Δικαστήριο διέταξε το CDC να δημοσιοποιήσει δεδομένα που δείχνουν 18 εκατομμύρια παρενέργειες απο τα εμβόλια στην Αμερική

Περισσότεροι από 18 εκατομμύρια άνθρωποι χτυπήθηκαν απο παρενέργειες  τόσο σοβαρά από τον πρώτο τους εμβολιασμό COVID από την Pfizer ή τη Moderna που χρειάστηκε να πάνε στο νοσοκομείο. 

Αντί να προ-ειδοποιήσει το κοινό για τους απίστευτους κινδύνους αυτών των σκευασματων  και να σταματήσουν  εντελώς τις εντολές μαζικού εμβολιασμού το CDC συγκάλυψε τις πληροφορίες περι επικινδυνότητας των εμβολιασμών . Όλοι όσοι βρίσκονται σε θέση εξουσίας στο CDC θα πρέπει να απολυθούν και να τιμωρηθούν  για αυτό. Τι ωφελεί ένας οργανισμός «Δημόσιας υγείας» εάν δεν ειδοποιήσει το κοινό ότι δημιουργούν παρενέργειες??

Το CDC ξεκίνησε ένα πρόγραμμα παρακολούθησης εμβολίων στην αρχή της κυκλοφορίας του εμβολίου για τον COVID, τον Δεκέμβριο του 2020. Ίσως το θυμάστε. Το πρόγραμμα ονομαζόταν V-safe. Ζητήθηκε από τους ανθρώπους να εγκαταστήσουν την εφαρμογή V-safe στα smartphone τους και, στη συνέχεια, να αναφέρουν μόνοι τους εάν έχουν αρνητικές παρενέργειες  από τα πειραματικά εμβόλια  mRNA.

Πολλοί άνθρωποι ήταν πρόθυμοι να βοηθήσουν, επειδή οι Παγκόσμιες κυβερνήσεις είχαν τρομάξει πολλούς ανθρώπους πολύ άσχημα για τον ιό. Πολλοί θεώρησαν ότι τα εμβόλια του COVID ήταν ένα ιατρικό θαύμα στα τέλη του 2020. Έτσι, περισσότεροι από 10 εκατομμύρια άνθρωποι κατέβασαν το V-safe στα smartphone τους και στη συνέχεια προχώρησαν στον εμβολιασμό.

Με 10 εκατομμύρια άτομα να συμμετέχουν στο σύστημα αυτοαναφοράς V-safe, μας δίνει ένα εξαιρετικά ακριβές στατιστικό μοντέλο που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κατά τη μελέτη των 230 εκατομμυρίων Αμερικανών που έχουν κάνει τουλάχιστον ένα εμβόλιο COVID.

Το CDC παρακολούθησε δεδομένα στο πρόγραμμα V-safe για τους πρώτους 18 μήνες της δημόσιας διαθεσιμότητας του εμβολίου, έως τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους. Αλλά στη συνέχεια, περιέργως, το CDC δεν δημοσίευσε ποτέ δεδομένα από το V-safe. Δεν τα δημοσίευσε.Το CDC  το οποίο είχε πιαστει να λέει ψέματα επανειλημμένα.

Η κύρια ιστοσελίδα του CDC σχετικά με τα εμβόλια του mRNA COVID εξακολουθεί να λέει, μέχρι σήμερα, «Τα εμβόλια για τον COVID-19 είναι ασφαλή, αποτελεσματικά και δωρεάν». Αυτή είναι η πρώτη πρόταση στον ιστότοπο τους. Ασφαλές και αποτελεσματικό! Αυτή ήταν η θέση του CDC . Τα εμβόλια είναι ασφαλή και δεν μπορούν να σας βλάψουν.

Εάν αυτό είναι αλήθεια, τότε γιατί το CDC δεν  δημοσιοποίησε τα δεδομένα μέχρι να το διατάξει ένα Δικαστήριο μετά από μήνυση του Δικτύου Ενημέρωσης Συναίνεσης Δράσης (ICAN)? Τα δεδομένα μιλούν από μόνα τους.

Από τα 10 εκατομμύρια άτομα που συμμετείχαν στο V-safe – και πάλι, ένα τεράστιο μέγεθος δείγματος – 3,3 εκατομμύρια ανέφεραν Ανεπιθύμητες Παρενέργειες  στην Υγεία (AHIs) αμέσως μετά τον πρώτο τους εμβολιασμό. Αυτό είναι 33% ή ένας στους τρεις. Από αυτά τα 3,3 εκατομμύρια άτομα, τα 1,2 εκατομμύρια ανέφεραν ότι δεν ήταν σε θέση να εκτελέσουν καθημερινές δραστηριότητες για ένα διάστημα μετά τον εμβολιασμό. 1,3 εκατομμύρια ανέφεραν ότι αρρώστησαν τόσο πολύ  μετα τον εμβολιασμό τους που αναγκάστηκαν  να χάσουν το σχολείο ή τη δουλειά- εργασία τους. Και περίπου 800.000 ανέφεραν ότι νοσηλεύτηκαν με τον εμβολιασμό τους για τον COVID.

