Στη γραμμη Αντωνιάδη ο ΣΥΡΙΖΑ για την θνητότητα κοντα στο 100% σε Νοσοκομεία της Χωρας..

Σφαγή στα ελληνικά νοσοκομεία ώστε να διατηρηθεί ζωντανό το αφήγημα του Covid...

Τον αποκάλεσαν τα troll και οι μισθωμένοι δολοφόνοι χαρακτήρων, γραφικό και ψεύτη, του κατέβασαν τη σελίδα στο Facebook, του επιτέθηκαν οιν κυβερνώντες, με όποιο βρώμικο τρόπο μπορούσαν, η Εισαγγελία τον αγνοούσε επιδεικτικά και κατά παράβαση του νόμου και τώρα, οι πολύμηνες καταγγελίες του για τους θανάτους στις ΜΕΘ, έγιναν κοινοβουλευτικό ζήτημα!

Ο ΣΥΡΙΖΑ, με ερώτησή του στη Βουλή, ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό, να δώσει άμεσα τα ποσοστά θνητότητας στις ΜΕΘ του κάθε νοσοκομείου! Ο πρώην Υπουργός υγείας, Παύλος Πολάκης, έθεσε το θέμα και των χιλιάδων θανάτων που καταγράφηκαν εκτός ΜΕΘ. Ο ΣΥΡΙΖΑ, θεωρεί και καλώς πράττει, ότι κάτι «βρωμάει» με τις υψηλότατες θνητότητες που παρατηρήθηκαν στα ελληνικά νοσοκομεία.

Ό,τι φώναζε και κατήγγειλε τόσο καιρό δηλαδή, ο μαχητικός δικηγόρος για τους ύποπτους, ως και σκόπιμους θανάτους ανθρώπων μέσα στις ΜΕΘ και στα κρεβάτια των θαλάμων νοσηλείας Covid.

Να λοιπόν, που έφτασε η ώρα, τα κόμματα, να ζητήσουν εξηγήσεις από τους υπεύθυνους – ανεύθυνους του Υπουργείου Υγείας.

Συνάνθρωποί μας διασωληνώνονταν χωρίς πραγματικό λόγο, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η υγεία τους δραματικά. Άλλους τους έδεναν στα κρεβάτια τους και τους στερούσαν την επικοινωνία με τα συγγενικά τους πρόσωπα. Άλλους ασθενείς, τους άφηναν χωρίς νερό και τροφή, άλλους τους είχαν ημίγυμνους κάτω από air condition και ανοιχτά παράθυρα και πολλούς, το νοσηλευτικό προσωπικό, τους χλεύαζε κατά τρόπο απάνθρωπο και κτηνώδη.

Είναι φρικτά όσα έχει καταγγείλει όλους αυτούς τους μήνες ο Νίκος Αντωνιάδης. Είναι εξίσου φρικτά, όσα έχουν καταγγείλει οι συγγενείς των ασθενών.

Η δική μας εκτίμηση είναι, ότι έχει συντελεστεί σφαγή στα ελληνικά νοσοκομεία, ώστε να διατηρηθεί ζωντανό το αφήγημα του Covid στην κοινωνία, να συνεχιστούν τα πολύ βολικά για την κυβέρνηση lockdown , να διατηρηθεί ο πανικός και η αναστολή Συνταγματικών Ελευθεριών, να οδηγηθούμε στα εμβόλια και σε νέο-ναζιστικούς διαχωρισμούς της κοινωνίας. Στα νοσοκομεία Αγρινίου, Κερκύρας και Πύργου, καταγράφηκαν θνητότητες έως 100%. Θα βρεθούν και άλλα.

Είναι πολύ θετικό που η Αξιωματική αντιπολίτευση, έστω και αργά, δείχνει να αφυπνίζεται από τον πολύμηνο λήθαργό της. Να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια αναδείξεως της αλήθειας. Να μην συμβιβαστούν και να μην συμψηφίσουν τα εγκλήματα στα νοσοκομεία, με άλλες δικές τους βρώμικες υποθέσεις που ερευνά η κυβέρνηση. Να διερευνηθεί επίσης, εάν ασθενείς, δηλώθηκαν ψευδώς ως θάνατοι Covid, για να διατηρηθεί το Μητσοτακικο-Τσιοδρικό αφήγημα.

Να κληθούν οι υπεύθυνοι της Facebook στην Ελλάδα, στο Κοινοβούλιο και να απολογηθούν για το κατέβασμα της σελίδας του Νίκου Αντωνιάδη, όταν αποδεικνύεται, εκ των πραγμάτων, από τις πολιτικές εξελίξεις, ότι λειτούργησε υπέρ του δημοσίου και κοινωνικού συμφέροντος, αναδεικνύοντας τις φρικαλεότητες, τα ψεύδη, τις παρατυπίες και τον ενδεχόμενο δόλο των θεραπόντων ιατρών των νοσοκομείων.

Ουδείς θα γνώριζε στη χώρα τι πραγματικά συμβαίνει στα νοσοκομεία, εάν δεν υπήρχε ο Νίκος Αντωνιάδης. Αντί η Πολιτεία και οι δικηγορικοί σύλλογοι να τον επιβραβεύσουν, επέτρεψαν τον εξοστρακισμό του από το Facebook, στερώντας του το δημόσιο λόγο και κατ’ επέκταση τη φωνή των ασθενών και των συγγενικών τους προσώπων! Τι είδους φασιστική και απάνθρωπη Πολιτεία, επιτρέπει την καταστολή της φωνής νοσούντων ανθρώπων;

Που φτάσαμε, κύριοι και κυρίες, της πολιτικής τάξης της χώρας; Έχετε συνειδητοποιήσει, ότι η Ελλάδα είναι αιχμάλωτη ενός ημιπαράφρονα που κυβερνά και σπρώχνει με ταχύτητα τον τόπο σε ένα θεσμημένο ημι-ναζισμό;

Θα βγουν πολλά και πολύ σύντομα στην επιφάνεια. Οι θάνατοι στα νοσοκομεία, οι θάνατοι και οι παρενέργειες από τα εμβόλια, η πλεκτάνη των πολιτικών και υγειονομικών αρχών με σκοπό την συγκάλυψη της βιολογικής επίθεσης που δέχθηκε η χώρα μας από του Κινέζους.

Τίποτα δε θα ξεχαστεί και τίποτα δε θα μπει κάτω από το χαλάκι. Να είναι βέβαιοι! Θα λογοδοτήσουν απέναντι στους λαούς για τα εγκλήματά τους!

The Flag Report

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button