Νέος “κυκλώνας” Ιανός απο το Διεθνές συνέδριο Γιατρών για την απάτη με τον Κορωνοιό!!! (Video)

Video με ομιλητές από το Συνέδριο

Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει ολους..Ολα τα Πολιτικά Καθάρματα που παίζουν αυτό το Παρανοϊκό παιχνίδι κατα των πολιτών…Ο πραγματικός ΙΑΝΟΣ βγήκε δυο ήμερες τώρα απο το Παγκόσμιο συνέδριο επιστημόνων Γιατρών που εμποδίστηκε να διεξαχθεί σε μεγάλη αίθουσα και εγινε διαδικτυακά παρα την πολεμική που δέχθηκε απο την Κυβέρνηση Μητσοτάκη..Οι περισσότεροι Γιατροί και συμμετέχοντες επιβεβαιώνουν την ΒΡΩΜΙΑ των Λοιμοξιολόγων και της Κυβέρνησης..Οσοι Γιατροί συνεργάζονται με την Κυβέρνηση ειναι στο Βούρκο της ΑΠΑΤΗΣ και χρησιμοποιούν τον ιο αυτό για τον πλήρη ελεγχο των πολιτών και την εξόντωση μας με τις μάσκες και τα εμβόλια..

Κατάγγειλαν ότι δεν τους βγάζουν τα ελεγχόμενα Μεσα Εξαπάτησης σε ολες τις Χώρες και οτι είναι Πρόγραμμα ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ των πολιτων.. Πρέπει είπαν αρκετοί να αντισταθούμε ..εδω πρώτα απο την Ελλάδα και θα ακολουθήσουν και άλλες Χωρες…Διεθνούς φήμης Γιατροί με περγαμηνές και Τιμητικές διακρίσεις απέδειξαν επιστημονικά τα ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΕΣΤ και τα θετικά αποτελέσματα απο τα αντισώματα μας..Βγάζουν θετικούς υγιείς χωρις να είναι άρρωστοι. Δήλωσαν σχεδόν ΟΛΟΙ  οτι η χρήση της μάσκας είναι επικίνδυνη όπως και το εμβόλιο που ετοιμάζουν θα είναι για να πειράξουν το DNA μας και να μας εξολοθρεύσουν…

Ο “ΙΑΝΟΣ” βρήκε απο το ΣΥΝΕΔΡΙΟ και η Καταιγίδες θα σκάνε με κάθε video ,μετάφραση και απομαγνητοφώνηση τις επόμενες ημέρες όπως θα βγαίνουν… Οσοι το παρακολούθησαν διαδικτυακά ΞΕΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ οτι μας κυβερνούν ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ..ΞΕΡΟΥΝ οτι η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ εναντίον μας εχει Πολιτικά ονόματα και Ιατρικά ονόματα ..ΞΕΡΟΥΝ οτι ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ….Αλλά ποιο ΓΟΜΑΡΙ απο ολα αυτά θα παραιτηθεί?

Το Συνέδριο μετέδωσε κατά το μεγαλύτερο μερος του ο ραδιοφωνικός μας σταθμός ΡΑΔΙΟ ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ και η Ηλεκτρονική μας Εφημερίδα amazonios.net

Δείτε εδώ ένα μικρό διάρκειας  VIDEO από τον Έλληνα Καθηγητή Φυσικής Γεώργιο Παύλο  στο Συνέδριο που τα λέει σταράτα..

ΗΧΗΤΙΚΟ:AKOΥΣΤΕ και απο ΕΔΩ ΤΟΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ Γ.ΠΑΥΛΟΥ..Πατήστε Play

