Εκατοντάδες YouTubers που προώθησαν τα εμβόλια Covid έχουν τώρα αναπτύξει καρκίνους-τούρμπο!!

Θυμάστε όλους εκείνους τους κοινωνικούς επηρεαστές του YouTube που ωθούσαν τα πειραματικά εμβόλια Covid-19 κατά τη διάρκεια της πανδημίας; Πολλοί από αυτούς πληρώθηκαν από την κυβέρνηση και τη Big Pharma (οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες) για να επηρεάσουν τους οπαδούς τους ώστε να πιστέψουν ότι η κυκλοφορία του εμβολίου ήταν καλή ιδέα.

Λοιπόν, εκατοντάδες από αυτούς τους νέους και υγιείς επιρροές του YouTube διαγνωστηκαν με καρκίνο τώρα – και πολλοί από αυτούς παραδέχτηκαν ότι πάσχουν από σπάνιους και επιθετικούς καρκίνους-τούρμπο!!!

Πολλοί ανεξάρτητοι εκδότες έχουν αναφέρει για τα δεκάδες υγιή άτομα, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματιών αθλητών, που πεθαίνουν ξαφνικά από τότε που κυκλοφόρησε το εμβόλιο.

Τα Μέσα Ενημέρωσης φυσικά ακυρώνουν όποιον τολμήσει να μιλήσει για όλα αυτά και οι κυβερνήσεις συγκαλύπτουν το σκάνδαλο των υπερβολικών θανάτων. Ζούμε σε έναν πολύ διαφορετικό κόσμο τώρα.

Εδώ είναι ένα μικρό δείγμα των δημοφιλών ανθρώπων του YouTube που επηρεάζουν τις μάζες που διαγνώστηκαν πρόσφατα με επιθετικούς καρκίνους-τούρμπο…

greeknewsondemand.com

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button