «Καθ’ ον χρόνον η κοινή γνώμη ευρίσκεται εν αναμονή ραγδαίων εξελίξεων αι οποίαι θα φέρουν την επιδιωκομένην πολιτικήν αποκατάστασιν εις την χώραν δια της επανόδου του Βασιλέως…………nikospa.wordpress

ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ 1974

Στα τσακίδια, βέβαια, οι συνέπειες με τους Τούρκους, οι οποίοι, κατά τον Αρχηγό Ενόπλων Δυνάμεων της Χούντας και μέτοχο στο όλο σχέδιο στρατηγό Γρηγόριο Μπονάνο, «θα έπαιρναν μόνο μια γωνίτσα εκεί στην Κερύνεια»! Οι «φίλοι» και «αδελφοί» μας, όμως, Τούρκοι δεν περιορίστηκαν στη γωνίτσα, αλλά πήραν τη μισή Κύπρο «Σε περίπτωση τουρκικής επίθεσης, να υποχωρήσετε!!!  ‘’

Οι ελλαδικές ευθύνες να αφεθεί η Κύπρος μόνη στα αρπακτικά δόντια του αιμοσταγούς Αττίλα, εντοπίζονται στον Πρωθυπουργό Καραμανλή και τον υπουργό Εθνικής Αμύνης Ευάγγελο Αβέρωφ. Περισσότερο στον δεύτερο λόγω θέσεως, όπως και στην τότε ελληνική στρατιωτική ηγεσία, με την οποία ο Αβέρωφ βρισκόταν σε συνεννόηση.

ΣΤΟ θέμα μας, όμως, που είναι η πολιτεία της πρώτης μεταπολιτευτικής Κυβέρνησης στην Ελλάδα στο διάστημα μεταξύ πρώτης και δεύτερης εισβολής. Η όποια βοήθεια που δεν έδωσε στην Κύπρο. Αλλά, για ποιαν βοήθεια προς την μεγαλόνησο για αντιμετώπιση του «Αττίλα ΙΙ» μπορεί να γίνει λόγος, όταν η εντολή του Αβέρωφ προς τις Ένοπλες Δυνάμεις τότε ήταν;

«Η μόνη δυνατή λύσις εν περιπτώσει μαζικής τουρκικής επιθέσεως, είναι η υποχωρητική κίνησις, με διατήρησιν επαφής»!

ΔΗΛΑΔΗ, αν επιτεθούν οι Τούρκοι, οι οποίοι από τις 20 Ιουλίου που εισέβαλαν στην Κύπρο προχωρούσαν και καταλάμβαναν όλο και περισσότερα κυπριακά εδάφη παρά την εκεχειρία της 22ας Ιουλίου, να μην ριχτεί ούτε σφαίρα και οι ελληνικές δυνάμεις να υποχωρήσουν, διατηρώντας μόνο επαφή με τους εισβολείς!

Μάλιστα! Αυτή ήταν η διαταγή Αβέρωφ, την οποία πήρε μετά από σύσκεψη με τον Αρχηγό Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγό Μπονάνο και τον Αρχηγό Στρατού Γαλατσάνο!

ΤΙ άλλο, βέβαια, μπορούσε να περιμένει κανείς από τον Ευάγγελο Αβέρωφ, ο οποίος το 1956, διαρκούντος του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ, είχε προτείνει στους Τούρκους σχέδιο διχοτόμησης της Κύπρου! Και ήταν ο πρώτος που το έκαμε αυτό!

ΤΑ ΦΑΝΤΟΜ, Για…34 ώρες (!) παρέμειναν δεμένοι στα πιλοτήρια οι κυβερνήτες των πολεμικών «Φάντομς» της Ελληνικής Αεροπορίας το 1974 στην Κρήτη, αναμένοντας τη διαταγή για να βομβαρδίσουν τον τουρκικό αποβατικό στόλο στην Κύπρο. Η διαταγή, όμως, δεν έφτασε ποτέ!..  Εθνική προδοσία……

Αποστομωτική απάντηση στον Αβέρωφ, αποτελούν ασφαλώς οι αφηγήσεις των πλοιάρχων των δύο Ελληνικών υποβρυχίων που έπλεαν προς Κύπρο και τα οποία ανέκρουσαν πρύμναν με εντολή Αραπάκη, αλλά και οι μαρτυρίες των πιλότων των «Φάντομ», οι οποίοι ανέμεναν για 34 ώρες μέσα στα πιλοτήρια στην Κρήτη, τη διαταγή να απογειωθούν και να σπεύσουν προς Κύπρο. Και οι μεν κυβερνήτες των υποβρυχίων «Γλαύκος» και Νηρεύς» διαβεβαίωσαν ότι είχαν συνέχεια στα σκόπευτρά τους τα τούρκικα πλοία και θα τα βύθιζαν μόλις πλησίαζαν ακόμη λίγο, οι δε πιλότοι ότι, αν έφταναν στην Κύπρο, θα βομβάρδιζαν και θα κατέστρεφαν τον τουρκικό αποβατικό στόλο, αλλά η εντολή απογείωσης δεν έφθασε ποτέ!

