Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο δεν αγγίζει ποτέ τους Αμερικανούς παγκόσμιους μακελάρηδες

Και είναι απορίας άξιον το ότι δεν τους αγγίζει ούτε η Νέμεσις και απολαμβάνουν τη ζωή μέχρις βαθέως γήρατος!

Για παράδειγμα ο George H. W. Bush που ενορχήστρωσε τον πρώτο πόλεμο του Κόλπου και εκτέλεσε εν ψυχρώ χιλιάδες ιρακινούς στρατιώτες ενώ υποχωρούσαν, πέθανε πλήρης ημερών σε ηλικία 94 ετών.

Δείτε φρικιαστικά ντοκουμέντα εγκλημάτων πολέμου των Αμερικανών εδώ και εδώ.

Οι Αμερικανοί πρόεδροι ομολογούν εγκλήματα πολέμου, αλλά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο είναι τυφλό, κουφό και βουβό όταν πρόκειται για τις ΗΠΑ.
Ο Μπαράκ Ομπάμα κέρδισε ακόμη και το Νόμπελ Ειρήνης για το 2009

https://www.seferou-maria.gr/

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. Για αυτο ο Πούτιν πρέπει να δημιουργήσει δικά του ποινικά δικαστήρια ,και να δωσει αμοιβές σε αυτούς που θα φέρνουν τους διάφορους κακούς ανθρωπους στην Δαμόκλειο σπάθη της δικαιοσύνης για να λογοδοτήσουν . Μπορεί να ορίσει ενδεικτικα ομιλωντας κατά κεφαλήν ,τα 18κιλα χρυσό για τον καθεναν και τα 15κιλά χρυσό για έκαστον απόγονον . Επειδή ξέρω ότι ο άνθρωπος είναι κατασκευαστής (και μάλιστα από τους Ιδεολόγους) και όχι μηδενιστης θα προσπαθήσει να κάνει το πρέπων και να ΦΕΡΕΙ Το ΦΩΣ εκεί όπου το απόλυτο μηδέν έχει κυριαρχήσει.Παραλληλως μπορει να ορίσει αμοιβή και για αυτους που ευθύνονται για το ένταλμα σύλληψης για τον πρώην πρόεδρο Τραμπ .Βγαζοντας την ανωτέρω αμοιβή επικηρυγμένων , δίνει παραλληλως δουλειά σε πολλούς φτωχούς Αμερικανούς που δυνοπαθουν κάτω από την μάστιγα της οικονομικής κρίσης. (Η δουλειά του κυνηγού επικηρυγμένων είναι μια σκληρή αλλά πολύ τίμια εργασία και υπάρχει στην Αμερική από τότε που οι Ευρωπαίοι πάτησαν το πόδι τους εκει).
    Μπορει να βάλει μαλιστα και διαφημιση στον τελευταίο πυλώνα ελεύθερης σκέψης και δημοσιογράφιας του κόσμου δηλαδή σε οποιοδήποτε δημοσιογραφικό κανάλι που υπάρχει στην Αμερική…
    Παρόλο που γνωρίζουμε ότι αυτός ο χρυσός θα εκλείψει από τους Ρώσους αφού δεν θα έχουν να φάμε και θα πεινάσουν ευελπιστουμε οτι ο Ρωσικός λαός θα αντέξει την πείνα και θα την δεχτεί με Λακωνικήν δύναμην , αφού θα ξέρει ότι έτσι θα βοηθήσει ουσιαστικά τους φίλους τους ,τους Αμερικανούς να απαλλαγουν από τα κακά παιδιά που έχουν στο σβέρκο τους.
    (Είναι καιρός και κάποιος άλλος να στείλει ανθρωπιστική βοήθεια σε αυτόν τον πλανήτη εκτός φυσικά από τους αμερικάνους που έχουν φυσικά εξαντληθεί από την υπερβολική καλοσυνη και την πολύ βοηθεια)
    Το όνομα του Πούτιν και της Ρωσίας θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία με βάρος ακριβώς ίσο με το βάρος σε χρυσό που θα δώσουν στους Αμερικανούς ως ανθρωπιστική βοήθεια( αμοιβή επικηρυγμένων ) για να τους απαλλαξουν από το σκοτάδι των κακών ανθρώπων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button