Ξεκίνησαν επισιτιστική κρίση τεχνητή έλλειψη καυσίμων αντικαθιστούν το πάσο με Ψηφιακή..Τροχιοδρομήθηκε η Συντριβή τους..

Τι ανακοίνωσαν οι 300 πουλημένοι εντολοδόχοι ψες;; Να δηλωθούν τα αποθέματα σιτηρών.
“Προσωπική μας εκτίμηση είναι οτι δεν τα έχει ανατρέψει αλλα πρόκειται να ανατραπούν απο αυτό που ηδη ξεκίνησε. Οι Παγκοσμιοποιητες ανασκουμπώθηκαν και εχουν ήδη αποφασίσει να προχωρήσουν ταχέως τους επόμενους μήνες σε:
1. Τεχνητή έλλειψη καυσίμων που θα δημιουργήσει τεχνητή επισιτιστική κρίση στη Μεσαία Ταξη και ελεγχο-περιορισμό των μετακινήσεων
2. Αμεση εφαρμογή Βαρύτατων Φορολογιών στους Μικρομεσαίους υπό τη Πρόφαση της “Πράσινης Αναπτυξης”. Θα φορολογηθούν βαρεως Οχήματα αλλά και Οικίες. Για τα Ψευδοενεργειακά Πιστοποιητικά Απόδοσης θα φορολογήσουν μεχρι “πόρτες και παράθυρα” όπως λέει ο Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός
3. Θα προσπαθήσουν να θέσουν υπο τον ελεγχο τους τη παραγωγή – Διανομή σιτιρων αλλα και Κτηνοτροφιας με τη πρόφαση την επισιτιστική κριση
4. Κατάργηση των μετρητών λογω της τεχνητής υπεραύξησης των τιμών  (υπερπληθωρισμου) ακόμη και στα βασικά αγαθά πρώτης ανάγκης.
5. Αντικατάσταση του Ηλεκτρονικου πασου που δέχτηκαν οι σύγχρονοι δούλοι για σκοπούς Υγείας, με Ψηφιακή Ταυτότητα – Σφράγισμα το οποίο θα περιλαμβάνει απασαν πληροφορία για τον κάτοχο του και θα αποτελεί συναμα και το ψηφιακό πορτοφόλι του. Οι νέες φορολογίες, τα πρόστιμα – βαθμοί ποινής θα αφαιρούνται κατευθείαν.
Αυτό είναι το σημείο που μας έχουν φέρει οσοι Υπέκυψαν και Υποκύπτουν στις προσταγές των Προδοτών για σκοπούς Δήθεν Υγείας.
Οι φορολογίες θα εφαρμοστούν αλλα δε θα προλάβουν να τα εισπράξουν γιατί ο πόλεμος θα γενικευτεί. Επίκειται επίσης Τουρκικό χτύπημα σε νησιά (φρόντισαν οι Βουλευτές, οι Στρατιωτικοί και ο Πρωθυπουργός να τα αφοπλίσουν πρόσφατα)
Θα ζητηθεί επίσης απο τους Στρατιωτικούς μας να σταλεί προσωπικό στη Νατοϊκη Δύναμη κατα της Ρωσίας.
Δε θα προλάβουν όμως
Η ΑΡΝΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ..ΤΡΟΧΙΟΔΡΟΜΗΘΗΚΕ ΗΔΗ  Η ΣΥΝΤΡΙΒΉ ΤΟΥΣ.
Ιωάννης Κομνηνός και Συνεργάτες

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button