Αντωνιάδης: Στις 28/06/21 η κατάθεση της μεγάλης μήνυσης για την απατη και τα εγκλήματα με την Ψευδοπανδημία!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΑ ΜΑΖΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ: ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !! Μίας απάτης ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ, αλλά που ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ απέδειξα και συνεχίζω να αποδεικνύω, ότι στα νοσοκομεία ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ εκατοντάδες άνθρωποι, για να ΕΞΑΠΑΤΗΘΟΥΝ οι Έλληνες με την ΨΕΥΔΟΠΑΝΔΗΜΙΑ !!

Η μήνυσή μου θα κατατεθεί λίγο πριν τη μήνυση του Reiner Fuellmich και της μεγάλης ομάδας των δικηγόρων και των επιστημόνων που έχει καταφέρει να δημιουργήσει.

https://www.pronews.gr/kosmos/990929_maziki-antidrasi-kata-toy-skandaloy-toy-koronoioy-hiliades-giatroi-kai-dikigoroi

Οι δύο μηνύσεις έχουν μία ουσιώδη ΔΙΑΦΟΡΑ:

Στη μήνυση του Reiner Fuellmich επικρατεί το πρωτόκολλο της απάτης με τα PCR test, ενώ πολύ σημαντικό κεφάλαιό της θα είναι το έγκλημα των πειραματικών εμβολίων.

Όπου όμως γίνεται αναφορά στους θανάτους, αυτή αφορά στα ψευδή πιστοποιητικά θανάτου. Στη ψευδή καταγραφή θανάτων ως δήθεν θανάτων covid.

Ο Reiner Fuellmich, αυτό που λέει είναι ότι κάποιοι έπεσαν από το μπαλκόνι και τους κατέγραψαν ως θανάτους covid.

Εγώ λέω, ότι κάποιοι ΕΣΠΡΩΞΑΝ αυτούς τους κάποιους από το μπαλκόνι.

Η διαφορά προφανής.

Είναι σίγουρο ότι και στις άλλες χώρες δολοφονήθηκαν άνθρωποι. Μόνο εδώ όμως οι δολοφονίες αυτές έγιναν με προχειρότητα, ερασιτεχνισμό και απληστία.

Και κάπου εκεί, στα δεκάδες νοσοκομεία, βρέθηκα εγώ, ακολούθησα τα ίχνη και τις αποδείξεις που άφησαν πίσω τους οι εκτελεστές του σχεδίου ,

και κατάφερα με συνεχή αγώνα, νύχτα-μέρα, επί έντεκα μήνες, να συγκεντρώσω τον αναγκαίο όγκο των στοιχείων, δημοσιευμένων και αδημοσίευτων, για να αποδείξω την εφαρμογή του πρωτοκόλλου του θανάτου. Στοιχεία, πολλά από τα οποία συγκεντρώθηκαν στον αγώνα σωτηρίας ανθρώπων στα νοσοκομεία. Δεκάδες είναι αυτοί που επιβίωσαν από την εφαρμογή του πρωτοκόλλου του θανάτου.

Με την τελική μάχη να τη δίνω για τις νεκροψίες. Βάσει ενός πλάνου που διαμόρφωσα στην πορεία αυτών των μηνών, και ακολούθησα πιστά και με τεράστια προσοχή.

Για να αποδείξω το φριχτό πρωτόκολλο. Με την έκθεση των ασθενών στον ιό, τη σφαγή των ανθρώπων με υποκείμενα νοσήματα, τη διακοπή των αγωγών τους, τον καθετηριασμό των πάντων, τον χωρίς διακοπή βομβαρδισμό των πνευμόνων των ασθενών με οξυγόνο, την πλήρη εγκατάλειψη των ασθενών, τη διακοπή της επικοινωνίας τους με τις οικογένειές τους, την έκθεσή τους στο κρύο, την ασιτία, την αφυδάτωση, την έκθεση των ασθενών στα ενδονοσοκομειακά μικρόβια, την σκόπιμη παράλειψη των νοσοκομείων να αντιμετωπίζουν τραύματα που προκλήθηκαν κατά τη νοσηλεία, τις άνευ ιατρικών προϋποθέσεων διασωληνώσεις.

Φυσικά, το πρωτόκολλο του θανάτου θα είναι το ένα από τα δύο κεφάλαια της μήνυσης. Το άλλο θα είναι, βεβαίως, το πρωτόκολλο της απάτης, το οποίο, όπως γράφω στην αρχή, ενισχύθηκε με το πρωτόκολλο του θανάτου που εφαρμόστηκε παράλληλα, και λειτούργησαν ως συγκοινωνούντα δοχεία, έχει όμως τη δική του αυτοτέλεια.

Βασικά εγκλήματα στη μήνυση είναι της αρπαγής (άρθρο 322 Ποινικού Κώδικα: η δια της εξαπάτησης των Ελλήνων περιαγωγή τους σε κατάσταση στέρησης της ελευθερίας), ως προς το πρωτόκολλο της απάτης ,

και ως προς το πρωτόκολλο του θανάτου, αυτά της ανθρωποκτονίας με δόλο (άρθρο 299 Ποινικού Κώδικα), της θανατηφόρας σωματικής βλάβης (άρθρο 311 Ποινικού Κώδικα) και της βαριάς σωματικής βλάβης (άρθρο 310 Ποινικού Κώδικα).

Γύρω από τον άξονα των βασικών αυτών κακουργημάτων, τα οποία επισύρουν ποινές κάθειρξης από δέκα έτη έως ισόβια, κινείται μία πλειάδα άλλων κακουργημάτων και πλημμελημάτων, όπως της απάτης, της ψευδούς βεβαίωσης, της κατάχρησης εξουσίας, της παράβασης καθήκοντος ή της έκθεσης.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

 1. ΔΙΑΔΩΣΤΕ
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΜΑΓΑΖΙΑ. ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ .
  .
  https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/06/blog-post_383.html
  ————————————–
  TA MEDIA MARK ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ .
  ΕΓΓΡΑΦΟ
  .
  ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ
  O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝ.ΚΑ
  ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

  .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button