Τα επερχόμενα απο Μοναχό της ΒΔ Ελλάδος..

%ce%b5%ce%bb-%cf%89%cf%81%ce%b1Το προφητικό αυτό κείμενο δόθηκε από τον Κύριο Μας, τον Απρίλιο του 2013, δημοσιεύθηκε στης 19 Μαρτίου 2015. Μέρος των προφητειών έχουν εκπληρωθεί και εκπληρώνονται. Η Πρώτη φάση της κατάρρευσης των τραπεζών πραγματοποιήθηκε στης 29 Ιουνίου 2015, η δεύτερη και τελειωτική αναμένεται προσεχώς, ο καιρός εγγύς.

Μοναχός Βορειοδυτική Ελλάδος

“Θα προσπαθήσουν να κάνουν τα πάντα. Να όμως, που το θείον σχέδιο, τους περιμένει ενωρίτερα, για να χαλάσει τα σχέδια τους, τα οποία έχει φτιάξει ο ανύπαρκτος θεός τους. Για εσάς τους Έλληνες κλείνουν οι πόρτες της Ευρώπης, για ένα χρονικό διάστημα, θα είστε κυνηγημένοι όπως οι Εβραίοι στην έρημο. Όπου βλέπουν το όνομα το δικό Μου ή την δική Μου σφραγίδα, θα σας ορμάνε, αλλά δεν θα σας αγγίζουν.

Θα σας φτύνουν στους δρόμους, θα σας σπρώχνουν, θα σας βρίζουν κλπ., να μην απογοητευθείτε. Να μην πέσετε σε μελαγχολία, να μην νιώθετε παρατημένοι από Εμένα και τον Πατέρα Μου.

Θα σας σκεπάζουμε με το Άγιον Πνεύμα. Πρέπει να τα περάσετε αυτά, γιατί έτσι πρέπει να γίνουν τα πράγματα. Γιατί αυτοί που σας κυβερνούν, αν τους αφήσω, θα σας πωλήσουν σαν σκλάβους.

Σας ετοίμασαν, σας έθρεψαν μέχρι τώρα, για να σας βάλουν στην αρένα, όπως τους λεγεωνάριους. Σας έβαλαν όλους να είστε ο ένας εναντίον του άλλου. Αδέλφια απέναντι στους γονείς, απέναντι στους συγγενείς, αδέλφια απέναντι σ’ αδέλφια, όπως με τους Κυπρίους.

Η πρώτη αρένα είστε εσείς οι Έλληνες μεταξύ σας. Θα σας βγάλουν την ψυχή σας αν γίνεται και από την μύτη. […]

[…] Τα πρωτόκολλα τελειώνουν εδώ! Θα πουν οι κυβερνώντες: Φθάνει ως εδώ! Τους ταΐσαμε, τους θρέψαμε! Τώρα είναι ώρα να τους ρίξουμε στην αρένα με τους ξένους (τους λαθρομετανάστες) που θα σας επιτεθούν εκ των έσω.

Οι καταθέσεις σας στις τράπεζες δεν είναι ασφαλείς. Οι καταθέσεις σας είναι οι ντουλάπες σας. Η ασφάλεια σας είμαι εγώ!

Έρχονται παιδιά μου δύσκολα για εσάς. Κρατηθείτε! Όπως το θήραμα, σας έχουν στην μέση και θα θελήσουν να σας ξεσχίσουν, να σας κατασπαράξουν! Τους αφήνω ελεύθερους να το κάνουν, για να τους πάω προς το σχέδιο του Ουράνιου Πατέρα σας.

Μόλις πειραχθεί το σχέδιο του Ουράνιου Πατέρα, τότε το θήραμα θα γίνει λιοντάρι. Το μόνο που σας λέω: Κάνετε υπομονή και μεγάλο κουράγιο.

Οι καταθέσεις σας είναι τα τρόφιμα σας και οι ψυχές σας, τις οποίες θα καταθέσετε σε εμένα!

