Απαγόρεψαν το Πάσχα και το σούβλισμα του οβελία..με εντολή της Λέσχης Μπίλντεμπεργ

Αυτή την δύσκολη ώρα που ολόκληρη η οικουμένη έχει να αντιμετωπίσει τα χιλιάδες θύματα, αλλά και τις οικονομικές επιπτώσεις του κορονοϊού, διαφορά κέντρα εξουσίας βρήκαν την ευκαιρία να χτυπήσουν την Πίστη των Ελλήνων. Ενώ, λοιπόν, επιτρέπεται να πας τον σκύλο σου βόλτα ή να αγοράσεις διάφορα προϊόντα, σου απαγορεύεται η “τροφή” της ψυχής σου.
Αυτές τις δύσκολες ώρες όπου η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά στον οδοστρωτήρα της πανδημίας, για τους ανθρώπους το μόνο καταφύγιο, η μόνη ελπίδα είναι ο Χριστός και τα Μυστήρια της Εκκλησίας μας. Η κυβέρνηση προχωράει σε μια πρωτοφανή στην Ιστορία απαγόρευση των Ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα των Ελλήνων, ως συνέχεια στις ήδη απαγορεύσεις των Χαιρετισμών και των Κυριακάτικων Θείων Λειτουργιών.
Απαγορεύεται εγκληματικά στον Ορθόδοξο Πιστό να εξομολογηθεί, να κοινωνήσει, να συμμετάσχει στη Θεία Λειτουργία. Χιλιάδες άνθρωποι φεύγουν απ’ τη ζωή ανεξομολόγητοι και ακοινώνητοι. Ο εγκλεισμός που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση μαζί με τις οικονομικές δυσκολίες έχει φέρει πολλούς συνανθρώπους μας σε δύσκολες ψυχολογικές καταστάσεις, οι οποίοι θα έβρισκαν μεγάλη δύναμη και παρηγοριά στην Εκκλησία αυτές τις Άγιες μέρες της Σαρακοστής.
Προφανώς όμως, η κυβέρνηση κι οι διάφοροι παγκόσμιοι οργανισμοί δεν δίνουν καμία σημασία για τις ψυχές των ανθρώπων, αλλά και ούτε για το πώς θα βιοποριστούν στις επερχόμενες οικονομικές κρίσεις τις οποίες οι ίδιοι προκαλούν. Αυτή την στιγμή, αντί να γίνονται εκατοντάδες χιλιάδες τεστ στον ελληνικό λαό για να προσδιοριστεί ο ακριβής αριθμός των κρουσμάτων του κορονοϊού, η κυβέρνηση της ΝΔ μοιράζει δεκάδες εκατομμυρίων ευρώ σε κόμματα, ΜΜΕ για να τρομοκρατούν τον κόσμο και σε εργολάβους οδικών δικτύων.
Να γνωρίζουν όμως οι κύριοι της κυβέρνησης, ότι την μάσκα την βάλαμε για να προστατευτούμε και όχι για να μας φιμώσουν το στόμα. Την ίδια ώρα που οι Έλληνες είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους, χιλιάδες λαθρομετανάστες μεταφέρονται στην ενδοχώρα και 28  hotspot – Mουσουλμανικές πόλεις κατασκευάστηκαν και τους έδωσαν και Νομική υπόσταση  σε ολόκληρη την επικράτεια.
Τηρούμε τα μέτρα για να προστατεύσουμε τους ανθρώπους μας, την κοινωνία μας και όχι για πειραματισμούς κοινωνικής υπακοής. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας απαγορέψει τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα, τις στοιχειώδεις προσωπικές μας ελευθερίες!
Η Κυβέρνηση απαγόρευσε και το πατροπαράδοτο ψήσιμο του Οβελία την Κυριακή του Πάσχα…Να το βάλετε στο φούρνο αλλιώς θα περιπολούν Αστυνομικοί να συλλάβουν τους πολίτες στα σπίτια τους στις αυλές τους ,στις ταράτσες και τα μπαλκόνια!!! Καθόρισαν και το τρόπο που θα φάμε το κατσίκι η το αρνί και πως θα το μαγειρέψουμε!!!
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων η απόλυτη ΧΟΥΝΤΑ πάνω από την Ελλάδα με την αποδοχή της Κυβέρνησης δηλαδή των υπαλλήλων της  …
Έρχεται όμως η ώρα που θα τους πάρει ο λαός με τις πέτρες…Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και το δολοφονικό τους σχέδιο δεν θα ολοκληρωθεί..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close