Αυτό το τελευταίο στοιχείο είναι το πιο ανησυχητικό. 800.000 νοσηλείες σε 10 εκατομμύρια ανθρώπους!!! Αυτό είναι ένα ποσοστό νοσηλείας 8%. Σημαίνει ότι έως και 18 εκατομμύρια από τα 230 εκατομμύρια άτομα που έλαβαν τουλάχιστον ένα εμβόλιο  νοσηλευτηκαν  με ανεπιθύμητη παρενέργεια.

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε τον Ιούνιο του 2021 από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας – όπου εργάζεται ο Tony Fauci – διαπίστωσε ότι το ποσοστό νοσηλείας από COVID-19 για το σύνολο του πληθυσμού ήταν 2,1%. Οσοι ηταν  κάτω των 40 ετών, το ποσοστό νοσηλείας από COVID-19 είναι ηταν  0,4%.

Για τις παρενέργειες  το ποσοστό νοσηλείας ήταν 8%.

Αυτό σημαίνει ότι:

ΕΧΕΤΕ 4 ΦΟΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙΤΕ  ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ COVID, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΤΕ.

Μπορείτε να διαβάσετε τη μελέτη που δημοσίευσε το NIH ΕΔΩ .

Η ICAN έχει δημιουργήσει έναν ιστότοπο όπου μπορείτε επιτέλους να δείτε τα δεδομένα V-safe του CDC online. Τα στοιχεία κυκλοφόρησαν στις 3 Οκτωβρίου 2022, με δικαστική απόφαση. Μπορείτε να δείτε τα στοιχεία μόνοι σας ΕΔΩ .

Το CDC λέει ψέματα στον Αμερικανικό λαό για τα εμβόλια όλο αυτό το διάστημα. Πρέπει να υπάρξουν νομικές συνέπειες για αυτό. Δημόσιες Δίκες και μακροχρόνιες ποινές φυλάκισης είναι απαραίτητες για οποιονδήποτε στο CDC συμμετείχε σε αυτή τη συγκάλυψη.

 Μεταφορά στα Ελληνικά απο το amazonios.net του Αμερικάνικου άρθρου στο americanlibertyreportnews.com ΕΔΩ: https://www.americanlibertyreportnews.com

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. Αυτή τη γενοκτονία βεβαίως κάνεις δε θα τους διατάξει να τη δείξουν έτσι;;
    https://m.youtube.com/watch?v=5VDq51M3Twk
    Παμε τώρα να δούμε ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΝΈΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
    Σύνδεσμοι της γενοκτονίας με το γενετικό σκεύασμα τους, των αισχρων ψεματων τους για…. κλιματική αλλαγή και της στοχευμενης και σκόπιμης ανόδου της τιμής του ρεύματος για να χρεωκοπησουν και να σκλαβοποιησουν τους ανθρώπους. ΑΠΟΘΗΚΕΎΣΤΕ και Χρησιμοποιήστε τα εναντίων τους Ανεπιθυμητες ενέργειες των γενετικων σκευασματων καταγεγραμενες πολυ πριν την εφαρμογη τους (2μιση χρονων το βιντεο) εδω https://www.brighteon.com/4d18f33a-f801-4720-9944-441c46cf6072
    GREEK DOCTORS DIE ONE AFTER ANOTHER AFTER HAVING MRNA GENE MODIFICATION (AKA THE COVID JAB )
    https://rumble.com/v1vudmi-greek-doctors-die-one-after-another-after-having-mrna-gene-modification-aka.html
    1150 circumstances !!!! HUMANS WHO DIED IN GREECE AFTER GETTING THE SO CALLED VACCINE
    https://rumble.com/v1vukw6-1150-circumstances-humans-who-died-in-greece-after-getting-the-so-called-va.html

    ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΥΜΑΤΩΝ Ή ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ. ΟΛΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΑΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ EMAIL ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟ 1: https://newtube.app/user/IoannisKomninos/Omlbk3V ΒΙΝΤΕΟ 2: https://www.brighteon.com/2282d5bb-37a1-495b-b219-1bf49f92127a ΒΙΝΤΕΟ 3: https://www.brighteon.com/f9f80b62-b91c-439e-81fc-623da719cc77 ΒΙΝΤΕΟ 4: https://www.brighteon.com/7ebbc7a4-428e-4301-84db-995362c721cb ΒΙΝΤΕΟ 5: https://www.brighteon.com/da59989b-493e-48c9-9972-ff5bd1ebecf6 ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ: https://ibb.co/album/N69365 Ενας στους 72 ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΎΕΙ https://newtube.app/user/IoannisKomninos/aoZJm4U Μελέτη Ελλήνων επιστημόνων για το εάν υφίσταται Κλιματική Αλλαγή στις μέρες μας https://m.youtube.com/watch?v=qJst9VPyN9Y ΕΛΛΑΔΑ.ΚΥΠΡΟΣ.ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΟΛΑΦΟΣ https://m.youtube.com/watch?v=8x6o_dEYXXE

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button