Προώθηση παιδοφιλίας απο Υπ.Παιδείας Κεραμέως και Μητσοτάκη στους μαθητές-παιδιά μας!!!

Στο βιβλίο για μαθητές της Α Γυμνασίου του Ελληνικού Δημόσιου σχολείου το Υπουργείο Παιδείας η κ.Υπουργός Κεραμέως και ο προστάτης των ασυνόδευτων ανηλίκων Πρωθυπουργός κ Μητσοτάκης ΠΡΟΩΘΟΥΝ την παιδοφιλία.

Εδω δεν υπάρχει επέμβαση της Εισαγγελίας  των συλλόγων Γονέων της Εκπαιδευτικής Κοινότητας των διδασκόντων κλπ.

Επιτρέπουν δια της ΣΙΩΠΗΣ τους να διαβάζουν τα παιδιά μας – μαθητές οτι ο Σάκης 25 ετων Ηλεκτρολόγος  εχει σχέση με ΑΝΗΛΙΚΗ 15 ετων!!!! Την περίμενε να σχολάσει και εφυγαν να ζήσουν τον Ερωτα τους..Οι αλλες μαθήτριες ετρεχαν να δουν για να μπορούν να το ακολουθήσουν..!!! Να το θεωρούν φυσιολογικό οι μαθητές-τριες!!! Το επιτρέπουν δια της ΣΙΩΠΗΣ!!!

 

 

KEIMENO AΠΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ–ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ-ΕΛΛΑΔΑ 2021

Αυτα μαθαίνουν τις μαθήτριες..Να βρουν τον ερωτα τους απο τα 15 και μάλιστα με μεγαλύτερους απο την ηλικία τους..Η μαθήτρια Αλέκα με τον Σάκη τον Ηλεκτρολόγο ..Μετά τα μαθήματα την περιμένει να την Πηδήσει…Κι οι αλλες 15χρονες  μαθήτριες την βλέπουν για να μάθουν και αυτές να έχουν σχέσεις με μεγαλύτερους και να πηδηχτούν κι αυτές..

Οταν στο βιβλίο γράφουν οτι η 15χρονη εχει σχέση με εξωσχολικό 25χρονο Ηλεκτρολόγο για τον πρώτο Ερωτα της δεν ειναι απλως μια προώθηση παιδοφιλίας ΕΙΝΑΙ προώθηση ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ….

Αυτα προωθεί ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΚΕΡΑΜΕΩΣ!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. Αυτό το βιβλίο υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια.
    Ο πρώτος και μοναδικός που φωνάζει όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν και είναι ο ΚΎΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΑΤΣΊΟΣ ΑΠΌ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ…(ΔΆΣΚΑΛΟΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ) ΔΕΝ ΘΥΜΆΜΑΙ.
    ΈΧΩ ΔΙΑΒΆΣΕΙ ΆΡΘΡΑ ΚΑΙ ΈΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΒΊΝΤΕΟ ΑΠΌ ΤΟ 2018 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΝΑ ΜΙΛΆΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΒΙΒΛΊΑ.
    ΕΊΝΑΙ ΌΛΟΙ ΣΥΝ ΥΠΕΎΘΥΝΟΙ – ΑΝΕΎΘΥΝΟΙ, ΑΠΌ ΌΛΑ ΤΑ ΑΠΟ ΚΌΜΜΑΤΑ.

    .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button