Ξαφνικό θα είναι και αιφνιδιαστικό το σχέδιο τους. Όπως ένα βέλος που διαπερνά επτά καλάθια ταυτόχρονα. Μέσα σε 24 ώρες θα καταρρεύσει το τραπεζικό σας σύστημα.

Εάν θέλετε πραγματικά να προστατευθείτε από εκείνους, να βάλετε ως αλεξίσφαιρο γιλέκο την προσευχή. Σας μιλώ με την γλώσσα σας, κουβεντιάζω με εσάς!

Οι Έλληνες και όχι μόνο, στην Ελλάδα, αλλά παντού, θα ακούσουν την φωνή Μου μέσα τους και χωρίς να το θέλουν. Και οι πιστοί και εκείνοι που δεν Με πιστεύουν!

Ο κύκλος παιδιά μου έχει κλείσει! Θα ακούσετε από αυτούς (τους ξένους), πολλά λόγια άσχημα. Αλλά εσείς να μην θορυβηθείτε. Τα λόγια τους θα πέσουν, όπως οι οβίδες που πέφτουν η μια πίσω από την άλλη.

Θα σας πουν οι αντίχριστοι, εσάς αντίχριστους. Εμένα θα με βγάλουν αιρετικό! Και εσάς θα σας κυνηγήσουν για αιρετικούς. Θα κυνηγηθείτε για την “αίρεση” σας και την αγάπη σας για Εμένα.

Θα σας ονομάσουν κλέφτες, ανάξιους, τιποτένιους, κλπ. Να μην σκεφθείτε ποτέ, ότι θα σας εγκαταλείψω!

Η Ελλάδα δεν θα πάρει την κάρτα του πολίτη, γιατί θα γίνουν τέτοια γεγονότα που θα ταραχθούν! Ούτε το σφράγισμα εδώ στην χώρα μου θα γίνη.

Δεν θα γίνη τίποτε. Εκτός βέβαια σ’ αυτούς που προσκυνούν τις τράπεζες, που είναι ένας βόθρος που έχουν αυτοί όλα τα άπλυτά τους μέσα. Μακριά από τις τράπεζες! Σύντομα θα καταρρεύσουν όλες οι τράπεζες. Θα μείνουν μόνο κτίρια, χωρίς ψυχές μέσα.

Οι μόνοι που θα μείνουν όρθιοι είναι: Εγώ, ο Πατέρας Μου, η Αγία Τριάδα και εσείς που με πιστεύετε! Ο Πατέρας Μου, όταν σας λέει παιδιά Μου, δεν ξεχωρίζει κανέναν. Εγώ είμαι ο Βασιλεύς. Ο Πατέρας Μου είναι επίσης ο Βασιλεύς και εσείς βασιλόπουλα είστε, γι’ αυτό βεβαίως και θα μιλήσω με όλους σας. Γιατί από την ψυχή μου μέσα (που έχω δώσει και σε εσάς), μεγαλώνει μια θαυματουργή λέξη, που πρέπει να γράψετε με χρυσά γράμματα, που λέγεται “ταπείνωση”!

Δεν έχετε ιδέα τι θα δείτε! Κουράγιο να έχετε, να ανεβείτε αυτό το βουνό των βασάνων που έρχεται τώρα. Όταν θα φθάσετε στην κορυφή και θα δείτε τι έρχεται, η καρδιά σας θα φύγη από το στήθος σας από χαρά. Η ψυχή σας θα γίνει γαλήνια και ποιος θα είναι άξιος και δυνατός να κρατήσει τον νου του στην θέση του; Θα δείτε στην πραγματικότητα πως λέγεται αυτό που λέτε εσείς ζωή! Αυτό έχετε να ζήσετε!

Δεν σας κρατάω με ελπίδες. Το υπόσχομαι, το υπόσχομαι, το υπόσχομαι! Εν ονόματι πάντοτε, της Αγίας Τριάδος, σε εσάς!

Και εγώ, όταν υπόσχομαι όπως και ο Πατέρας Μου, κρατάμε τον Λόγον Μας. Δεν σας το λέω, για να κάνω οπαδούς! Σας χρειάζομαι και με χρειάζεστε!

