Ξεσηκώθηκε και η Πάτρα για την φυλάκιση των πολιτών(lockdown). Εννέα προσαγωγές..

Μετα την Θεσσαλονίκη ξεσηκώθηκε και η Πάτρα…Πολίτες ετοίμαζαν διαμαρτυρία κατά της Φυλάκισης των πολίτων..

Με εννέα προσαγωγές ατόμων έχουν απάντησαν  οι αστυνομικές δυνάμεις του Μητσοτάκη στην Πάτρα, στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποτροπή συγκέντρωσης διαμαρτυρίας και πορείας κατά του lockdown.

Η Αστυνομία είχε πάρει αυξημένα μέτρα έξω από το κτίριο του πρώην παραρτήματος του Πανεπιστημίου, στην οδό Κορίνθου, στην πλατεία εθνικής Αντίστασης και στην οδό Πατρέως.

Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν, όπως προαναφέρθηκε, στην προσαγωγή εννέα ατόμων, τα οποία έχουν οδηγηθεί στην Ασφάλεια Πατρών, ενώ δύο διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται σε ετοιμότητα στο κέντρο της πόλης

Σε ολόκληρη τη χώρα, έχει επιβληθεί νέο lockdown με την αστυνομία να να εχει ξεχυθεί για την επιβολή των νέων μέτρων. Μετρα που εχουν κάνει ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ το Σύνταγμα για την ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button