Η Δήμαρχος Κέρκυρας αδειάζει τα ταμεία του Δήμου για να χρηματοδοτεί Υποψηφίους της..Τα ψέματα για τα πάρκινγκ (Video)

Νέα Χρηματοδότηση μετα το Γιατρό του Δήμου κ.Γιάγκα Χρήστο (20 χιλ ευρω)  που τον παρουσίασε Υποψήφιο  προέκυψε και αποκαλύπτουμε απο την Δήμαρχο Κέρκυρας κ.Υδραίου .
Αυτη τη φορα πλήρωσε απο τα Ταμεία του Δήμου Κέρκυρας 14.000 ευρω στον υπεύθυνο διοργανωτή του Μoudein trail   τον κ.Βασίλη Αλαμάνο και στη συνέχεια τον παρουσίασε ως Υποψήφιο της για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.
Την ιδια ωρα είναι αμέτρητα τα Σωματεία στη λίστα για επιχορήγηση απο το Δήμο Κέρκυρας και τα αιτήματα αλλα γι αυτά δεν υπάρχει Χρήμα..
Τα ταμεια του Δημου η κ.Υδραίου τα ανοίγει για το προσωπικό της συμφέρον για την Καρέκλα της Εξουσίας που δεν θελει να χασει ζημιώνοντας τους Δημότες με τις επιλεκτικές της επιλογές..
Και ενω κατασπαταλά το Δημόσιο χρήμα με αυτες τις πρακτικές θυμίζουμε οτι εχει θεσει τη Κέρκυρα σε κατάσταση τρελας…Προεκλογικά η ψευταρού υποσχέθηκε Περιφερειακά Πάρκινγκ Υπόγειο Παρκινγκ και μετακίνηση με μινιμπας.. Δειτε το video αρχείου μας στην εκπομπή..
Δειτε ακόμη στην εκπομπή ..
ΦΥΤΕΨΑΝ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΡΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ..
ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΑ ΣΟΡΟΠΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΑΝ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΘΑΝΑΤΟ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
Ο υποψήφιος Σπύρος Κροκίδης φιλά τα χερια της Ρόδης Κράτσα ενω βοηθούσε Γκίκα… Τουρίστρια με τα παπούτσια στο χερι και τη βαλίτσα για να αποφύγει λιμνάζοντα νερα προς το Αεροδρόμιο!!
Δειτε ΟΛΑ στην εκπομπή μας απο το amazoniosTV και σε σχολιασμό του Δημοσιογράφου μας Χρόνη Προσαλέντη..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button