Η απάντηση Αντωνιάδη στο “Θέλω να προστατεύσω τους πολίτες από ανθρώπους που είναι επικίνδυνοι επειδή δεν εμβολιάστηκαν” του Πλεύρη.

ΠΛΕΥΡΗΣ:“Θέλω να προστατεύσω τους πολίτες από ανθρώπους που είναι επικίνδυνοι επειδή δεν εμβολιάστηκαν”…

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: “Προστάτευσε” εσύ Πλεύρη αυτούς που λες και εν τω μεταξύ άσε εμένα να προστατεύσω όλους από σένα και τους συνεργούς σου στην εγκληματική οργάνωση… 29 Νοεμβρίου, Θανασάκη…

Είναι φανερό ότι αυτός ο τύπος, φανατικό Διευθυντικό στέλεχος της Εγκληματικής οργάνωσης, εκτελεί πιστά τις εντολές του αρχηγού του, και θα τις εκτελεί μέχρι το τέλος, αδιαφορώντας για τον ολοένα αυξανόμενο βαθμό ανοησίας αυτών που κάθε φορά λέει.

Γιατί απευθύνεται σε συγκεκριμένο ακροατήριο το οποίο ναι μεν μειώνεται σταθερά, παραμένει όμως ακόμα πολύ μεγάλο και υπάρχουν ακόμα πληθυσμιακές ομάδες στις οποίες στοχεύουν και θέλουν να προωθήσουν το εγκληματικό σχέδιό τους και σε αυτές. Θυμίζω την είδηση των τελευταίων ημερών για το άνοιγμα της πλατφόρμας για τον εμβολιασμό ακόμα και των βρεφών.

Είναι δε σίγουρο ότι μία ακόμα “έξαρση” της “πανδημίας” θα την έχουμε όταν κρυώσει ο καιρός. Στα τελειώματα θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους και θα λένε ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι (ότι π.χ. τα “επικαιροποιημένα” εμβόλια καλύπτουν και τις μεταλλάξεις που …δεν έχουν ακόμη εκδηλωθεί), προκειμένου να εκτελέσουν στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τις εντολές που έχουν λάβει από έξω. Τους ηθικούς αυτουργούς.

Αυτούς που θα δικαστούν στην Ελλάδα μαζί τους. Στη Δίκη των Αθηνών. Και την οποία μόνο νεκρός δεν θα μπορέσω να προσφέρω στον πλανήτη.

Υ.Γ. Και η απάντηση του control…

Μια ερωτησούλα κ. Πλεύρη:

Οι πλήρως εμβολιασμένοι ιατροί, νοσηλευτές και εν γένει το υγειονομικό προσωπικό μέσα στα νοσοκομεία, υποβάλλονται σε εργαστηριακό έλεγχο ( pcr ή rapid ) ;

Διότι παρατήρησα μέσα σε νοσοκομείο που βρέθηκα αυτήν την εβδομάδα να μπαινοβγαίνουν στα δωμάτια ασθενών όχι μόνο οι ανωτέρω αλλά επίσης και ιατροί με ομάδες ειδικευόμενων ( δηλαδή 5, 6 και 7 άτομα ταυτόχρονα ).

.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. Καταγραφές που καίνε το φονιά και γενοκτονο ΠΙΘΗΚΟ Πλευρη.
    Ανεπιθυμητες ενέργειες των γενετικων σκευασματων καταγεγραμενες πολυ πριν την εφαρμογη τους (2μιση χρονων το βιντεο) εδω https://www.brighteon.com/4d18f33a-f801-4720-9944-441c46cf6072 ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΥΜΑΤΩΝ Ή ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ. ΟΛΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΑΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ EMAIL ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟ 1: https://newtube.app/user/IoannisKomninos/Omlbk3V ΒΙΝΤΕΟ 2: https://www.brighteon.com/2282d5bb-37a1-495b-b219-1bf49f92127a ΒΙΝΤΕΟ 3: https://www.brighteon.com/f9f80b62-b91c-439e-81fc-623da719cc77 ΒΙΝΤΕΟ 4: https://www.brighteon.com/7ebbc7a4-428e-4301-84db-995362c721cb ΒΙΝΤΕΟ 5: https://www.brighteon.com/da59989b-493e-48c9-9972-ff5bd1ebecf6 ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ: https://ibb.co/album/N69365 Ενας στους 72 ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΎΕΙ https://newtube.app/user/IoannisKomninos/aoZJm4U

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button