Ξέρετε γιατί επικήρυξαν τον Πούτιν;

Σας ενώνω τα τελευταία κομμάτια του παζλ και βλέπετε πλέον το τέλος του παιχνιδιού. 

Great Reset vs Game Over  (Western Poker vs Eastern Chess)

Στις 2 Μάρτιου του σωτηρίου έτους 2022, η ΕΚΤ και η ΕΕ ενημερώνονται αιφνιδιαστικά και γραπτώς από τη Ρωσική Κεντρική Τράπεζα και τη Ρωσική αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες, πως στις 4 Μαρτίου, η Ρωσία πρόκειται να προχωρήσει σε απο-φορολόγηση της αγοράς του χρυσού της (σε ποσοστό 20%) και θα συνδέσει την ισοτιμία του νομίσματός της απευθείας με την αξία του χρυσού και όχι με κάποιο άλλο νόμισμα (πχ. δολάριο ή ευρώ).

Αμέσως, στις Βρυξέλλες σημαίνει συναγερμός και στα χρηματιστήρια (αγορές), προκαλείται πανικός (κραχ).

Αυτό που για έναν αιώνα έτρεμε το παγκόσμιο τραπεζικό-αρπακτικό σύστημα, που είχαν στήσει οι Rothschild, έγινε πραγματικότητα.

Στην απέλπιδα προσπάθειά της να διασώσει το ευρωδολάριο, την ίδια κιόλας ημέρα η ΕΚΤ απαγορεύει στις ευρωπαϊκές συστημικές τράπεζες την εισαγωγή και πώληση τραπεζογραμμάτιων (μετρητά σε ευρώ) από και προς τη Ρωσία, θέλοντας έτσι να διασφαλίσει, πως κανείς “εξυπνάκιας” Ευρωπαίος πολίτης, δεν θα σκεφτεί να ανταλλάξει, στο εξής, τα ευρώ του με… το χρυσό (που τόσο απλόχερα του προσέφερε ο Πούτιν)

Τι ακριβώς όμως έτρεμαν και γιατί επικήρυξαν τον Πούτιν με 1 εκατομμύριο δολάρια;

Πάμε να συνδέσουμε τις τελίτσες:

  • Όταν ο συγχωρεμένος Μουαμάρ Καντάφι δήλωσε στη Δύση ότι σκέφτεται να φτιάξει ένα δικό του “χρυσό νόμισμα” για τις χώρες της Αφρικής, του μετέτρεψαν τη Λιβύη σε ένα απέραντο πάρκινγκ από τους βομβαρδισμούς.
  • Όταν ο έτερος συγχωρεμένος Σαντάμ Χουσεΐν δήλωσε στη Δύση πως σκέφτεται την απεξάρτηση του Ιρακινού πετρελαίου από το δολάριο και τη σύνδεση αυτού με κάποιο άλλο νόμισμα, βρέθηκε σε 2 μήνες κρεμασμένος και η χώρα του λεηλατήθηκε.

Η διάσωση του δολαρίου και κατ’ επέκταση των τραπεζών που το στηρίζουν και το τυπώνουν… αυτή είναι, διαχρονικά, η πραγματική αίτια των πολέμων.

Φθάνουμε λοιπόν στις 4 Μαρτίου, όπου ο Πούτιν όντως ανεβαίνει στη Κρατική Δουμά και καταθέτει το εν λόγω νομοσχέδιο προς ψήφιση, το όποιο και γίνεται αμέσως αποδεκτό.

Τις επόμενες ώρες και ημέρες συνέβη το εξής απίστευτο: το ρούβλι, συνδεδεμένο πια με τον χρυσό, έτυχε της ευρείας αποδοχής από τις χρηματαγορές (FOREX) και έγινε το πιο σταθερό νόμισμα στον κόσμο (ενώ πριν ήταν το πιο ασταθές).

Αντίθετα, το “χρεωκοπημένο” δολάριο των Rothschild δεν είχε πλέον κάποιο ουσιαστικό αντίκρισμα, εφόσον ούτε συνδεδεμένο με χρυσό ήταν και, πολύ περισσότερο, έσερνε μαζί του το εξωτερικό χρέος των ΗΠΑ ύψους 30τρις δολαρίων (μεγάλο μέρος από το χρέος του οποίου… έχει αγοράσει η Κίνα στη διακρατική αγορά των ομολόγων !!)