Θα ζουν σε αυτήν την χώρα πλέον ευτυχισμένοι άνθρωποι! Σε αρμονία θεϊκή! Και τα ζώα θα μιλούν με τους ανθρώπους. Έτσι θα γίνει η Ελλάδα! Μην την βλέπετε τώρα περιφρονημένη. Αυτοί θέλουν να πάρουν την χώρα σας, όπως όταν θέλουν να κατακτήσουν μια γυναίκα. Για να το καταφέρουν αυτό, στην αρχή την περιφρονούν.

Τώρα θα σας μιλήσω για ένα οικόπεδο, που έχει δοθεί ως δώρο στην Μητέρα Μου. Αυτό το μέρος, θα το μισήσουν και θα το μοιχεύσουν, αυτοί που θα βγουν σε λίγο από τον δρόμο Μου. Πολύ σύντομα θα πουν: Γιατί οι γυναίκες να μην μπουν μέσα; Αυτή θα είναι η μοιχεία.

Όταν θα γίνουν αυτά, κάποιοι θα πουν: Ε! Έπεσε και το Άγιον Όρος, άρα όλα καταρρέουν! Αλλά, τότε, Αυτή η Βασίλισσά Μου, μαζί με Εμένα, θα κυριαρχήση εκεί! Και όλοι αυτοί θα φύγουν και με την γλώσσα τους θα ξεπλύνουν αυτήν την μοιχεία. Και θα μείνουν μόνον αυτοί που το αξίζουν. Και θα ακούγονται μόνο υμνωδίες Αγγελικές!

Επειδή από αυτήν την στιγμή και έπειτα θα αρχίσουν να δρουν οι ψευδοπροφήτες, ανοίξτε το στόμα σας και μιλήστε στον κόσμο. Γιατί θα βγουν πολλοί ψευδοπροφήτες, που θα δηλητηριάσουν το αίμα των ανθρώπων, που μέσα από το αίμα, δηλητηριάζεται ο νους! […]

[…] Παιδιά μου, εδώ θα έχετε μια “νηστεία” άγρια για 40 ημέρες. Δεν θα βρίσκετε τίποτα! Ούτε τράπεζες θα είναι ανοιχτές, ούτε καταστήματα, τίποτα, τίποτα, τίποτα! Όσοι μάθανε και δεν λάβανε τα μέτρα τους, αλλοίμονο τους… Θα τρώτε τις σάρκες σας.

Τις ημέρες εκείνες θα πείτε ότι δεν υπάρχει Θεός και θα με βρίζετε και θα με βλασφημείτε, αλλά γρήγορα θα δείτε ότι εγώ υ π ά ρ χ ω!! Οι δικοί μου (όσοι έχουν μετάνοια, εξομολόγηση, Θεία Κοινωνία και προσευχή) δεν θα καταλάβουν τίποτε.

Θα περνά η πείνα από μπροστά τους και δεν θα τους βλέπει.

Κοιτάξτε, παιδιά μου, τις Γραφές. Κοιτάξτε την Αποκάλυψη. Εκεί θα βρείτε τις ημερομηνίες.

Όταν ξεσπάσει η θύελλα, δεν προετοιμάζεται μήνες, όπως ο χειμώνας, που προηγούνται μήνες πριν αρχίσει. Η θύελλα σας σας θα ξεσπάσει απότομα και θα τελειώση αμέσως. Δεν βλέπεται πόσους μήνες ετοιμάζουν οι άλλοι τον πόλεμο;

Σύντομα η Ελλάδα θα βρεθεί σε νέο μέτωπο πολέμου.

Δεν θα είναι ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, αλλά απέναντι. Θα είναι χερσαίος. Και όταν ακούσετε αυτόν τον πόλεμο, ετοιμασθείτε για τον δικό σας. Σ’ αυτόν δεν θα αναμειχθείτε. Από εκεί που δεν το υπολογίζετε θα ξεσπάση. Τότε ετοιμάστε τον κόσμο για το κακό που έρχεται”.

Μοναχός Μονής Βορ. Δυτικής Ελλάδος.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button
Close