ΑΝ η συμπεριφορά αυτή του Αβέρωφ και των Αρχηγών Όπλων δεν αποτελεί εθνική προδοσία, τότε τι άλλο μπορεί να ονομαστεί έτσι;

ΝΑ μην ξεχνούμε, επίσης, ότι ο Καραμανλής αρνήθηκε να καταθέσει στην Επιτροπή για το Φάκελο της Κύπρου στην ελληνική Βουλή, γεγονός που παραπέμπει σε προσπάθειά του να αποκρύψει γεγονότα, να αποδείξει πόσο «δημοκράτης» και προσηλωμένος στην αλήθεια και την Ιστορία ήταν, αλλά και πόσο σεβόταν νόμους και θεσμούς όταν περιφρόνησε μια Επιτροπή που εξέταζε πολύ σοβαρά ιστορικά θέματα.

ΑΚΟΜΑ και τα Πρακτικά του Υπουργικού Συμβουλίου της «Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας» υπό τον Καραμανλή, χάθηκαν!

ΓΚΙΖΙΚΗΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Αθήνα, 23 Ιουλίου 1974: Στρατηγός Φαίδων Γκιζίκης υποδέχεται Καραμανλή. Σημαίνει κάτι αυτό για την Ιστορία; Ασφαλώς και σημαίνει. Πολλά.

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής παραβίασε τον καταστατικό χάρτη της Ελλάδας και αντί να ορκισθεί ως Πρωθυπουργός στον νόμιμο Ανώτατο Άρχοντα (τον βασιλιά), όπως προέβλεπε το Σύνταγμα του 1952, ορκίσθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της ιωαννιδικής Χούντας.

Να γιατί δεν ανοίγει ο «Φάκελος Κύπρου»

ΑΛΛΑ και κάτι πολύ σημαντικό, για το λόγο που δεν ανοίγει ο «Φάκελος της Κύπρου»:

Με απόφαση του Ευάγγελου Αβέρωφ, ως Υπουργού Εθνικής Άμυνας (45/07-03-1975), «αναστέλλεται η ποινική δίωξη των πρωταιτίων και των συνυπευθύνων, για την εθνική τραγωδία της Κύπρου». Μια απόφαση, η οποία εκδόθηκε για να προστατευθεί κυρίως ο ίδιος ο Αβέρωφ, ως το κύριο ποινικά υπεύθυνο πολιτικό πρόσωπο για τη δεύτερη τουρκική εισβολή. Καμιά ελληνική Κυβέρνηση, μετά το κλείσιμο των εργασιών της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων του 1988, δεν ανέλαβε καμιά πρωτοβουλία για την άρση της κατάπτυστης αυτής απόφασης, που προφυλάσσει όλους τους μεγάλους προδότες της κυπριακής τραγωδίας.

ΠΟΛΛΟΙ «δημοκράτες», «αντιστασιακοί» και βάλε, αποδίδουν όλες τις ευθύνες για την τραγωδία του 1974 στη «Χούντα» του Παπαδόπουλου και του Ιωαννίδη και σκόπιμα αποφεύγουν να επιρρίψουν ευθύνες και σε άλλους πολιτικούς, όπως οι Καραμανλής, Αβέρωφ, Μακάριος, Ανδρέας Παπανδρέου, Γεώργιος Μαύρος και άλλοι. Αποφεύγουν να αναφερθούν στο βρόμικο παρασκήνιο της άθλιας πολιτικής συναλλαγής που προηγήθηκε και ακολούθησε την τουρκική εισβολή, αλλά και στην πορεία του έργου και του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής. Ενός έργου, που παρήχθη μέσα από παρεμβάσεις και απειλές προς τα μέλη της Επιτροπής. (Αρχείο Νίκου Παπαναστασίου-απόσπασμα).

ΓΕΩΚΩΝ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

  1. Γεγονότα που φαίνονται μέσα απο παραμορφωμένο φακό.Ερωτηση . Γιατί ο Αττίλας είχε δύο φάσεις.???Ποιους προσκαλεί ο μακάριος στη συνέλευση του……,ως εγγυήτριες δυνάμεις??Τι ητω η συνθήκη Άντερσον για την Κύπρο???.Τα πραγματικά γεγονότα είναι πολύ πιο δραματικά.Τι προσπάθειες έκανε ο Κίσσινγκερ για τον Ελληνισμό και από ποιους αυτές μηδενιστηκαν???Πως ο καραμανλής έκανε αντίσταση στην Γαλλία κατά της χούντας ,και κρύβοταν υποτίθεται από τους κακούς χουντικόυς,ενώ του έρχονταν κανονικά η βουλευτική αποζημίωση από τους ίδιους κακούς χουντικόυς???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button