Ξεσηκώθηκαν οι Γονείς για Τεστ Κορωνοιού στα παιδιά τους σε Νηπιαγωγείο του Ξυλοκάστρου..

Ανάστατοι είναι οι γονείς και κηδεμόνες παιδιών που φιλοξενούνται στις σχολικές δομές του Δήμου Ξυλοκάστρου μετά την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ ότι κλιμάκια θα βρίσκονται στην περιοχή σήμερα Τετάρτη  27 Ιανουαρίου προκειμένου να υποβάλλουν τα παιδάκια του Νηπιαγωγείου σε τεστ κορωνοϊού.

Μάλιστα ως προκάλυμμά για τις ενέργειας του ΕΟΔΥ ζητήθηκε από του κηδεμόνες των παιδιών να υπογράψουν βεβαίωση επιτρέποντας στους  ”άγνωστους ειδικούς” να προχωρήσουν στην εξέταση των ανήλικων παιδιών, χωρίς την παρουσία των γονέων τους.

Θυμίζουμε  ότι τόσο η εξέταση όσο και η διενέργεια τεστ σε ανήλικα παιδιά εντός του σχολικού χώρου είναι παράνομη και δεν επιτρέπεται χωρίς την έγκριση των γονιών τους αλλά και χωρίς την φυσική παρουσία των ιδίων κατά την ώρα εξέτασης των παιδιών τους σύμφωνα με την ΑΠΟΦΑΣΗ 251/2015  ΤΟΥ  ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  ΥΓΕΙΑΣ.

Οι Γονείς θα δεχθείτε να κάνουν Τεστ στα παιδιά σας για τα παιχνίδια ελέγχου?  Δειτε τη Φωτογραφία του θέματος..Θα δεχθείτε να τα τρυπήσουν και μάλιστα χωρις την παρουσία σας..Σημερα στο Ξυλόκαστρο αύριο στην Περιοχή σας!!!

Το Τεστ ειναι ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ και δεν γίνεται χωρίς την συγκατάθεση των γονέων…Το Νηπιαγωγείο έστειλε εγγραφο στους Γονείς που τους ζητα την συναίνεση τους..

Να εχετε υπόψη σας οτι αν κάποιο παιδί σας βρεθεί ΘΕΤΙΚΟ απο τα αναξιόπιστα ΤΕΣΤ έχουν το Δικαίωμα με τον Νόμο 4682/20 να το πάρουν χωρις την αδεια των Γονέων του να το θέσουν σε ΑΠΟΜΩΝΟΣΗ και να του χορηγήσουν Θεραπεία και εμβόλιο!!!

*** ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Αυτό τους ενοχλεί πιο πολύ από τα like!!!Είναι το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις και δεν κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ…Όσο θα είναι όρθιο και το Ιντερνετ…ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ -Διάδωσε την αλήθεια…μόνο έτσι θα σωθεί ο κόσμος & η Χώρα μας από τα Παρανοϊκά σχέδια της Νέας τάξης και του Πολιτικού μας συστήματος που εκτελεί τους Ελληνες..

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. Δεν θα ήταν καλύτερα αν οι γονείς πήγαιναν στο νηπιαγωγείο με “μπατονετες” baseball και όταν εμφανίζονταν το κλιμάκιο.. που σε πονεί και που σε σφάζει ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button