Πολλά σύμφωνα συμβίωσης “Ελληνίδων” με Αφγανούς και Πακιστανούς

Με τόσες παροχές και επιδόματα αρκετές κοιτούν το χρήμα!!!

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Οι συμβολαιογράφοι Αθήνας εκτός από τις συνήθεις εργασίες που έχουν στο τέλος του έτους ( λόγω αντικειμενικών άξιων, τώρα και με το κτηματολόγιο), έχουν την εποχή αυτή επί πλέον και πολλά σύμφωνα συμβίωσης “Ελληνίδων” με Αφγανούς και Πακιστανούς.

Το χρήμα πέφτει πανταχόθεν σε αυτούς και αυτές, το συμφέρον επικρατεί στην καρκινογόνα κοινωνία και έρχονται απόγονοι επίσης συμφεροντολογικοί βασισμένοι στο κέρδος, που το βαφτίζουν συναίσθημα. Αν τις εκβιάζουν με τα παιδιά αργότερα, ότι θα τα πάρουν για τη χώρα τους, αν δεν τους δώσουν αυτές οικονομικά ανταλλάγματα μέσα στις σχέσεις συμφέροντος που εκμεταλλεύονται ακόμα και τα παιδιά τους.

Ο σκοπός της κυβέρνησης που τους μεταφέρει νύχτες στα χωριά μας, για να μην υπάρξουν αντιδράσεις επιτυγχάνεται; Πολύ το συμφέρον από όλα τα πεδία, για αυτό και η επιμονή τους και οι δικολαβικές δηλώσεις τους αντίθετες με τις πράξεις τους. Δημιουργούν μια σάπια ελληνική κοινωνία που γυρίζει αιώνες πίσω αντίθετα από τη θέληση του ελληνικού λαού.

Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί γυρίζεις την ελληνική κοινωνία πίσω ηθικά, αξιακά, πολιτισμικά; Γιατί έλεγες άλλα περί αυτού, όταν ανέλαβες;

Αλλά εμείς αντιστεκόμαστε στην οπισθοδρόμηση. Δεν πάμε πίσω.

lastpoint

ΣΧΟΛΙΟ: Τωρα οι αρκετές Ελληνίδες κοιτάζουν ποιος εχει το χρημα…Ενας λαθρομετανάστης θα εχει 500 ευρω και 2,500 ευρω το μήνα για καθε παιδί του συν σπίτι επιπλωμένο  δώρο συν αλλα επιδόματα συν αλλες παροχές…Ετσι που κατάντησαν τον Ελληνα  έρχονται οι απόγονοι του κέρδους και δυστυχώς το χρήμα ελκύει και οι Ελληνιδες το βαφτίζουν συναίσθημα και ξαφνικά αγάπησαν τον λαθρο!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close