Το διώξιμο του Γρηγορόπουλου στη συνεδρίαση του ΔΣ εφερε 5 παραιτήσεις!!!

Ανεξαρτοποιήθηκαν πέντε σύμβουλοι του Μαχειμάρη.Νομοθετική ρυθμιση η απάντηση του Υπουργείου!!!

Ραγδαίες οι εξελίξεις μετα το ΦΥΓΕ του Μαχειμάρη κατα τη διαρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βορρα Κέρκυρας….Πέντε δημοτικοί Συμβουλοι με πρωτο τον Προεδρο του ΔΣ κ.Κωστα Γρηγορόπουλο παραιτήθηκαν απο καθε αξίωμα που τους ειχε δοθει και ανεξαρτοποιήθηκαν απο την παράταξη ΑΛΛΑΖΕΙ η Βόρεια Κέρκυρα ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

Πρόκειται για τον Κώστα Γρηγορόπουλο (Πρόεδρος ΔΣ) ,Ελευθερία Μαλάτου, Μαριετίνα Μπακόλα Λιάσκου, Σταμάτη Πουλιάση ( Αντιδήμαρχος Οικονομικών)  και Ανδρέα Σαούλο (Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ποιότητας Ζωής, Μηχανολογικού Εξοπλισμού, Φωτισμού, Πρωτογενούς Τομέα, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας) .

Οι πέντε υπέγραψαν επιστολή που πρωτοκολλήθηκε στο Δημο βόρειας Κερκυρας αρ.πρωτ. 678- 04/02/20 και στην οποία αναφέρουν τα εξής:

Με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιούμε ότι δηλώνουμε την παραίτησή μας από οποιαδήποτε θέση ευθύνης μας έχετε αναθέσει εσείς και το Δημοτικό Συμβούλιο. Επίσης δηλώνουμε την ανεξαρτητοποίησή μας από την Δημοτική Ομάδα.

Η απόφασή μας αυτή είναι αποτέλεσμα της συγκεντρωτικής λειτουργίας και μοντέλου που επιθυμείται για τη λειτουργία του Δήμου μας και του Δημοτικού μας συμβουλίου. Πρακτικές ξεπερασμένες παλαιών εποχών δεν μπορούν να τύχουν της συναίνεσής μας. Συνεχίζουμε δίπλα στον Δημότη για τον Δημότη.

Ο Δήμαρχος δεν κάλυψε την ενέργεια για κλήση της Αστυνομίας αλλα αφησε αιχμές και για την Τεχνική Υπηρεσία οσον αφορα την εγκριση .

Οι ραγδαίες εξελίξεις μετα την αναβολή του θεματος της επένδυσης στον Ερημίτη εφερε και την Αντίδραση της Κυβέρνησης δια του Υπουργού Αναπτυξης κ.Γεωργιάδη ο οποίος μιλώντας σήμερα το πρωι στην ΕΡΤ τα εβαλε με τον Δήμαρχο Βορρα κ.Μαχειμάρη που του υποσχέθηκε οτι θα τελειώσει το θεμα και μετα την αναβολή και το κλιμα που επικράτησε θα περασουν στην αντεπίθεση σε τετοιες πρακτικές παίρνοντας οπως δήλωσε  Νομοθετικές ρυθμίσεις ώστε να μην μπορούν Αυτοδιοίκηση και προσφυγές να εμποδίζουν την εξέλιξη επενδύσεων  και για το λογο αυτο ανεφερε εχουν ξεκινήσει μία ενδοκυβερνητική συζήτηση για αυτά τα θέματα ωστε να γίνεται με Νομοθετική ρύθμιση απο την κυβέρνηση και το Υπουργείο για να τελειώνουν  αυτές τις ιστορίες απέναντι στον καθένα που έχει μια άποψη…

Αποφασίζομεν και διατάσσομεν ηταν η γραμμη Γεωργιάδη και δεν υπολογίζουν αυτοδιοίκηση και Δημότες!!!

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button