Πρακτικά, λοιπόν, οι ΗΠΑ τυπώνουν πληθωριστικά χαρτάκια χωρίς κάποια σύνδεση με κάποιο commodity (όπως είναι ο χρυσός) και ο Πούτιν τους ξεβράκωσε.

(H ορθή έκφραση είναι: τους γ**ησε πατόκορφα, τινάζοντας στον αέρα το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα..)

Όλο αυτό, όμως, δεν έγινε σε μια μέρα:

Τα τελευταία 14 χρόνια, η Ρωσία επένδυσε στο χρυσό, μετατρέποντας το ρευστό της (μετρητά) σε χρυσό & αγοράζοντας πλάκες χρυσού στη διεθνή αγορά. (Σας θυμίζω πως τα ανταλλακτήρια χρυσού τύπου Ριχάρδος, που άνοιγαν σαν μανιτάρια σε ολόκληρη την Ελλάδα και έγιναν καπνός σε μια νύχτα… ανήκαν σε Ρώσους.

Τα τελευταία 14 χρόνια, επίσης, η Ελλάδα με εντολές του Αρχιληστή Στουρνάρα, ξεπούλαγε τα αποθεματικά της σε χρυσό, για την αποπληρωμή των δανείων της και τη διάσωση των τραπεζών..)

Ο ίδιος χρυσός, έξαλλου, χρησιμοποιήθηκε και στη Ρωσική Αεροδιαστημική Βιομηχανία ως υπεραγωγό υλικό, για την κατασκευή των rocket motors, κάποιους από τους οποίους… αγόραζε η Αμερικανική ΝΑSA !!

Στις 5 Μαρτίου, μια μέρα μετά το μεγάλο κραχ, η ρητορική των ΗΠΑ αλλάζει και ενώ πριν ο Αμερικανός ΥΠΑΜ Lloyd Austin έσκιζε τα ιμάτιά του διατυμπανίζοντας στα ΜΜΕ πως ΔΕΝ υπάρχει ενδεχόμενο πυρηνικού πολέμου… τώρα με τον Πούτιν να προελαύνει, ο ίδιος ΥΠΑΜ, ισχυρίζεται πως εξετάζονται όλα τα πιθανά σενάρια, ακόμη και ο πυρηνικός πόλεμος.

Έτσι φτάσαμε στο σήμερα και στην επικήρυξη του Πούτιν ως εγκληματία, από τους διεθνείς τοκογλύφους.

Το τι θα συμβεί είναι δεδομένο: θέλουν να τον σβήσουν από το χάρτη, όπως έκαναν με τον Καντάφι και τον Σαντάμ.

Θα τον κατηγορήσουν για αγριότητες πολέμου, θα προπαγανδίσουν το θάνατό του, θα στήσουν προβοκάτσια, προκειμένου να κινητοποιήσουν ΟΛΟ ΤΟ ΝΑΤΟ, εναντίον του.

Κι αν αυτό δεν είναι αρκετό, θα πάνε σε πυρηνικό πόλεμο. Θα παίξουν σκληρό πόκερ μέχρι να τον “καθαρίσουν”.

Η Ρωσία, πρέπει να πεθάνει για να διασωθεί το δολάριο.

Ο Πούτιν, όμως, είναι σκακιστής κι έχει ήδη σκεφτεί τις επόμενες 10 κινήσεις της Δύσης.

Έχει ήδη ανεβάσει τις τιμές στην ενεργεία, στις πρώτες ύλες και η παγκόσμια εξάρτηση από τα ρωσικά σιτηρά είναι δεδομένη.

Επιπλέον, έχει ήδη υπογράψει συμφωνία με τον Κινέζο ομόλογό του, για συναλλαγές σε κρυπτονόμισμα (plan B).

Καταλάβατε τώρα γιατί τόση βιασύνη να μας πάνε στο άυλο χρήμα και στα ΑΤΜ με QR code…;

Γιατί ΔΕΝ υπάρχει δεκάρα!

Από Aggelos Fwteinos (Fb)

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button