Βαθιώτης: Ο κτηνίατρος Μπουρλά συνέβαλε τα μέγιστα ώστε όλοι οι πολίτες του κόσμου να εμβολιασθούν με τα ψευτοεμβόλια κατά του κορωνοϊού

Με απανωτές τάσεις προς έμετο πληροφορηθήκαμε ότι, στις 23 Σεπτεμβρίου 2024, ο τύραννος των Νεοελλήνων Κυριάκος Μητσοτάκης παρέλαβε στην Νέα Υόρκη από τον μουρλαμένο Μπουρλά το βραβείο του Παγκόσμιου Πολίτη.

Η παγκόσμια κυβέρνηση είναι λογικό να έχει όχι μόνο παγκόσμιες ημέρες αλλά και παγκόσμιους πολίτες.

Οι εικόνες που δημοσιεύθηκαν από την τελετή θύμιζαν φωτογράφιση του κάστ κάποιας από τις ταινίες του Τζέημς Μποντ, που φορά κι αυτός παπιγιόν περιστοιχιζόμενος από εκπροσώπους (ή μήπως εκπροσώπισσες, όπως ίσως θα επιθυμούσαν οι σκληρές φεμινίστριες;) του ωραίου φύλου· τώρα, βεβαίως, που τα φύλα αβγάτισαν και βρίσκεται σε παροξυσμό η προπαγάνδα των ΛΟΑΤΚΙ, ο επόμενος Μποντ μπορεί να φωτογραφηθεί δίπλα σε ομοφυλόφιλους ή ουδετερόφιλους!

Διόλου παράξενο, αφού η ηθοποιία και η πολιτική είναι έννοιες αλληλένδετες.

Πάντως, δεδομένου ότι το παπιγιόν οφείλει την ύπαρξή του στην ενδυμασία των Κροατών μισθοφόρων στρατιωτών, θα μπορούσε κάλλιστα να συνυποδηλώνει την μισθοφορική παροχή υπηρεσιών εκ μέρους των πολιτικών μαριονετών κάθε χώρας προς την παγκόσμια κυβέρνηση.

Πολλά από τα γνωστά και μη εξαιρετέα μπομπούκια της άτυπης Παγκόσμιας Δικτατορίας ήταν εκεί, με πρώτο και καλύτερο τον Κλάους Σβαμπ.

Η επιχείρηση φρενοβλαβοποίησής μας (gaslighting) ξεκίνησε με τα λόγια του γνωστού και μη εξαιρετέου κτηνιάτρου, που είχε συμβάλει τα μέγιστα, ώστε να εμβολιασθούν, ει δυνατόν, όλοι οι πολίτες του κόσμου με τα ψευτοεμφόλια κατά του κορωνοϊού.

Ο κ. Μπουρλά δεν ένιωσε την παραμικρή ντροπή να γίνει βιαστής της ζοφερής πραγματικότητας, αποκαλώντας, σε ανάποδη γλώσσα, τον Έλληνα πρωθυπούργο:

– Ηγέτη αφοσιωμένο στη χώρα του που κέρδισε την εμπιστοσύνη των Ελλήνων

– Ταπεινό ηγέτη, του οποίου η επανεκλογή έδειξε ότι τηρεί τις πολιτικές του υποσχέσεις

– Οραματιστή υπέρμαχο μιας νέας εποχής οικονομικής ευημερίας.

Το ρεβέρ του βραβευόμενου ήταν εξίσου φρενοβλαβοποιητικό. Είπε ο θεομπαίκτης δικτατορίσκος:

«αυτό το βραβείο ανήκει σε όλους τους Έλληνες για την ανθεκτικότητα (resilience) και την επιμονή τους για όσα έχουν πετύχει τα τελευταία χρόνια».

Πρόκειται για τον ορισμό της ανάποδης γλώσσας: ο κ. Μητσοτάκης τολμά να μιλά για ανθεκτικότητα, την ώρα που οι περισσότεροι Έλληνες αγκομαχούν από την ακρίβεια και την μετατροπή των παρόχων ενέργειας σε οιονεί εκμισθωτές μας.

Σε σταθερά ανάποδο και φρενοβλαβοποιητικό τέμπο, ο αθλιότερος λαϊκιστής που πέρασε ποτέ από το κυβερνητικό πηδάλιο της χώρας μας, έχοντας εγκαθιδρύσει μια ασύλληπτη ψευτοδημοκρατία που προσκυνά τις μειοψηφίες και καταπιέζει αφόρητα τις πλειοψηφίες, που ελέγχει σχεδόν απόλυτα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που ποδηγετεί την δικαιοσύνη, που αποκλείει από την συμμετοχή σε εκλογές κόμματα ψηφισμένα από τον ελληνικό λαό θεσπίζοντας αντισυνταγματικούς νόμους και ανασύροντας εγκλήματα από την ναφθαλίνη, εψεύσθη ασυστόλως, ισχυριζόμενος ότι:

«η Ελλάδα πειραματίσθηκε με τον λαϊκισμό αλλά τώρα έχει γυρίσει σελίδα και αναδεικνύεται και πάλι σε μια σταθερή δημοκρατία με μια αναπτυσσόμενη οικονομία».

Είναι η ώρα να βροντοφωνάξουμε:

Ε όχι, δεν θα μας Μ(π)ουρλά-νετε άλλο!

Το πιο ανησυχητικό, όμως, δεν προέρχεται από τα όσα φρενοβλαβοποιητικά και ανάποδα είπε από στήθους ο εμπαίκτης δικτατορίσκος και απαράμιλλος θεομπαίκτης, κατά την στιγμή παραλαβής του βραβείου που του απένειμε η (ακόμη ατύπως λειτουργούσα) παγκόσμια κυβέρνηση, αλλά όσα διάβασε από το χειρόγραφό του κατά την ομιλία του στην Σύνοδο Κορυφής για το Μέλλον (UN Summit of the Future).

karditsastakra.com

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button