Ιερώνυμε απόψε δεν έχει ανάσταση ..Στο Θέατρο αυτό θα είσαι μόνος σου..

Το βράδυ της 26ης προς 27 Μαΐου όλοι οι Υποκριτές και προδότες του Χριστού παίζουν ΘΕΑΤΡΟ την Ανάσταση του…Μας “κάλεσαν” και εμάς να πάμε να κάνουμε Ανάσταση οι Θεομπαίκτες να εμπαίξουμε τον Θεό και τον Χριστό.Ο Χριστός ΙΕΡΩΝΥΜΕ αναστήθηκε στις 18 Απριλίου με ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ των Αντίχριστων και της Ιεραρχίας της εκκλησίας να τον έχει προδώσει..Εμείς σε φιέστες δεν παυρευρισκόμεθα..Σε Βλασφημία δεν πάμε..Εσείς που τον σταυρώσατε να πάτε..

Με αυτή την μαϊμού Ανάσταση εκπληρώθηκε και η προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού για δυο κοντά Χριστιανικές Αναστάσεις…Λίγα τα ψωμια σας στο Παπαδαριό που τον πρόδωσε Ιερώνυμο και Σία (Ιερα Σύνοδο)..Η νοημοσύνη μας δεν υποτιμάτε από τετοιες υπεκφυγές..Είχατε και έχετε το ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ και μπορούσατε να ανοίξετε κανονικά τις εκκλησίες το βράδυ της Ανάστασης αλλά υπακούσατε στους Αντίχριστους της Κυβέρνησης..Εκδώσατε και την υπ.αριθμό ανακοίνωση/εγκύκλιο 3016, πώς η μετάδοσις του Αγίου Φωτός, η Ακολουθία της Αναστάσεως και η Πανηγυρικὴ Θεία Λειτουργία θα τελεσθούν το βράδυ της Τρίτης 26ης Μαΐου προς Τετάρτην 27ην Μαΐου 2020,  λόγῳ κορωνοιού!!!!

Εμείς δεν συγκαλύπτουμε την βλασφημία από  την Διοίκηση της εκκλησίας .Mε το αποψινό Θέατρο  για Ανάσταση .Η Ανάσταση είναι ΜΙΑ ήταν ΜΙΑ και κλείσατε τους Ναούς και αφήσατε τους Πιστούς απ έξω. Προδώσετε τον Θεό τον Χριστό…Ιερώνυμε ξεχνάς ότι σύμφωνα με την 3016 Εγκύκλιον σας …της Ιεράς Συνόδου  αυτής της  Εκκλησίας που διοικείτε γράψατε τα εξής: «Περί των Αποφάσεων της 1.4.2020 ως προς το ζήτημα του κορωνοϊοῦ Covid 19» απεφάσισε όπως τελεσθεί Πανηγυρική Αναστάσιμη Ακολουθία, κατά την Απόδοσιν της Μεγάλης Δεσποτικής Εορτής του Πάσχα, δηλαδή κατά το μεσονύκτιον μεταξύ Τρίτης 26ης προς Τετάρτην 27ην Μαΐου 2020, προκειμένου να μην μείνουν αμέτοχοι της Μεγάλης αυτής Λαμπράς Πανηγύρεως και Θείας Λειτουργίας όσοι πιστοί επιθυμούν να συμμετάσχουν, αφού κατά την ημέραν του Πάσχα κατέστει αδύνατη η παρουσία τους στους ναούς. Το πρόγραμμα των Ἱερών Ἀκολουθιών έχει ως εξής :

Το βράδυ της Τρίτης 26ης Μαΐου 2020 και ώραν 11ην μ.μ. θα τελεσθεί η Ακολουθία του Μεσονυκτικού όπως γίνεται το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου. Στις 11:45 θα γίνει η μετάδοσις του Αγίου Φωτός και στις 12:00 θα τελεσθεί η Ακολουθία της Αναστάσεως με πανηγυρική κωδωνοκρουσία και εν συνεχεία ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία τού Πάσχα».

Συνεπώς αφήστε τα περί απόδοσης γιατί σε ΜΑΙΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΗ δεν πατάμε το πόδι μας..Απόψε δεν  γίνεται αυτό που γινόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια δηλαδή απόδοση Πάσχα με αγρυπνία αλλά ΦΙΕΣΤΑ με Ανάσταση. Η Ανάσταση  έγινε..ΙΕΡΩΝΥΜΕ   και όπως αναφέρουν οι Προφητείες η κάθαρση στην Εκκλησία έρχεται …

Το μόνο που θα σε έσωζε ήταν να σηκώσεις το λάβαρο  του ξεσηκωμού για την Μαϊμού Πανδημια άλλα ούτε αυτό μπορείς να κάνεις και αφήνεις τους πιστούς μόνους τους χωρίς οδηγίες αντίστασης και άρνησης στο Σφράγισμα των Αντίχριστων…

 

Αρθρο Του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

Υ.Γ

Η Υπουργίνα της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ που έκλεισε τις εκκλησίες το Πάσχα.. άναψε κερί και πήγε στην Μαϊμού Αναστάσιμη λειτουργία του Ιερώνυμου.Το πρωί στις λέσχες και το βράδυ στο στημένο εξευτελισμό που δέχθηκε ο Ιερώνυμος.Το Αφορισμένο και Μασκοφορεμένο  Ναζίδιο κρατά τη λαμπάδα της μαϊμού Ανάστασης και ο Ιερώνυμος το υπάκουο σκυλί της παίζει το ρόλο του Χριστιανου που για λίγα Κυβερνητικά  Αργύρια πρόδωσε την Θρησκεία μας..Τον Θεό και τον Χριστό..Σούζα στη Μασκοφορεμένη της Λέσχης..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close