Κατάργησαν το Σύνταγμα..Ξεκίνησαν οι συλλήψεις πολιτών που «τολμούν» να διοργανώνουν πάρτι σπίτι τους

Η κυβέρνηση τήρησε τις χθεσινές εξαγγελίες της και σήμερα ξεκίνησαν ήδη από τις δυνάμεις ασφαλείας, οι συλλήψεις πολιτών επειδή διοργανώνουν πάρτι στο σπίτι τους λόγω «συνωστισμού».

​Όμως, επειδή ο «συνωστισμός» δεν συνιστά αδίκημα βρίσκουν άλλους λόγους για να συλλαμβάνουν τους πολίτες και να τηρούν τις κυβερνητικές εντολές.

Συγκεκριμένα χθες οι Αρχές προχώρησαν ήδη σε μία σύλληψη ενοικιαστή κατοικίας στην Μύκονο, ο οποίος «τόλμησε»(!) να διοργανώσει πάρτι με αποτέλεσμα να παρατηρηθεί «συνωστισμός» από τους πολλούς καλεσμένους.

Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από γείτονες για φασαρία σε βίλα που είχε νοικιαστεί και όταν έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν πως γινόταν πάρτι. Ζήτησαν από τον ενοικιαστή να βγει από το σπίτι, καθώς δεν μπορούσαν να εισέλθουν στην οικία, και στη συνέχεια τον συνέλαβαν για διατάραξη κοινής ησυχίας!

Από χθες, εντελώς αυθαίρετα και χωρίς κάποιο νομικό πλαίσιο, η κυβέρνηση απαγόρευσε να παρευρίσκονται περισσότερα από 40 άτομα σε κάθε κατοικία δίνοντας μάλιστα και την πρωτοφανή εντολή στην αστυνομία να εισβάλλει στους ιδιωτικούς χώρους των πολιτών, χωρίς εντολή εισαγγελέα!

Η παραπάνω εντολή της κυβέρνησης καταπατά πλήρως το Σύνταγμα και τις προσωπικές ελευθερίες των Ελλήνων πολιτών. Η αστυνομία απαγορεύεται από το Σύνταγμα να εισβάλει σε ιδιωτικούς χώρους, οικιακού ασύλου, χωρίς ένταλμα ή εντολή εισαγγελέα ή αν δεν διαπιστώνεται κάποιο αυτόφωρο αδίκημα,

Μάλιστα ο ίδιος ο Δήμαρχος της Μυκόνου, ο Κωνσταντίνος Κούκας, εμφανίστηκε προβληματισμένος από την συνταγματικότητα των εντολών της κυβέρνησης λέγοντας πως «τίθεται θέμα ασύλου».

«Όσο αναφορά για τα σπίτια που γίνονται πάρτι έναντι αντιτίμου έχουν ποινικές και φορολογικές παραβάσεις και δημιουργούν πρόβλημα για την υγεία, τίθεται θέμα ασύλου. Προσπαθούμε να παρεμβαίνουμε αλλά υπάρχει κενό νόμου. Κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε» είπε χαρακτηριστικά.

Φυσικά το παραπάνω μέτρο δεν αφορά μόνο τη Μύκονο αλλά θα επεκταθεί σε όλη την Eπικράτεια.

pronews

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button