Όλα ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ… ΑΚΡΙΒΩΣ στην ΩΡΑ τους ! ! !

Τι θα επακολουθήσει από το Γέροντα Γεωκών...

H παγκόσμια οικονομία κατρακυλά με τρελούς ρυθμούς, κανείς δεν μπορεί, ενώ ακόμα συνεχίζει η πανδημία, να υπολογίσει τις συνέπειες, όλα όμως καταρρέουν , βάση σχεδίου της Νέας Τάξης .

Όλος ο πλανήτης ασχολείται με τον κορωνοιό, τα ΜΜΕ όλη μέρα ασχολούνται με τον κορωνοιό και κανένας δεν ασχολείται με τα παράξενα και επικίνδυνα που συμβαίνουν παγκόσμια.

Κανένας δεν έχει καταλάβει ότι όλα αυτά που συμβαίνουν είναι τα προεόρτια ενός παγκοσμίου πολέμου ο οποίος θα είναι αποτέλεσμα μιας παγκόσμιας οικονομικής καταστροφής.

Πετρέλαιο : τα διυλιστήρια δεν μπορούν να πωλήσουν τα καύσιμα που παράγουν, τα οποία συσσωρεύονται στις δεξαμενές τους. Το αδιάθετο αργό πετρέλαιο με τη σειρά του θα συσσωρευτεί στους τερματικούς σταθμούς, o ι τιμές του πετρελαίου έχουν καταρρεύσει, οι αεροπορικές πτήσεις έχουν μειωθεί κατά 87%……

Τραπεζες : Γκλεζάκος, καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, «Αν η πανδημία κρατήσει ως το φθινόπωρο και χαθεί εντελώς η τουριστική σεζόν, οι κεφαλαιακές ανάγκες των τραπεζών θα είναι πολύ μεγάλες για να μπορούν να τις καλύψουν οι μέτοχοί τους. Σε μια τέτοια περίπτωση το Κράτος θα κληθεί και πάλι να καλύψει το κενό που θα δημιουργηθεί, οπότε ναι θα μιλάμε για κρατικοποίηση τους»

ΣΧΟΛΙΟ GEWKWN : Ο Γέροντας , μας ανέφερε εδώ και κάποιες μέρες ότι σε λίγο δεν θα ασχολούμαστε με τον κορωνοιό, αλλά με το θέμα των τραπεζών, όπως μας είπε θα ανακοινωθεί το κλείσιμο των τραπεζών για 7-10 περίπου μέρες, και ότι θα έχουμε CAPITAL CONTROL και άλλα μέτρα που αφορούν και τις κάρτες….

Συρία : Τούρκοι στρατιωτικοί έκοψαν το νερό σε 400.000 Σύριους, συμπεριλαμβανομένων δεκάδων χιλιάδων παιδιών, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού…

Ρωσία : Μόσχα: Kαλεί τους Αμερικανούς να εγκαταλείψουν τη Ρωσία ( λόγο κορωνοιού όπως λένε, ο λόγος βέβαια είναι άλλος ) στο μεταξύ είναι σε εξέλιξη μεταφορά στρατιωτικών δυνάμεων με προορισμό τη Μόσχα, άρματα μάχης και οπλισμένοι στρατιώτες. ( απορία : πάνε να σκοτώσουν τον κορωνοιό ;;;)

Ρωσία : Νίκος Χειλαδάκης : ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ : «ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ»!!!

Ολλανδία : ΤΑΝΚΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ( 22/3/2020)


Η.Π.Α : η Εθνοφρουρά των Η.Π.Α και ο στρατός ,αρχίζουν να αναπτύσσονται, σε πόλεις της χώρας

ΕΥΡΩΠΗ :


Παγκόσμια : ( από κατοχικά Νέα ) μαζική – σχεδόν χωρίς προηγούμενο – κίνηση από βαρύ στρατιωτικό εξοπλισμό, παγκοσμίως. Τανκς, αυτοπροωθούμενα πυροβολικά όπλα, εκτοξευτήρες πυραύλων και άλλα, και είναι σε εξέλιξη την στιγμή που μιλάμε σε πολλά μέρη του κόσμου. Δείτε το βίντεο μέχρι το τέλος…..δεν είναι παλιά πλάνα είναι λίγων ημερών…

https://www.brighteon.com/e568aef1-29b9-4426-ab14-7f6832f79bf8

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι κυβερνήσεις προετοιμάζονται για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η πανδημία, το επερχόμενο οικονομικό κραχ, η ελλείψεις χρημάτων και τροφίμων , και το κλείσιμο τραπεζών , θα οδηγήσουν σε εξεγέρσεις σε όλες τις χώρες , διότι όταν ο λαός θα πεινά, δεν θα λογαριάσει τίποτα, ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.

Εμείς οι Έλληνες έχουμε την ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, το μόνο που χρειάζεται είναι προσευχή για λιγότερες συνέπειες……

Σε λίγο θα συμβεί κάτι και θα αλλάξει και η κατάσταση στον ΕΒΡΟ …….και μην ξεχνάτε ότι έχουμε ακόμη να δούμε τον Ερντογάν να τελειώνει η να τον τελειώνουν… γενικά ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ …..και μετά ακολουθούν άλλα….

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΕΩΚΩΝ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close