Υφ. Μετανάστευσης: 110 εκατ. οι εν δυνάμει μετανάστες..Νούμερο που προκαλεί Ίλιγγο!!

 

Προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για αυτά που θα έρθουν;;;

Σε μία δήλωση που πέρασε στα “ψιλά”, ωστόσο κάνει τις παλαιότερες απειλές Ερντογάν για 4-5 εκατ. αλλοδαπούς που θα πέρναγαν από τα παράλια στη χώρα μας να μοιάζουν με παιδική χαρά, προέβη η Σοφία Βούλτεψη.

Σύμφωνα με το ertnews και μιλώντας στην δημόσια τηλεόραση, η Υφυπουργός Μετανάστευσης έθιξε το θέμα των αυξημένων μεταναστευτικών που επηρεάζουν όλο τον ευρωπαϊκό νότο από την Ισπανία μέχρι τη χώρα μας.

Σε εκείνο το σημείο έριξε τη “βόμβα”!

Μίλησε για 110 εκατομμύρια ανθρώπους που είναι εν δυνάμει μετανάστες!! Δεν μιλούσε ασφαλώς για την άλλη άκρη του κόσμου αλλά τη γειτονιά μας!

«Έχει υπολογιστεί ότι γύρω στα 110 εκατομμύρια άνθρωποι προσπαθούν αυτή τη στιγμή που μιλάμε, προστιθεμένων των προσφύγων της Ουκρανίας και των εσωτερικά εκτοπισμένων από το Σουδάν και δεν ξέρουμε ακόμα πόσοι είναι του Νίγηρα, με κάποιον τρόπο να φύγουν. Είναι εν δυνάμει μελλοντικοί μετανάστες».

110 εκατομμύρια!! Μιλάμε για πάνω από 10 Ελλάδες σε πληθυσμό! Όλοι τους θα γίνουν «πρόσφυγες» σε μία πολύ περιορισμένη γεωγραφικά περιοχή, επίκεντρο της οποίας είναι η Ελλάδα και ο ιταλικός νότος!

Η δήλωση-παραδοχή είναι αρκούντως σοκαριστική και μας κάνει να πιστεύουμε πως τα πραγματικά νούμερα ίσως είναι πολύ μεγαλύτερα.

Τα επόμενα βήματα ποιά θα είναι;; Να ζητάνε από τον κόσμο (εθελοντικά στην αρχή) να φιλοξενεί μετανάστες στα ΑΔΕΙΑ ΔΩΜΑΤΙΑ όπως ήδη κάνουν στις ΗΠΑ;;;

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

 1. ΔΕΝ ΞΕΧΝΏ
  10-12-2018

  Παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ξεκινάει σήμερα στο Μαρακές η Διακυβερνητική Διάσκεψη για την υιοθέτηση του Παγκόσμιου Συμφώνου για την Ασφαλή, Ομαλή και Τακτική Μετανάστευση
  Στο Μαρακές ο Αλέξης Τσίπρας για το Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση
  Ο ΤΣΎΡΙΖΑ ΕΊΠΕ ΝΑΙ….

  http://www.epsilonellas.gr/2018/12/o.html?m=1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button