Φλέγεται η Γαλλία…Γενική Εξέγερση και Χάος..

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠ’ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ETΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ…. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΠΙΘΑ!
Αυτό που συμβαίνει είναι ὁ εσωτερικὸς πόλεμος των Λαθρο-Ἐποίκων εναντίον των Γάλλων. Είναι ἡ κατάρρευση του μύθου της «πολυπολιτισμικότητας» που καλλιέργησαν οι φιλελεύθερες ψευδοελὶτ προωθώντας την Μαζικὴ μετανάστευση αντικατάστασης πληθυσμού. Ολα ξεκινησαν απο τους λαθρομετανάστες..Και οι Γάλλοι τα παίζουν ολα για το μέλλον του Λαού τους..
Στην Ελλάδα να θυμάστε οτι έχουν εγκαταστήσει  λαθρο-δομές   οι Ανθελληνικές κυβερνήσεις μας  στις εισόδους εξόδους πόλεων, σε ακριτικες περιοχές, εντος στρατοπέδων, δίπλα σε διυλιστήρια και εγκαταταστάσεις φωτισμου ..

Ετσι εκτός ελέγχου έχει τεθεί η κατάσταση στη Γαλλία, με την πρωθυπουργό Ελιζαμπέτ Μπορν να ανακοινώνει πριν λίγο την ανάπτυξη τεθωρακισμένων οχημάτων της αστυνομίας για την αντιμετώπιση των βίαιων επεισοδίων.

Θα αναπτυχθούν επίσης «πρόσθετες κινητές δυνάμεις», ανέφερε το Gραφείο της πρωθυπουργού στο Γαλλικό Πρακτορείο, προσθέτοντας ότι «εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας (..) που ενδέχεται να ελλοχεύουν κινδύνους για τη δημόσια τάξη ανάλογα με τις καταστάσεις ανά περιοχή» θα ακυρωθούν.

Εμφύλιος, Γενική εξέγερση, χάος. Οι λέξεις είναι  λίγες για να περιγράψουν αυτό συμβαίνει στη Γαλλία τις τρεις τελευταίες ημέρες, μετά τον θάνατο ενός 17χρονου από πυρά αστυνομικού την Τρίτη και τα βίαια επεισόδια συνεχίζονται σε όλη τη χώρα.

Συνολικά 45.000 αστυνομικοί και χωροφύλακες θα αναπτυχθούν σε όλη τη χώρα  δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Ζεράλ Νταρμανέν στο τηλεοπτικό δίκτυο TF1 καθώς η Γαλλία προετοιμάζεται για περισσότερα βίαια επεισόδια στους δρόμους .

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button