Το νέο φιάσκο της αλλαγής του κλίματος που προωθούν τα άρρωστα μυαλά παγκοσμιοποιητών, η Ψηφιακή Ταυτότητα, η απάτη με τις εκπομπές CO2 και το CBDC
Η Νέα Μορφή Κομμουνισμού
Το νέο φιάσκο της αλλαγής του κλίματος που προωθούν τα άρρωστα μυαλά παγκοσμιοποιητών, η Ψηφιακή Ταυτότητα, η απάτη με τις εκπομπές CO2 και τοCBDC.
«Η Νέα Μορφή Κομμουνισμού»: «Αν θέλετε να ελέγχετε τους ανθρώπους, πρέπει να ελέγχετε το CO2» «Επειδή τα πάντα, ό,τι κάνουμε στη ζωή – αναπνέουμε, ζούμε, ταξιδεύουμε, τρώμε – συνεπάγονται εκπομπές CO2 », λέει ο Rob Roos . «Και αν έχετε επίσης μια ψηφιακή ταυτότητα που είναι συνδεδεμένη με ένα ψηφιακό νόμισμα της κεντρικής τράπεζας (CBDC) γινεσται σκλάβος τους.
Το νέο φιάσκο της αλλαγής του κλίματος που προωθούν τα άρρωστα μυαλά παγκοσμιοποιητών, η Ψηφιακή Ταυτότητα, η απάτη με τις εκπομπές #CO2 και το #CBDC
«Η Νέα Μορφή Κομμουνισμού»:
«Αν θέλετε να ελέγχετε τους ανθρώπους, πρέπει να ελέγχετε το CO2»
«Επειδή τα πάντα, ό,τι κάνουμε… pic.twitter.com/GHAz0hWLAF
— Chris Freeman (@PanagiotisMylo6) April 25, 2025