Η Ελληνική Επιστημονική Κοινότητα με την πρωτοβουλία της Ανεξάρτητης Συμμαχίας των Γιατρών του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, έχοντας βαθιά την συναίσθηση της υποχρέωσης του Κοινωνικού της ρόλου και που πρέπει άλλωστε να έχει ο κάθε επιστήμονας ηρθαν ως αρωγοί και θερμοί συμπαραστάτες για να βοηθήσουν τους Έλληνες πολίτες, που βρίσκονται σε απόγνωση, σε σύγχυση και πανικό μπροστά σε αυτή την επιδημία του κορονοϊού που ΣΤΗΘΗΚΕ  απο τους Πολιτικούς μας που έγιναν οι Μαριονέτες της Νέας Τάξης και ΚΥΝΗΓΟΥΝ-ΕΚΤΕΛΟΥΝ τους ΕΛΛΗΝΕΣ ανελέητα διαλύοντας την Οικονομία.
Συγκεκριμένα μία ομάδα μέσα από την Ανεξάρτητη Συμμαχία των Γιατρών, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών που εδώ και 6 μήνες εργάζεται νυχθημερόν σε συνεργασία με άλλους επιστήμονες από την Ελλάδα και άλλες χώρες με αντικείμενο την παρακολούθηση της επιδημίας του κορονοϊού πήραν την πρωτοβουλία να οργανώσουν ένα Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο με θέμα την «Πανδημία».
Συμμετείχαν  οι πιο επιφανείς καθηγητές και ερευνητές από την Ελλάδα και από πολλές άλλες Χώρες και οι οποίοι καθηγητές έχουν συσσωρευμένη εμπειρία και γνώση πάνω στα θέματα της επιδημιολογίας και της ιολογίας. Το συνέδριο στέφθηκε απο πλήρη επιτυχία με παρουσίες απο Επιστήμονες   Διεθνούς φήμης Κολοσσοί της Επιστήμης. Οι διασημότεροι Γιατροί στον Κόσμο ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ των Πληρωμένων Μεσων Εξαπάτησης.
Το Συμπέρασμα που προέκυψε είναι η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ της ΑΠΑΤΗΣ και οτι αν συνεχιστεί το ΠΡΟΓΓΡΑΜΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ και οσοι ζήσουν θα μετατραπούν ΣΚΛΑΒΟΥΣ  που δεν θα είναι οι άνθρωποι που επλασε ο Θεός αλλά ΖΟΜΠΙ  Ανθρωποειδή..
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο Ο ΔΟΚΤΩΡ ΜΠΑΓΚΝΤΙ: Δεν πολεμάτε εναν ιό αλλα μια ΑΝΤΖΕΝΤΑ..Ολος ο Κόσμος περιμένει εσας τους Ελληνες…

 

Το  συνέδριο, βέβαια, αποσιωπήθηκε από όλα τα συστημικά μεγάλα κανάλια, μεταξύ αυτών και η “αντικειμενική” ΕΡΤ που την πληρώνει ο ελληνικός λαός από το υστέρημα του.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ:

1.Ο Επιστήμονας Dr.Schonwald είπε:”..Μιλάω στους Έλληνες, στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία κι έχω να σας πω πως ΑΥΤΗ είναι που κινδυνεύει περισσότερο και όχι η υγεία μας! Έχουμε ενωθεί όλοι οι γιατροί για να πούμε στον κόσμο πόσο μεγάλη απάτη είναι αυτή που ζούμε! Δεν μας δίνουν το λόγο στα κανάλια σε καμία χώρα για να μάθετε την αλήθεια! Όχι μάσκες σε υγιής ανθρώπους και παιδιά, είναι ΑΦΥΣΙΚΟ!..”
2. Ο κορυφαίος Ιταλός επιστήμονας Dr.Montanari είπε:”..Η Μάσκα δημιουργεί ΥΓΡΑΣΙΑ κι άρα καλλιέργεια παθογόνων!!! Όλα αυτά τα μέτρα βοηθούν στην ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ της υγείας μας. Ο Υγιής πρέπει να αναπνέει καθαρό αέρα!Oχι μάσκες στα παιδιά!!! Πολλά παιδιά εδώ στην Ιταλία λιποθυμούν καθημερινά από την πολύωρη χρήση της..”
3. Ο σπουδαίος Γερμανός επιστήμονας Dr.Hoffmann είπε:”..’Οχι μάσκες στα παιδιά! Δημιουργούν προβλήματα στην υγεία και στον ψυχισμό τους. Ντροπή στους γιατρούς που ΔΕΝ μιλάνε. Ντροπή και στους δασκάλους που δεν σταματούν τη τρέλα! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!! Ο Ιός είναι απλά μια Γρίπη!..”
4. O λοιμωξιολόγος καθηγητής Dr.Mangarov είπε:”..Δεν υπάρχει καμία επιστημονική και αξιόπιστη έρευνα οτι η μάσκα προστατεύει όπως σας λένε! Δεν υπάρχει κανένα νόημα να φορούν τα παιδιά μάσκες.Κανένα νόημα δεν έχουν επίσης και τα τεστ. Όσο πιο πολλά θα κάνουν τόσο πιο πολλά θα βγαίνουν τα θετικά, είναι λογικό!
Μπορεί να βγάλουν έως και 30% λάθος αποτέλεσμα!..”

5.Ο Παγκοσμίου Φήμης Δανός Καθηγητής Ιατρικής Dr.Peter Gotzsche είπε: Θεωρώ ανήθικο να έχουμε Υποχρεωτικούς Εμβολιασμούς. Έχετε μια περήφανη παράδοση στην Ελλάδα ο Ιπποκράτης είναι ενας από αυτούς. Κατ αρχήν μην βλάπτεις…”«ΩΦΕΛΕΕΙΝ Ή ΜΗ ΒΛΑΠΤΕΙΝ»

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ …ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΑΣ ….AN ΘΕΛΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ…..

VIDEO με ομιλητές  απο το ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close