Η φιέστα Μητσοτάκη Κράτσας – Υδραίου & της Κυβερνητικής Κουστωδίας του δεν έπεισαν αλλα εξόργισαν τους πολίτες της Κέρκυρας.(Video)

H πολυμελής Κυβερνητική Κουστωδία-τσούρμο ηρθε στη Κέρκυρα με τον απερχόμενο Πρωθυπουργό για να καλύψει τα κενα την αδιαφορία και τις ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις της Κράτσα -Υδραίου..Το νησι έζησε την εγκατάλειψη 4 χρόνια ..Εμεινε χωρίς Υποδομές χωρίς να χαράξουν τον οδικό αξονα Βορρά Νότου χωρίς να στηρίξουν την Υγεία και το Νοσοκομείο χωρις να ξεκινήσουν μελέτες η εργα για την παράκαμψη πόλεως και κατασκευή Υπόγειων & Περιφερειακών Πάρκινγκ..

Τα μονα εργα που τάζουν είναι λιμενικές κατασκευές βελτιώσεις στα πλαίσια της εμπορευματοποίησης απο το Μαγαζάκι τους της Νεας Δημοκρατίας..Στο νησί δεν εγινε τίποτα για ολα αυτα ..Η Φιέστα του Αναπτυξιακού προγράμματος στήθηκε μονο  μόνο και μόνο για να ανακοινωθεί η εκ νέου στήριξη του Πρωθυπουργού προς την κ. Κράτσα που διάλυσε το νησί..Για να στηριχθεί και η “συνεταίρος” της Κράτσα στα Σκουπίδια Δήμαρχος Υδραίου…Και οι δυο τους μποϋκοτάρισαν το εργοστάσιο απορριμμάτων και κατασπατάλησαν Δημόσιο χρήμα 12 εκ το χρόνο για να ταξιδεύουν τα σκουπίδια εκτος Κέρκυρας..Στην ομιλία φιέστα ο Μητσοτάκης ρώτησε τη Δήμαρχο κ Υδραίου η πόλη ειναι καθαρή και αυτη έγνεψε θετικά ενω το μάζεμα δεν γίνεται με επαρκείς βάρδιες με αποτέλεσμα να έχουμε σκουπίδια εξω απο τους κάδους η να βλέπουμε σε κεντρικά σημεία της πόλης συσσώρευση σκουπιδιών .

Παρουσίασε ως επίτευγμα που σήκωσαν τα δέματα σκουπιδιών απο τη Λευκίμμη μετα απο 5 χρόνια ενω ολα τα ζουμια πότισαν τη γη της Λευκίμμης αυτα τα χρόνια και η ζημιά εγινε στον υδροφόρο ορίζοντα..Την ιδια ωρα τα δέματα στο Τεμπλόνι είναι ακόμα εκει!!

Για τα φράγματα μας ειπε οτι ΘΑ μας λύσει  το πρόβλημα της ύδρευσης μεσω ΣΔΙΤ. Δηλαδή  ότι θα πληρώνουμε  το νερό ως είδος πολυτελείας. το πως θα φθάσει στα σπίτια μας δεν μας ειπε αφου δεν εχουν γίνει εργα δικτύου…Εκτος και αν η Κράτσα με την Υδραίου θα μας το φέρουν σε μποτίλιες!!!

Η πολιτική ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Ρ.Κράτσας και Σπ.Υδραίου συμπαρασύρει τον Μητσοτάκη σε μεγάλη  ΗΤΤΑ στις επερχόμενες εκλογές..Ουτε το παραλιακό μέτωπο δεν κατάφεραν να αποκαταστήσουν και το άφησαν με τρύπες και σύρματα γυρω απο αυτές σαν κοτέτσια..

Εκτός του Αναπτυξιακού Προγράμματος μας υποσχέθηκε οτι θα μελετήσει για να σχεδιάσει αυτο που η Κράτσα δεν εκανε τον οδικό άξονα Βορρα Νότου ενω για το Εθνικό Στάδιο που τον εγκατέλειψαν Γ.Γ.Α Υδραίου και Κράτσα με την πρόσφατη ΣΦΡΑΓΙΣΗ του απο την Περιφερειάρχη του ειπε οτι θα το κοιτάξει..

Ο απερχόμενος Μητσοτάκης νόμισε οτι με ολα αυτά θα σκεπάσει την απόλυτη απραξία  με το ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ που εφερε στο νησί μαζι με Κράτσα και Υδραίου.Τελικά δεν έπεισε ΕΞΟΡΓΙΣΕ περισσότερο τους πολίτες της Κέρκυρας.

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button