Στη πρόσκληση του Υπουργείου για στέγαση λάθρο σε ξενοδοχεία & καταλύματα και η Κέρκυρα

Κρύβουν τα ονόματα των Ξενοδόχων που θέλουν να βάλουν λαθρομετανάστες

Επειδή επικεφαλείς θεσμικών  φορέων  στη Κέρκυρα  που εχουν σχέση με την σημερινή Κυβέρνηση κάνουν πως δεν ξέρουν και διαδίδουν οτι ειναι φήμες οτι θα έρθουν λαθρομετανάστες στη Κέρκυρα δημοσιεύουμε απόσπασμα απο την πρόσκληση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για ξενοδοχεία και καταλύματα με σκοπό να στεγάσει λαθρομετανάστες…Η Κέρκυρα και τα Ιόνια Νησια φυσικά δεν εξαιρούνται οπως προκύπτει από τη πρόσκληση και το Υπουργείο δεν θα υπολογίσει κανένα Δήμαρχο η Περιφερειάρχη οσο η ροή των λαθρομεταναστών αυξάνεται…

Αλλωστε ο Υπουργός κ.Χρυσοχοιδης το ξεκαθάρισε οτι θα μάθουμε να ζούμε μαζί τους και με το ζόρι….Κάποια πολιτικά πρόσωπα στη Κέρκυρα ολα αυτα τα ξεχνούν και μιλούν για φημες για να κοιμήσουν τους Δημότες της Κέρκυρας.Στην πρόσκληση παρακάτω ειναι όρος της πρόσκλησης ενδιαφέροντος  οτι όσοι καταθέσουν αίτηση ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα του ΕΣΗΔΗΣ (www.promitheus.gr) δηλαδή ξενοδόχοι και ιδιοκτήτες καταλυμάτων δεν θα ανακοινώνονται τα ονοματα τους.

Οσο για  οταν θα έρθει η ώρα μεταφοράς των λάθρο το εργο το έχουμε δει και στην Ενδοχώρα  θα συνοδεύονται απο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την εγκατάσταση τους!!!! Επίσης σε χρόνο ρεκόρ θα τους βαφτίζουν πρόσφυγες και θα τους μεταφέρουν απο το Αιγαίο στην ενδοχώρα. Αυτο θα γίνει και στη Κέρκυρα. Συνεπώς να μη μιλούν τα πολιτικά αυτα πρόσωπα για φήμες!!!

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ και ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΤΕΓΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενδιαφέρεται να μισθώσει κτίρια τουριστικών καταλυμάτων και συγκροτήματα κατοικιών για τις ανάγκες υποδοχής πολιτών τρίτων χωρών και ανιθαγενών, αιτούντων άσυλο.

Προκειμένου να διερευνηθεί η διαθεσιμότητα ακινήτων, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι (φυσικά ή νομικά πρόσωπα ως ιδιοκτήτες ή και κάτοχοι ακινήτων δυνάμει σχετικών συμβάσεων), να υποβάλουν σχετική δήλωση ενδιαφέροντος.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Είδος ακινήτου:

1.Κτίρια κύριων και μη κύριων ξενοδοχειακών καταλυμάτων βάσει της κείμενης νομοθεσίας (ν.4276/2014, Α΄155, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει): ξενοδοχεία, σύνθετα τουριστικά καταλύματα, ξενοδοχεία συνιδιοκτησίας, ενοικιαζόμενα επιπλωμένα δωμάτια- διαμερίσματα, οργανωμένες τουριστικές κατασκηνώσεις με οικίσκους, δυναμικότητας τουλάχιστον είκοσι (20) κλινών, όπως η δυναμικότητα αυτή καθορίζεται στα έγγραφα για τη νόμιμη λειτουργία τους. Η άδεια λειτουργίας του καταλύματος από τους αρμόδιους φορείς(π.χ. ΕΟΤ, Περιφέρεια) θα πρέπει να είναι σε ισχύ τουλάχιστον κατά την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

2.Κτίρια συγκροτημάτων κατοικιών, αριθμού τετραγωνικών ώστε να διασφαλίζεται η στέγαση τουλάχιστον είκοσι (20) ατόμων.

3. Γεωγραφικά κριτήρια: Σε όλη την επικράτεια εκτός των Περιφερειών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται αποκλειστικά με την υποβολή σχετικού αιτήματος στην πλατφόρμα του ΕΣΗΔΗΣ (www.promitheus.gr), μετά την σχετική ανάρτηση της οριστικής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Πληροφορίες : ΥΠ.Υ.Τ. 210 9285151, 210 9285122, 210 9285130, email: [email protected]

Τα στοιχεία των δηλώσεων ενδιαφέροντος θα χρησιμοποιηθούν από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αποκλειστικά για τον σκοπό της πρόσκλησης και δεν θα δημοσιοποιηθούν.

Η παρούσα πρόσκληση θα αναρτηθεί στους ιστότοπους του Υπουργείου και των αρμόδιων φορέων.

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close