Στις 13 Περιφέρειες σπρώχνουν 15 χιλ λαθρο..αντι απέλασης..

Ε.Ε και Κυβέρνηση μεταφέρουν χιλιάδες λαθρο-στρατό στο εσωτερικό της Χώρας.

Ολοι γνωρίζουν  οτι Ξένα Κέντρα θέλουν να αποδυναμώσουν τον Ελληνικό Στρατό .Το σχέδιο τους υλοποιούν μέλη της Κυβέρνησης και αδρανοποιούν στράτευμα και Λαό.Τσακιζουν το ηθικό των Ενόπλων δυνάμεων και τους στοιβάζουν σε στρατόπεδα για να μπορούν να παραλύσουν την Χώρα μόλις τους δοθεί εντολή και ξεσηκωθούν.Το μοίρασμα του Αιγαίου θα φέρει αυτό τον εσωτερικό λαθρο-στρατό ενάντια στις Ενοπλες δυνάμεις και το λαό.Θα κλείσουν εξόδους πόλεων και Εθνικές οδούς..

Οι δολιοφθορές σε Ύδρευση και ρευματοδότηση θα ειναι ευκολάκι για όλους αυτούς που μας φέρνουν και υποδέχονται Προδότες πολιτικοί…Τωρα βαζουν Περιφερειάρχες και Αστυνομικούς Διευθυντές να δεχθούν κι αλλο Λαθρο-στρατό ενάντια στα συμφέροντα της Χωρας και των πολιτών..Σου πετάνε και ενα ρεπορτάζ για 7-10 που πνίγηκαν για να κλάψουν και να συγκινηθούν τα γερόντια και εχεις τον εχθρό δίπλα στο σπίτι σου…Αντι απέλασης και με τα τόσα εκκατομυρια που τους ταΐζουν να τους φτιάξουν πόλεις στις Χώρες τους που δεν εχουν πόλεμο τους φορτώνουν στην Ελλάδα!!

Η δήθεν αποσυμφόρηση λαθρο απο τα νησιά του Αιγαίου στην ενδοχώρα είναι Εθνική Προδοσία. Μιλάμε για λαθρο απο 57 Εθνικότητες που δεν εχουν πόλεμο.πλην της Συρίας.Εχουμε ασύμετρη απειλή….δεν είναι ολοι αγιοι αυτοί που μεταφέρονται…υπάρχουν και εκπαιδευμένοι Τζιχαντιστες για λουτρά αίματος και δολιοφθορών.

Το χρυσό παιδί των Αμερικανών  ο Χρυσοχοΐδης συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη με τη συμμετοχή των 13 Περιφερειαρχών, προκειμένου να συζητήσουν μέτρα για την άμεση αποσυμφόρηση των νησιών.Στην ουσία για να πιέσει για την μεταφορά λαθρο στην Ενδοχώρα..

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε μεταξύ άλλων η δημιουργία δομών φιλοξενίας σε κάθε μία από τις 13 περιφέρειες της χώρας, με στόχο το αμέσως επόμενο διάστημα να μετακομίσουν από τα νησιά 12.000-15.000 λαθρομετανάστες.

Παράλληλα, το σχέδιο προβλέπει την εγκατάσταση 500 έως 1000 λάθρο σε κάθε περιφέρεια, ενώ, σημείωσε πως ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και με την ενοικίαση, από το κράτος, ξενοδοχείων σε περιοχές όπου δεν υπάρχουν δομές φιλοξενίας.

Στη σύσκεψη, συμμετείχαν και οι Αστυνομικοί Διευθυντές των περιφερειών, οι οποίοι εξήγησαν ότι θα αναλάβουν τα αυξημένα μέτρα φύλαξης ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στις τοπικές κοινωνίες.

Στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων Περιφέρεια και Αστυνομικοί Διευθυντές τα έχουν δεχθεί αυτά τα κόλπα του Χρυσοχοΐδη ? Μας ετοιμάζουν να φέρουν λάθρο- στρατό?

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close