Κικίλιας:Μάσκα μέσα -εξω μέχρι τον Μάρτιο και το εμβόλιο αρχές Ιανουαρίου..

Το μέτρο της μάσκας μέσα και εξω  θα μας συνοδεύσει σίγουρα μέχρι και τους μήνες της άνοιξης, τόνισε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας σε τηλεοπτικό σταθμό και το εμβόλιο θα είναι έτοιμο μέχρι τέλος του ετους η αρχες Ιανουαρίου…

Με το ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ κλείσιμο των Ελλήνων στα σπίτια του και τις απαγορεύσεις μετακίνησης και με την Μάσκα το Σύμβολο της Υποταγής συνεχίζει η Κυβέρνηση τον ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ μας.

Οπως καταλαβαίνεται δεν εχουν σκοπό αλλο πέραν της εξόντωσης μας και των εμβολίων για τον πλήρη ελεγχο μας αλλά και του υποχρεωτικού εμβολιασμού για να αποκτήσουμε αρρώστιες και ημερομηνία λήξης.

Aντί να διπλασιάσουν τις σχολικές αίθουσες τα λεωφορεία τις ΜΕΘ διπλασίασαν τα πρόστιμα..Πολλαπλασίασαν και τα ΤΕΣΤ για να δικαιολογούν το Κλείσιμο της Χώρας..χωρις να βγάζουν ποσοστό τοις % και με μαιμού κρούσματα που δεν εχουν λοίμωξη!!H θεραπεία είναι τα 300 ευρω..
42 εκ ευρω στα Μέσα Εξαπάτησης και οι Δημοσιογράφοι του συστήματος Προκλητικά στην Τηλεόραση δεν φορούν Μάσκα…
Εξαθλίωση αυτοκτονίες και ΠΕΙΝΑ…και αρπαγή της Περιουσίας του Ελληνα για την Παρανοϊκή ΕΛΙΤ..
Δημοτικά σχολεία ανοικτά για να μπορούν τα πάρουν τα παιδιά μας σε απομόνωση και υποχρεωτική θεραπεία(???)  απο τους γονείς..
Δυστυχώς θα ζήσουμε και εδω Τρομοκρατικές επιθέσεις ισως με  Λαθροεισβολείς έτοιμους να σηκώσουν τις χατζάρες…μόλις πάρουν εντολή.
Τότε ο Ελληνας θα ξυπνήσει αλλά θα είναι αργά..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button