Πέρασε η προθεσμία να καταθέσουμε την δική μας ΑΟΖ και αποδεχθήκαμε της Τουρκιας -Λιβυης!!1

Εσχάτη Προδοσία ..Παραδώσαμε τμήμα της Χώρας

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΟΤΑΝ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΗ ΛΙΒΥΗ ΕΠΡΕΠΕ ΣΕ 40 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΟΖ! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΛΙΒΥΗΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, όποια χώρα έχει αντίρρηση στις συντεταγμένες για ΑΟΖ που κατέθεσε κάποια άλλη χώρα στον ΟΗΕ, πρέπει εντός 40 ημερών να καταθέσει τις συντεταγμένες για τη δική της ΑΟΖ. Όπως αυτή αντιλαμβάνεται την ΑΟΖ της.

Σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται την …ΑΟΖ που κατατέθηκε.

Οι 40 μέρες πέρασαν από την ημέρα που η Τουρκία κατέθεσε τις δικές της συντεταγμένες για ΑΟΖ με τη Λιβύη και ο Μητσοτάκης δεν κατέθεσε αντίρρηση.

Που σημαίνει ότι συμφωνεί με αυτή την οριοθέτηση ΑΟΖ της Τουρκίας.

Η …αναγνώριση όμως μιας τέτοιας ΑΟΖ είναι εθνική προδοσία.
Και μπορεί ο Μητσοτάκης να ισχυριστεί ότι …δεν γνώριζε, …δεν ήξερε, …δεν τον ενημέρωσαν ή οτιδήποτε άλλο.

Να τον ενημερώσουμε εμεις  ότι η …άγνοια προσφέρει ελαφρυντικά σε μια ενδεχόμενη δίκη, αλλά όμως η Εθνική προδοσία παραμένει.
Και η Εθνική προδοσία είναι εσχάτη προδοσία κατά της Ελλάδας, με ποινή ισόβιας κάθειρξης αφού έχει καταργηθεί η θανατική ποινή.

Επίσης, η εσχάτη προδοσία ποτέ δεν παραγράφεται ούτε με το νόμο περί …μη ευθύνης υπουργών του Βαγγέλη Τούρκογλου (νυν Ευάγγελου Βενιζέλου).
Αυτό, σημειώστε το.

Και μπορεί να μην περιμένουμε κάτι από το νυν κυβερνητικό μας σύστημα, από τις κλίκες που  μας κυβερνούν, αλλά, όπως έχουμε γράψει  η εσχάτη προδοσία ποτέ δεν παραγράφεται.

Πέτρος Μώκος – indobserver.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close