Αρχισαν!!! Για να πετάξεις με αεροπλάνο πρέπει να εχεις εμβολιαστεί!!!

Τα σχέδια της Νέας Τάξης  τα λέμε χρόνια…Μεχρι τώρα ηταν η ΜΑΣΚΑ για επιβίβαση και τα Τεστ..Τώρα ολες οι Αεροπορικές  εταιρίες θα ζητούν να είσαι εμβολιασμένος..

Τα ιδια θα γίνουν και σε κάθε εμπορική συναλλαγή μας..Και οσοι δεν εμβολιαστούν δεν θα εχουν δικαίωμα να δουλεύουν και να ψωνίζουν!!!

Τα παιδιά σας για να πάνε σχολείο ΕΜΒΟΛΙΟ!!! Ετσι σε θέτουν στο περιθώριο σαν να μην υπάρχεις..Ολα εγιναν για τον πλήρη ελεγχο και την μείωση πληθυσμού.. Η υποταγή με τη μάσκα ηταν η αρχή.

Πρώτη ξεκίνησε η αεροπορική εταιρεία Qantas..

Η αεροπορική εταιρία Qantas επιμένει πως οι επιβάτες στις διεθνείς πτήσεις της θα οφείλουν να έχουν εμβολιαστεί έναντι του κορωνοϊού πριν επιβιβαστούν στα αεροσκάφη τους, από τη στιγμή που κάποιο σκεύασμα πάρει την έγκριση από τις Αρχές.

Ο επικεφαλής της αυστραλέζικης αεροπορικής εταιρείας, Άλαν Τζόις, δήλωσε πως θεωρεί τον εμβολιασμό «απαραίτητο» σε διεθνείς πτήσεις.

«Ζητάμε να τροποποιήσουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις, ώστε να δηλώσουμε στους διεθνείς ταξιδιωτικούς οργανισμούς πως θα ζητάμε από τους ανθρώπους να έχουν εμβολιαστεί πριν επιβιβαστούν στο αεροσκάφος», σημείωσε σε δηλώσεις του στο Channel 9 της Αυστραλίας.

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει ήδη στοιχίσει δισεκατομμύρια ευρώ και χιλιάδες θέσεις εργασίας στις αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο από τον περασμένο Μάρτιο, που ξέσπασε η πανδημία, μέχρι και σήμερα.

Το εμβόλιο σημείο εκκίνησης για την επιστροφή στις διεθνείς πτήσεις

«Νομίζω πως αυτό θα αποτελέσει τη βάση συζήτησης για τους συναδέλφους μας σε άλλες αεροπορικές ανά τον κόσμο», πρόσθεσε ο Αυστραλός επικεφαλής της αεροπορικής εταιρείας.

Για την ώρα, σύμφωνα με το δημοσίευμα των «FT» που φιλοξενούν τις δηλώσεις του Αυστραλού επικεφαλής της αεροπορικής, οι περισσότερες πτήσεις εκτός Αυστραλίας έχουν τεθεί σε αναστολή για μη μόνιμους κατοίκους. Η αεροπορική εταιρεία δεν αναμένει να επανεκκινήσει τις διεθνείς πτήσεις ως τα μέσα της επόμενης χρονιάς.

Φωνές για βίζα υγείας λόγω κορωνοϊού

Μια σειρά από φαρμακευτικές εταιρείες έχουν ανακοινώσει θετικά αποτελέσματα στην τρίτη και τελευταία φάση της έρευνας και ανάπτυξης εμβολίου για τον κορωνοϊό. Μετά την Pfizer και τη Moderna, η AstraZeneca ήταν η τελευταία φαρμακευτική που ανακοίνωνε θετικά αποτελέσματα.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, εκπρόσωπος της Etihad είχε αναφέρει την ανάγκη συμφωνίας για μια βίζα υγείας, προκειμένου να επανέλθουν οι διεθνείς πτήσεις με ασφάλεια.

Οι αεροπορικές ζητούν μαζικά τεστ για να αρχίσουν ξανά τα ταξίδια

Οι αεροπορικές εταιρείες ζητούν την πραγματοποίηση τεστ για κορονοϊό σε όλους τους επιβάτες ώστε να μην υπάρχει απαίτηση καραντίνας.

Λένε πως η πρόοδος στη δημιουργία εμβολίων για τον ιό μπορεί να αποπροσανατολίσει τις αρχές από την άμεση προτεραιότητα που είναι το άνοιγμα της αεροπορικής μετακίνησης.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της EasyJet είπε σε συνέντευξή του πως υπάρχουν λόγοι αισιοδοξίας αλλά κανείς δεν γνωρίζει πόσο θα κρατήσει η πανδημία και πότε θα κυκλοφορήσει ευρέως το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Ο επικεφαλής της British Airways τόνισε ότι ναι μεν είναι εξαιρετικά τα νέα για το εμβόλιο αλλά επειδή δεν υπάρχει σαφές χρονοδιάγραμμα θα πρέπει να βρεθεί μία λύση άμεσα ώστε να ξεκινήσουν ξανά τα αεροπορικά ταξίδια.

Ο διευθυντής της Airbus, είπε από την πλευρά του πως το εμβόλιο δεν θα είναι διαθέσιμο στον γενικό πληθυσμό πριν τη νέα χρονιά.

«Δεν μπορούμε να περιμένουμε το εμβόλιο, πρέπει να κάνουμε μαζικά τεστ. Μπαίνουμε σε δεύτερο χειμώνα πανδημίας και τα τεστ είναι απαραίτητα για να αποκατασταθεί μερικώς η αεροπορική κίνηση» είπε ο Γκιγιόμ Φορί.

Εκτός από όσους ζητούν να γίνεται μαζικός έλεγχος στους επιβάτες υπάρχουν και εταιρείες που έχουν προχωρήσει πιο μπροστά.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button