Πως αντιμετωπίζεις εναν εμφύλιο?

lalaΓράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Είμαι σίγουρος ότι και εσύ μπορείς τώρα να διακρίνεις τα σημάδια. Όχι το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν θα είναι οι μετανάστες. Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα είμαστε εμείς οι ίδιοι. Ήδη δημιουργείται μια τεχνική πόλωση…

Η ίδια η κυβέρνηση δημιουργεί την πόλωση…

Αριστεροί = Αλληλέγγυοι
Δεξιοί = Φασίστες μισάνθρωποι

Όχι δεν είναι έτσι το ξέρω πολύ καλά. Σας λέω όμως τι καλλιεργείται και σας το λέω γιατί οι πληροφορίες που μου μεταφέρουν οι πρόγονοι μου από την μικρή περίοδο μεταξύ της απελευθέρωσης και του εμφυλίου, αμφότερες οι πλευρές είχαν συμπεριφορά ανάλογη με την σημερινή.

Αυτοί που δεν συμπαθούν τους μετανάστες και θέλουν να φύγουν από τη χώρα έχουν βαπτισθεί ως χρυσαυγίτες και φασίστες, παρότι δεν ασπάζονται ούτε το 1 τις χιλίεις από την ιδεολογία αυτής της κοινωνικής και κομματικής ομάδας.

Όλα αυτό όμως, εμάς τους ανθρώπους που έχουμε εθνικό φρόνημα (δεν είμαστε εθνικιστές), υψηλό πατριωτικά αισθήματα και είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια, πρέπει να μας βάλει στο ανώτερο επίπεδο συναγερμού.

 

Βλέπετε κάποτε όλοι αυτοί θα ξεσηκωθούν και όταν ξεσηκωθούν οι αλληλέγγυοι θα είναι και πάλι μαζί τους και τότε είναι που θα ξεκινήσει ο εμφύλιος σπαραγμός.

Τι κάνουμε όμως εμείς…

Καταρχήν κρατάμε όπως πάντα χαμηλό προφίλ. Ιδιαίτερα όσον αφορά την προετοιμασία την υλική. Δεν διατυμπανίζουμε ούτε ότι έχουμε προμήθειες, ούτε φυσικά και το χώρο που τις έχουμε αποθηκευμένες. Λογικό και αυτονόητο θα μου πείτε, αλλά πάνω στον ενθουσιασμό και στην προσπάθεια να σώσουμε τους συνανθρώπους μας εκτιθέμεθα και η έκθεση αυτή είναι άκρως επικίνδυνη, θανατηφόρα…

Φροντίζουμε ώστε η ομάδα να είναι 120% δεμένη. Αυτό είναι κάτι που καλλιεργείται σιγά σιγά, μέσα από την καθημερινή τριβή. Το ότι κάναμε μια ομάδα και αγοράσαμε 10 πράγματα δεν σημαίνει ότι είμαστε ομάδα. Για τα «συστατικά» της ομάδας που οδηγούν στην επιτυχία θα μιλήσουμε στα άρθρα στο www.etoimotita-enallaktiki-diaviosi.blogspot.gr σε ένα από τα άρθρα μας.

Προσέχουμε τι λέμε και σε ποιόν το λέμε. Θα δείτε τον επόμενο καιρό περίεργα πράγματα. Ήδη υπάρχουν πολλές καταγγελίες ότι ακόμα και σχόλια σε fb και σε ιστολόγια αποτελούν υλικό στοχοποίησης.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button
Close