Η Πολιτική Μητσοτάκη αφήνει τα νοικοκυριά χωρίς ρεύμα..Δελτία και μείωση φωτισμού σε Δημόσιους χώρους

Η Πολιτική Μητσοτάκη με ΟΥΚΡΑΝΙΑ  η αποστολή Πολεμικού υλικού και ολες οι λάθος κινήσεις τους φέρνουν τους Έλληνες στη μεγαλύτερη ενεργειακή κριση…Η αποτυχημένη Κυβέρνηση ΚΟΥΛΗ βλέποντας οτι με αυτές τις κινήσεις θα μείνουμε χωρις αεριο και οτι ο Πουτιν κλείνει τις στρόφιγγες βαφτίζει την αποτυχία του πρόγραμμα εξοικονόμησης έτσι ώστε από αυτον τον Αύγουστο  να αντιμετωπίσει το ενεργειακό έλλειμμα από τη μείωση του φυσικού αερίου κατά 15%.

Ξεκινάει από τους Δημόσιους χώρους. Σβήνει τη μία στις 10 λάμπες του οδοφωτισμού και τα φώτα καλλωπισμού στα αρχαιολογικά και άλλα μνημεία μετά τις 3 το πρωί..

Ο Υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας δήλωσε  οτι το ενδεχόμενο της υποχρεωτικής μείωσης της κατανάλωσης στα νοικοκυριά και στη βιομηχανία μέσω των εκ περιτροπής διακοπών ρεύματος, δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Οταν το σβήσιμο θα φθάσει στα νοικοκυριά με τεράστιες αυξήσεις στην κατανάλωση και θα εχουμε πολύ σύντομα ρεύμα με δελτίο για οποιον θα εχει να πληρώσει οι περισσότερες Οικογένειες θα μείνουν ΧΕΙΜΩΝΑ χωρίς ρεύμα..

 Οι κυρώσεις επιβάλλονται μετά από εντολές της Διεθνιστικής Τάξης πραγμάτων οδηγώντας την Ευρώπη σχεδιασμένα στην φτώχεια και την ανέχεια..

Ετοιμαστείτε για αγριες καταστάσεις γιατι μας Κυβερνούν Μαριονέτες της Νεας Τάξης που δεν λογαριάζουν τις ζωές μας…Η εξαγρίωση και οι ανεξέλεγκτες καταστάσεις ερχονται..

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

 1. ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ, Όλα… σύμφωνα με το Σχέδιο!!!

  24.12.2021 Κατάργησαν 7 Φορείς Διαχείρισης περιοχών Natura:

  1. Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας
  2. Εθνικό Πάρκο Σχοινά, Μαραθώνα, Υμηττού & Ν/Α Αττικής
  3. Δέλτα Έβρου και Σαμοθράκης
  4. Εθνικό Πάρκο Δάσους Δαδιάς – Λευκίμης – Σουφλίου
  5. Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου
  6. Εθνικό Πάρκο Τζουμέρκων, Αγράφων, κοιλάδας Αχελώου και Μετεώρων
  Όταν η αδελφή του πρωθυπουργού Αλεξάνδρα είναι πρόεδρος της πρωτοβουλίας για αιολικά πάρκα. Νομικός σύμβουλος στη ΡΑΕ, την αρχή που χορηγεί τις άδειες αιολικών πάρκων , είναι η σύζυγος του υπουργού Επικρατείας Γεραπετρίτη. Ο πεθερός του υπουργού έχει εταιρεία (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ) που κατασκευάζει αιολικά πάρκα. Χρειάζεται να εξηγήσω περισσότερα;

  #ΣΥΜΜΑΧΙΑ_ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ https://www.facebook.com/symmaxia2022/

  ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.

  https://uploads.disquscdn.com/images/3b6142d29c2ab9075372bd6635d77c90350a40ac9e19a3d2a6a853f36e638346.jpg

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button