Η αμαρτωλή ιστορία της εταιρείας που θα “σώσει” τον πλανήτη από τον “φονικό” ιό.(Video)

Ούτε καρφίτσες απο την Pfizer...

Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer είναι ο κτηνίατρος Αλβέρτος Μπουλά.

Λέει για το εμβόλιο και την εταιρεία του: “Σκοπεύουμε να τιμήσουμε την ιστορία μας και να φέρουμε στον κόσμο ένα εμβόλιο που έχει αποδειχθεί ασφαλές και αποτελεσματικό”

Λέει για μας: “Θέλω να σας πω ότι η δική τους απόφαση δεν θα επηρεάζει μόνο τις δικές σας ζωές, που εν τέλει είναι δική σας απόφαση, αλλά θα επηρεάσει και τις ζωές άλλων, γιατί αν δεν κάνετε το εμβόλιο θα γίνετε ο αδύναμος κρίκος που θα επιτρέψει τον ιό να αναπαράγεται”

Και αυτό δεν το λέει κάποιος τρίτος, αλλά αυτός που το πουλάει…

Και είναι τόσο “δική” μας η απόφαση, που σχεδιάζεται παραγωγή για όλον τον πλανήτη.
Φαίνεται πολύ σίγουρος ότι θα πάρουμε τη “σωστή” απόφαση…

Αλλά για να μας “βοηθήσουν” οι κυβερνήσεις να πάρουμε τη “σωστή” απόφαση, έχουν φροντίσει να είναι υποχρεωτικό.

Είτε απευθείας με νόμους, είτε πλαγίως με τις “βεβαιώσεις εμβολιασμού”.
Ποια ιστορία τους, όμως, θα τιμήσουν Pfizer και Μπουλά;

Μαθαίνουμε για την Pfizer : Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

https://rumble.com/embed/v8pw2z/?pub=4

-Έλαβε το μεγαλύτερο ποινικό πρόστιμο ως μέρος διακανονισμού 2,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων με ομοσπονδιακούς εισαγγελείς, για αθέμιτες προωθήσεις φαρμάκου και δωροδοκίες γιατρών.

-Η Pfizer δήλωσε ένοχη για την προώθηση του παυσίπονου Bextra, επειδή το προωθούσε για χρήστες που δεν είχαν εγκριθεί απο τις ιατρικές αρχές.

-Τη δεκαετία του 90 συμμετείχε στην κατασκευή ελαττωματικών καρδιακών βαλβίδων που οδήγησαν στο θάνατο περισσότερους από 100 ανθρώπους. Η εταιρεία είχε εσκεμμένα παραπλανήσει τις ιατρικές αρχές για τους κινδύνους. Η Pfizer συμφώνησε να πληρώσει 10,75 εκατομμύρια δολλάρια ως πρόστιμο.

-Της ασκήθηκε ομαδική αγωγή και κατέβαλε αποζημίωση 60 εκατομμυρίων δολαρίων για το Rezulin, ένα φάρμακο για το διαβήτη που οδήγησε στο θάνατο ασθενών λόγω οξείας ηπατικής ανεπάρκειας που προκλήθηκε από το φάρμακο.

-Στην Αγγλία της έχουν επιβληθεί πρόστιμα 90 εκατομμυρίων λιρών από τον Οργανισμό Ανταγωνισμού για υπερτιμολόγηση, επειδή ανέβασε το κόστος ενός φαρμάκου για την επιληψία επί 2.500 %, χρεώνοντας τους φορολογούμενους 48 εκατομμύρια λίρες επιπλέον της πραγματικής τιμής.

-Το 2004 της επιβλήθηκε πρόστιμο 430 εκατομμυρίων δολαρίων λόγω ποινικών κατηγοριών, επειδή πλήρωνε γιατρούς για να συνταγογραφήσουν το φάρμακο Neurontin για την επιληψία, σε ασθενείς για τους οποίους το φάρμακο δεν είχε εγκριθεί. Το 2010 ομοσπονδιακή κριτική επιτροπή διαπίστωσε ότι η Pfizer διέπραξε απάτη με την εμπορία του φαρμάκου.

-Η Pfizer ομολόγησε ότι κατά τη διάρκεια μίας περιόδου έξι μηνών το προηγούμενο έτος, είχε πληρώσει περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια σε περίπου 4.500 γιατρούς και επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου, για να προωθούν την εταιρεία.

-Το 2012 η αμερικανική επιτροπή κεφαλαιαγοράς ανακοίνωσε ότι είχε φτάσει σε διακανονισμό 45 εκατομμυρίων δολαρίων με τη Pfizer για την επίλυση χρεώσεων, επειδή οι θυγατρικές της είχαν δωροδοκήσει γιατρούς στο εξωτερικό και άλλους επαγγελματίες υγείας για να αυξήσει τις πωλήσεις στο εξεωτερικό.

-Υποβλήθηκε μήνυση εναντίον της σε αμερικανικό ομοσπονδιακό δικαστήριο από νιγηριανές οικογένειες, οι οποίες κατηγόρησαν την εταιρεία ότι δοκιμάζει ένα επικίνδυνο νέο αντιβιοτικό, που ονομάζεται troven, σε παιδιά, χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων και ότι χρησιμοποιεί τα παιδιά ως ανθρώπινα ινδικά χοιρίδια.

Oμάδα ιατρικών εμπειρογνωμώνων κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Pfizer είχε παραβιάσει το διεθνές δίκαιο και η εταιρεία συμφώνησε να πληρώσει 75 εκατομμύρια δολάρια για να διευθετήσει τις αγωγές στα δικαστήρια της Νιγηρίας. Η υπόθεση στις ΗΠΑ διευθετήθηκε με άγνωστο ποσό.

Και μετά από όλα αυτά έρχεται ο κύριος Μπουλά και μας λέει ότι η εταιρεία του θα τιμήσει την ιστορία της.

Και εμείς θα τιμήσουμε τη δική μας…

Νικος Αντωνιαδης

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. Μας λένε λοιπόν ότι το εμβόλιο θα είναι προαιρετικό (για όσους θέλουν να το κάνουν) και υποχρεωτικό (για όσους δεν θέλουν να το κάνουν).
    Μολών λαβέ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button